Kljucajte kceri frajer je stigao! 😎
U 2.poluvremenu puko vodenjak i ajde! Stigao je danas u 3.
17 sati, ali tu je! 💙
Puno iskrvarila nakon posteljice, tlak pao, povracala, jos malo roknila u nesvijest.. Zato sam puna infuzije i zica, imam i kateter pa mi nezgodno pisat. Kad malo nadodjem javim se!
Uglavnom neeeext 😊

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Barbara čestitaaam 😘😘😘💙💙💙💙 proći će sve to, a ti se lijepo odmori i uživaj sa svojim frajerom 💙 dobrodošao Sebastian 💙
Hi Curke, evo da se malo javimo. Mi smo dobro, danas već puno papamo. Vidim da je kod Barbare krenulo, ali se ne javlja. Barbara nadam se da si ok. Vama ostalima sretno na pregledima a terminusama nek krene i nek bude sve super. Moja cura sutra ide na Rebro na uzv srca.Malo me to streslo jer sam mislila da ce to tu obaviti. Minavidjela sam da i ti imas uputu sa Srebrenjaka za ponavljanje uzv-a nakon rođenja. Jel možeš napisati sto ti jerekla, zasto ponovno. Nadam se da je sve ok, ali sam malo ipak nervozna sto mi vode bebu.
Meni je jucer dr rekla da kad se rodi ce se obavit jos jedan uzv (ja sam isto ostala onak zbunjena zasto), navodno se te neke rupice na srcu zatvaraju tek kad se rode pa da se vidi jel sve u redu.
Barabara draga cestitam od srca, vjerujem da si se namucila, al i vjerujem da je vrijedilo 🤗💙💙💙

All of God’s grace in one tiny face 💟
Barbara čestitam!!!💙💙💙🎉🎉🎉🎉🎉🎉💙💙💙💙💙💙💙🎉🎉🎉🎉🎉💙💙💙💙
Mina, da isto to i meni rekla. Ali sam ostala u šoku da mi neće ovdje Gledat djete. Ma tko bi znao njihove razloge i organizaciju. Ja sam malo u bedu bila al Ajde zelim i nadam se da ce rec da je sve ok pa da rasterećeni odemo doma. Hvala ti. Valjda onda većina prolazi kroz isto, ovisno o bolnici u kojoj rađaš.

Barbara fino si ti zabrinula ekipu. Neka ti je sto brži oporavak!!!! Uzivaj u najvećoj ljubavi!😘😘😘😘😘😘😘

Barbara, ma cestitam na malenom frajeru! Namucila se jesi, al proci ce, znas to sama najbolje. Brz oporavak ti zelim, a deckicu zdravo i sretno djetinjstvo 😁😁😍😍🤗🤗

26.8. Ivan 💙💙
Barbara čestitam!!!💙💙💙🎉🎉🎉🎉🎉🎉💙💙💙💙💙💙💙🎉🎉🎉🎉🎉💙💙💙💙
Mina, da isto to i meni rekla. Ali sam ostala u šoku da mi neće ovdje Gledat djete. Ma tko bi znao njihove razloge i organizaciju. Ja sam malo u bedu bila al Ajde zelim i nadam se da ce rec da je sve ok pa da rasterećeni odemo doma. Hvala ti. Valjda onda većina prolazi kroz isto, ovisno o bolnici u kojoj rađaš.
Oprosti u kojoj si ti ono bolonici? Zaboravila sam
A kad navodno taj uzv rade samo na Rebru i Srebrnjaku, al bolje da provjere pa sto kazes mirno idete doma 😊

All of God’s grace in one tiny face 💟
Barbara ceeeestitaaaaam!!! 🎊🎊🎊🎊😘😘😘😘😘😘
Namucio te tvoj mali princ, ali vrijedilo je sigurno.. Zelim ti sto brzi oporavak i sto vise mazenja s malim smotuljkom 😍😍😍😘😘😘😘

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji