6xmama, bravo za vas dvije! Dala ti je Beata da operes kosu, sunceko malo 😀 sretno dalje...
Cure, ako koja ima pregled, sretno!
26.8. Ivan 💙💙
Osjetim puno jači trud koji stvara nagon za tiskanje. Ulazim i molim pregled i ako moze dolantin 😃 Kad ono, već se vidi glava i kosa i brzo u rađaonu i po muza. Opet molim bez dripa, i kaze dok. Da probam tiskati da vidi Kak ide. Ma ide super!!!! Tad vise nisam osjećala trud ali me bolio sam izgon. Ali to je trajalo možda 10- ak min. U 02.58 rodila se naša Viktoria 2850 i 48 cm. Eto Curke idu ljetne bebe. Drzim 🤞Da i vama ovako lijepo porod prođe. Sve je bilo kako sam si poželjela! 😘😘😘
Bravl yvonne! Dobrodošla Viktoria🎉🎉🎉🎉. Uživajte mazire i pazite se. Divan porod i baš mi wje drsgp što su bili susretljivi i što su vas slušqli 🎉🎉🎉. A i muž je vesel jer nebu propusrio itakmicu. Wooohoooo
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Draga Yvone i Natali pa čestitke na vašim anđelima !! Sad lijepo uzivajte i odmarajte , odradile ste to extraaaaa🎉🎉🎉 kad čujem takve lijepe price sa poroda odma mi nekako bude lakše i pozitivnije !!
Ostalim curama sretno danas na pregledima . Mi smo danas isto na pregledu , u 16 h . Jedvaaaa čekam !
Jučer smo smonitirali krevetic i ja oprala prvu mašinu sa posteljinom za bebu 💞💞 sad stvarno postaje jos sve stvarnije kad sam polako okružena sa njezinim stvarima po stanu🎀🎀
21.08.💞🎀
Hvala Curke na cestitkama!!! Moram vam reci samo stvarno se probajte opustiti sto je vise moguće kroz trud jer tako se puno brže otvarate. Da boli, boli. Ali nije neizdrživo. 6xmama super da si uspjela!! Vidis kako i kod vas ide na bolje😘😘😘😘
Sretno svima koje imaju preglede!!!!
Prosla vizita sad, danas idem na pregled da vide kakvo je stanje dole... Drz'te fige cure 🤞
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutrooo...
Kako divno, otvorim i docekaju me dve bebe 💕💕💕
Yvone i Nataly cestitam vam... divne price sa poroda i vjetar u ledja svima nama koje to ceka 💕💕💕
6xmama bravo i za vas dve...
Sta nam je sa Barbarom...? 😘
Jutro drage klokanice! Evo nakon dugo vremena uspijem vas pročitat u miru jutros i samo divne vijesti vidim 😃☺️
Čestitam Natali i Yvone na bebicama! Lijepi porodi, želim vam i brz oporavak a sad zasluženo na mazenje sa svojim smotuljcima! 😍😍 Pozitivna energija prsti iz vaših postova i hvala na tome❤️
6xmama veselim se tvojim sve čvršćim tjednima, a mogu samo zamisliti koliko ti znaci sad osvježenje kose i takve stvari, jako mi je drago da to ide sve dobro i neka samo tako ostane! 🙏🏻😍
Mi šaljemo puse, dobro smo, u nekim trudovima lažnim i ima svega po malo Al da vas ne davim s detaljima sve je ok i čekamo da se nes konkretno pokrene 🤗
E da, mozda mi promaklo, jel rodila Barbara?
Yvone bravooo 🎉🎉🎉 čestitke od srca i dobrodošla naša mala manekenka Viktoria ❤️❤️ Drago mi je da je sve dobro prošlo i da nije dugo trajalo ☺️ Sad uživajte zajedno ❤️
Jutro drage moje😀😍😘. Natali i Yvone čestitam vam od srca 😍😍😘,uživajte i mazite se,brz oporavak vam želim. Falite mi sve al ne stignem toliko tipkati ni popratiti,samo škicnem dal' je koja bebica stigla dok moj mali div spava 😀😍😍😘😘,sve buškice su vam lijepe,i lijepe ste trudničice,držite se,ljubim vas😘😘🤗🤗😍😍
6xmama jeeeej za pranje kose i da se ti bolje osjećaš 😘😘 a sad 🙏🙏🙏🙏 za pregled i još bolje vijesti ❤️
Ena maleni je presladak 💙 heheh mali div 💙💙
Tko su iduće 🍿🍿🍿? Barbara i Tina? I Nella 😁 ne bi se ja gurala preko reda, ipak su vama termini prije mene 😛😛😂😂 mogu ja pričekati do idućeg tjedna 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji