Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nataly1987
    10. Srpanj 2018. 23:47

Hvala svima na cestitkama!!
    Rijecko rodiliste i sve pohvale..👍👍👍

10. Srpanj 2018. 23:51

Nataly1987

Hvala svima na cestitkama!!
    Rijecko rodiliste i sve pohvale..👍👍👍

Ajde napokon netko i iz Ri 😁😁 

Yvone
    11. Srpanj 2018. 04:50

Natali čestitam!!!🎉🎉🎉🎉🎉
    Dobrodošao tvoj princ!!!!
    Curke ja se javljam sa Sv.Duha. RodilA!!!!
    Sinoc u 23.40 osjetila izljev sluznog čepa. A nakon tog služim da je i voda. Odlazimo u rodilište, bez trudova. U 00.30 rade ctg i pregled. Otvorena 4, trudovi skoro nikakvi. Molim samo bez dripa. Veli mi dok. Moze epiduralna moze dolantin, vidjet cemo Kak ce se stvari razvijati. Oko 01.15 klizma i šetnja. Id nekih 02.00 počinjem isjecati trudove. Svakih cca 3 min. Čak su me pustili muzu ispred u čekaonicu. 

Yvone
    11. Srpanj 2018. 04:51

Osjetim puno jači trud koji stvara nagon za tiskanje. Ulazim i molim pregled i ako moze dolantin 😃 Kad ono, već se vidi glava i kosa i brzo u rađaonu i po muza. Opet molim bez dripa, i kaze dok. Da probam tiskati da vidi Kak ide. Ma ide super!!!! Tad vise nisam osjećala trud ali me bolio sam izgon. Ali to je trajalo možda 10- ak min. U 02.58 rodila se naša Viktoria 2850 i 48 cm. Eto Curke idu ljetne bebe. Drzim 🤞Da i vama ovako lijepo porod prođe. Sve je bilo kako sam si poželjela! 😘😘😘

Marijaa30
    11. Srpanj 2018. 05:29

Yvone cestitam!!! Super sto se nisi puno mucila, bas mi je drago! Eto muzu najveci razlog za slavlje danas!
    Viktoria je prava manekenka! Sretno i zdravo djetinjstvo joj zelim, a tebi brz oporavak 😁👼👼

26.8. Ivan 💙💙

nasdva
    11. Srpanj 2018. 07:12

Nataly i Yvone čestitam na prinovama llijep porodi, brz oporavak želim. Ljubite i mazite malene smotuljke

6xmama
    11. Srpanj 2018. 07:14

Nataly, Yvone, cestitke na bebicama, bravo cure 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊💙❤️!! 
    Uzivajte sad u svojim mirisljavim strucicama! 
    Ja sam si danas odma od jutra sva ponosna jer sam si konacno nakon 2 TJEDNA uspjela oprat kosu dok sam se tusirala 😎... Do sad opce nisam mogla tak dugo stajat pod tusem, odma mi je bio neki pritisak dole tak da sam se svaki dan sam zurila da sam cim prije gotova i u krevet. Eto danas uspjela i kaj je najbolje-nema pritiska 🙌

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

natar
    11. Srpanj 2018. 07:26

Yvone cestitam!! 🎊🎊🎊 Stvarno lijep porod, za pozeljeti.. 👌😊 Viktoria dobrodosla!! 😍 Mami sto brzi oporavak, a tata ce danas dobro proslaviti..😊
    6xmama, super!! 👌 Znaci da terapija dobro djeluje😊 Samo neka tako i ostane!!
    Jutro svima 🤗😘
    I sretno tko ima kakav pregled😘😘

• aknes
    11. Srpanj 2018. 07:30

Nataly, Yvone, cestitam na bebicama, bravo hrabre mame :) 😍😘🤩🤗

ja evo čekam vađenje krvi. na 2 mjesta idem, bost ce me kao sir, ali tako mora biti. samo da je s mojom bebom sve ok :)

🧔37👧39
    👫2008
    🤵‍♂️👰3.2018.
    👨‍👩‍👧 8.2018. ❤ R ❤
    9.2023. spontani :(
    + 20.4.2024.

Nataly1987
    11. Srpanj 2018. 07:38

Yvone

Osjetim puno jači trud koji stvara nagon za tiskanje. Ulazim i molim pregled i ako moze dolantin 😃 Kad ono, već se vidi glava i kosa i brzo u rađaonu i po muza. Opet molim bez dripa, i kaze dok. Da probam tiskati da vidi Kak ide. Ma ide super!!!! Tad vise nisam osjećala trud ali me bolio sam izgon. Ali to je trajalo možda 10- ak min. U 02.58 rodila se naša Viktoria 2850 i 48 cm. Eto Curke idu ljetne bebe. Drzim 🤞Da i vama ovako lijepo porod prođe. Sve je bilo kako sam si poželjela! 😘😘😘

Cestitke od srca🎈🎈🎉🎉 
    Ekspresno😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.