Snopyica još ti je to rano,ja sam isto rano dosta poslana u Petrovu ali zbog prijašnjih problema,i nalaz mi je bio tako sličan možda i isti,morala bi pogledati.kasnije se sve posložilo,to je još jako mala trudnoća,bude to sve dobro.
Ja se istuširala,sjela na terasu i uživam,mislim da je Ivan malo zaspao pa ne skače,ili se priprema za izlazak
Drage moje divne trudnice!!
Evo i mene nakon stanke kao malog padobranca ...
Htjela sam samo s vama svima podijeliti da smo sluzbeno stali na kraj ovom zatisju...i odlucili danas povecati broj clanova u obitelji..
Danas popodne je dosao na svijet mali Luka..12 dana prije termina..tezak 3600 i dug 52cm..
Sad je red da se krene🤱🤱🤱🤱⏱⏱⏱

Snopyica još ti je to rano,ja sam isto rano dosta poslana u Petrovu ali zbog prijašnjih problema,i nalaz mi je bio tako sličan možda i isti,morala bi pogledati.kasnije se sve posložilo,to je još jako mala trudnoća,bude to sve dobro.
Ja se istuširala,sjela na terasu i uživam,mislim da je Ivan malo zaspao pa ne skače,ili se priprema za izlazak
Hvala ti draga na utjehi, uplasila sam se jer se sa 4+5 vidjela žv, a sad sa 5+3 se ne vidimo.. i ne znam zasto me dirala sa rukama kod zdjelice dole..
Nataly cestitam na malom princu 🤗
Hvala vam drage na komplimentima! 😘
Ja se osjecam ko da me vlak pregazio..vrijeme je tako tesko 😥

All of God’s grace in one tiny face 💟
Marija,mina i ami bas ste mi lijepe trudnice 😍😍
Nataly čestitke na velikom dečku 💙😘 uživajte zajedno ☺️ Nadam se da si ti dobro,da nije bilo previše bolno ni dugotrajno

Pharma 😘😘 sutra ti termin, kak se osjecas? 😂😂😂💪
Natali cestitke!!!! Lijepi dečko, jos 12 dana prije termina!!! ❤️

💙Bartol💙
Nataly čestitke na velikom dečku 💙💙💙
Vidjela lijepe bušice 😍😍 pa da ne nabrajam jer ću nekoga zaboraviti 😘😘
Čitam čitam al nikako nešto napisat, sva sam neka kenjkava danas i ni za što 💩💩
Pharma 😘😘 sutra ti termin, kak se osjecas? 😂😂😂💪
Natali cestitke!!!! Lijepi dečko, jos 12 dana prije termina!!! ❤️
Ko da je još mjesec dana do termina 😂😂 da me svi ne ispituju zadnjih dana kak sam i kaj sam još u komadu,ne bi ni imala osjećaj da je termin tu 🙈

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji