Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mina04
    10. Srpanj 2018. 21:58

Nataly cestitam na malom princu 🤗
    Hvala vam drage na komplimentima! 😘
    Ja se osjecam ko da me vlak pregazio..vrijeme je tako tesko 😥

All of God’s grace in one tiny face 💟

Marijaa30
    10. Srpanj 2018. 22:04

Nataly, cestitke! Luka je pravi decko 😁🤗

26.8. Ivan 💙💙

pharmamma
    10. Srpanj 2018. 22:08

Marija,mina i ami bas ste mi lijepe trudnice 😍😍

Nataly čestitke na velikom dečku 💙😘 uživajte zajedno ☺️ Nadam se da si ti dobro,da nije bilo previše bolno ni dugotrajno 

ami25
    10. Srpanj 2018. 22:38

Pharma 😘😘 sutra ti termin, kak se osjecas? 😂😂😂💪
    Natali cestitke!!!! Lijepi dečko, jos 12 dana prije termina!!! ❤️

💙Bartol💙

10. Srpanj 2018. 23:10

Nataly čestitke na velikom dečku 💙💙💙
    Vidjela lijepe bušice 😍😍 pa da ne nabrajam jer ću nekoga zaboraviti 😘😘
    Čitam čitam al nikako nešto napisat, sva sam neka kenjkava danas i ni za što 💩💩

pharmamma
    10. Srpanj 2018. 23:19

ami25

Pharma 😘😘 sutra ti termin, kak se osjecas? 😂😂😂💪
    Natali cestitke!!!! Lijepi dečko, jos 12 dana prije termina!!! ❤️

Ko da je još mjesec dana do termina 😂😂 da me svi ne ispituju zadnjih dana kak sam i kaj sam još u komadu,ne bi ni imala osjećaj da je termin tu 🙈

Nataly1987
    10. Srpanj 2018. 23:29

Evo sad da napisem i kratak osvt na moje iskustvo na ovom porodu..
    Ovo mi je drugi porod,od prvog je prosli gotovo 7 godina..😁😍
    Buduci da ionako lose spavam sinoc me u par navrata pri okretanju zasmetao jako tvrd trbuh i to je tokom noci bilo nekih skroz slabih kontrakcija koje nisu niti bile bolne..
    Ujutro sam nastavila s rutinom, isla u trgovinu,
    pripremila sve za rucak i tako bi i u hodu tu i tamo otprilike svakih sat, sat i pol, dva osjetila opet te kontrakcije i tvrd trbuh..mi smo fino rucali, oprala sudje i isla malo odmoriti oko 14 i 30 kad me probudilo slijevanje tople vode..eto rekoh to je to..zvala muza..lagano pripremila ono sto ce mi prvo biti potrebno, izvela pasa da se popiski..pripremila malu da bude spremna kad muz dodje i oko tri i pol dolazimo do bolnice..doslovno sat vremena me vozaju iz prizemlja za rodiliste do TA..tamo provjeravaju da li su pravi trudovi na ctgu nekih pola sata pa cekam pregled dezurnog doktora da vidi da li to stvarno curi plodna voda..i onda jedno 15min se prijavljujem u rodiliste..kaze otvorena 4cm..oko 4 i pol-5 obavljam klizmu i presvlacim se u njihovu spavacicu..trudovi su na 10ak minuta i posve podnosljivi..tu su, ali guram..svjesno odbijam epiduralnu i oko pet ulazim u radjaonu😁😁tu pocinje prava stvar ali sutim jer sam si sama odabrala..dakle sa svojim trudovima se za nekih sat vremena otvorim na 8-9cm..bez dripa bez ikakvih pomagala i vec me lagano pocinje gospodin nabijati na guzu..babica napokon daje blagoslov oko 18 i 20 da se okrenem na ledja i od kreveta mi naprave stolcic..ovaj polozaj mi je 50 puta podnosljiviji💪i tu krecem tiskati pri pojavi truda..malo su me recnuli i ispricali se 100 puta..bila sam bez praznje..babice su bile divne i uz njih su bile dvije doktorice..u 18i47 sve je gotovo🤱🤱🎉🎉🎊🎊mali je ostao na siki sat vremena..i jako je dobar..znaci porod 100% natural😁😄 bolilo je tih sat vremena pravo...ali nije kraj svijeta..mi zene smo jakeeeee i mi sve mozemo!!!
    Vjerujte u sebe..svoje mogucnosti..jer ni same nismo svjesne koliko mozemo👄👄👄👄👄
    Drzim vam svima 🤞🤞🤞 da sve prodje u naaaaajboljem redu..i saljem puse svima😘😘😘😘😘

natar
    10. Srpanj 2018. 23:36

Citam vas i pratim, al si nisam za nista ovih dana pa eto.. 🙄 
    Cure prekrasne ste na slikama i buse su vam 😍😍 
    Nataly cestitam na malom princu, lijepo velika beba za 12 dana prije termina. Nadam  se da ste dobro i zelim ti brzi oporavak
    6xmama, jos jedan tjedan/milestone ste pregazile.. 👌 Samo lagano i strpljivo jos nekoliko tjedana i cilj je tu.. 
    Sad kad je Nataly pokrenula sezonu nakon pauze sigurno cete se aktivirati jedna za drugom!! 🍿🍿🍿
    Znam da je bilo jos puno toga, dobrih pregleda, nekih mozda malo problematicnijih, ali ne brinite, vec ste u visokim tjednima, sve ce to biti dobro 😉
    Laku noc i puse svima 😘😘😘😘

ivymicek
    10. Srpanj 2018. 23:41

Čestitke na malom princu!!!! Jako si to dobro odradila!!! Dobrodošao na svijet ,🎉🎉🎉🎉🎉
    Ostalim dupličkama puse 😘😘😘
    Tko sutra ima pregled sretno...
    Tko nam je sutra na 40 tt 🎉🎉🎉 molim sliku i pravac rodilište 🤞.
    Vid & ja vas ljubimo idemo spavat jer smo umorni i cijeli dan vodimo bitku sa stršljenima. Susjedu se u garaži napravilo gnijezdo i sada su posvuda.. 
    Noćica 😴😴😴

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Maja82
    10. Srpanj 2018. 23:45

Čestitam Nataly! Od ovako pozitivnih prica sam sve hrabrija 😁 Gdje si rodila? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.