Mislim da je pikica mislila na Ljetne bebe 2015
Daaaa krivo sam napisala
Pozdrav cure,da i ja mislim da više spadamo u ljetne bebice ,nego u proljetne ;)))
Pikica3 ,nisam nije me bilo od 2015 na forumu ,tad sam rodila dijete i bila sam na temi želim dijete ;))),jer smo se trudili 10 mj
vjerojatno postoji još jedna mare 27
Bila si s nama na ljetnim bebama 2015...krivo sam napisala...na kraju rodila na carski jer je mali bio na zadak...ugl...drago mi je da smo svi tu di jesmo❤❤❤❤😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗
Pozz curke..trudna sam 4+2,po mojoj racunici termin 23.6.,ljetna beba..osjećam se odlično,osim umora malo,zanima me ima koja od vas vec neke vece smetnje?
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
pikica ,jel jesi? ali nije mi nešto tvoj nadimak poznat,podsjeti me ...
sad tek vidim tvoj komentar pikica,nešto mi se pomiješalo,draga daj me podsjeti,zašto se ne sjećam
Pikica je ostala ista,ja sam promijenila ime a isto smo se skupa druzile na ljetnim bebama 2015 ako jesi ti ta mare27 s ljetnih 2015
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Pikica je ostala ista,ja sam promijenila ime a isto smo se skupa druzile na ljetnim bebama 2015 ako jesi ti ta mare27 s ljetnih 2015
pa ocito jesam,jedna je mare ,nego kako si se ti tad zvala???
Filotea 😉
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
pa ocito jesam,jedna je mare,nego kako si se ti tad zvala???
Upisi na trazilicu ljetne bebe 2015 pa ces se svega prisjetit 😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗
Jama dobrodošla, ja nemam neke simptome, masna kosa, grčevi u maternici, povremena glad, još ništa posebno zasad :), mare27 prva bebica je 7 godina . Cure kad ćete na prve preglede ?
Sortiraj odgovore
Najstariji