Ja se cijelo vrijeme šalila i smijala da bude mala još dočekala maminu i tatinu 10.godisnjicu veze u trbuhu,18.7....sad to više nije toliko smiješno 😂
Mamica wooow ja bi bila presretna da stvarno krene. Tak sam i ja imala računicu. 01.07. Od nećakinje roćkas, 03.07. Godišnjica braka, 05.07. Sinu roćkas. E a sad me vise nije briga nizašto samo bi da napokon rodim, da sve super prođe i da ju napokon upoznam ❤️ Ah kako sam skromna😀
6xmama, evo, dan po dan, tjedan po tjedan... baš sam sretna zbog vas! kak i veliš, još barem 3 tjedna pa onda je sigurnije!
meni je takav nalaz od 22.tjedna pa si mislim još polako do 36., 37.tjedna pa onda kad bude, bude... makar sam počela biti već malo aktivnija.
Pharma, Mamica, Yvone, Barbara... baš bi sutra mogle muževe iznenaditi! još da onda naši pobjede, pa mislim da se nebi digli niti sljedeći dan kakvo bi to slavlje bilo :D
26.8. Ivan 💙💙
Pharma 😂😂😂
Ja prošle godine bila na sistematskom na sv. Duhu 13.07. I ide žena s mužem po hodniku i traži rađaonu, a ja u sebi mislim koji lijep datum za roditi. Meni 13 oduvijek sretan. Tak da možda sad čekam tu sretnu 13-icu😀 A petak 13 mi isto oduvijek super!
Marija 😂😂😂😂 slažem se! Mislim da bi morali odmah dan godišnjeg uzeti dok ne dođu k sebi 😂😂😂😂
hej klokanice drage :) bila sam na pregledu jutros i sad sam sva jadna. 35+1, ja se nista nisam udebljala, beba fino napreduje, oko 2.5 kile je. ALI dr. je vidila nešto na posteljici, kao da "odumire" taj dio posteljice. upotrijebila je čak i izraz infarkt. sva sam u šoku. šalje me na dodatne pretrage, ne misli da je strašno, ali meni je strašno. otvorena sam 1 prst.
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
hej klokanice drage :) bila sam na pregledu jutros i sad sam sva jadna. 35+1, ja se nista nisam udebljala, beba fino napreduje, oko 2.5 kile je. ALI dr. je vidila nešto na posteljici, kao da "odumire" taj dio posteljice. upotrijebila je čak i izraz infarkt. sva sam u šoku. šalje me na dodatne pretrage, ne misli da je strašno, ali meni je strašno. otvorena sam 1 prst.
Ufff zao mi je! Mogu mislit kako si se nanervirala! Ali bolje da obavis jos pretrage pa da znate kaj je nego da se nes dogadja a da nije vidjeno.. vec si stvarno skoro pa sigurna, 36 tj je iza ugla a mislim da i rodis ovaj tj da bi beba bila super to je vec prakticki pa gotov razvoj! Na sto te salje? Ides li u bolnicu onda ili kako?
Yvone, onda nek bude rađe 13.7. 😁 pa ce za vikend opet biti festa... jos nek nasi uđu u polufinale, subota bu im extra dan! Za muske tekma i slavlje za rođenje 😁😁
Aknes, bolje da skontroliraju, vec su to pravi tjedni i sigurni pa bude sve u redu.
26.8. Ivan 💙💙
Ufff zao mi je! Mogu mislit kako si se nanervirala! Ali bolje da obavis jos pretrage pa da znate kaj je nego da se nes dogadja a da nije vidjeno.. vec si stvarno skoro pa sigurna, 36 tj je iza ugla a mislim da i rodis ovaj tj da bi beba bila super to je vec prakticki pa gotov razvoj! Na sto te salje? Ides li u bolnicu onda ili kako?
D dimeri, pv, kks- to je za vadenje krvi, na to me šalje. samo izvadit krv i doma.
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Evo nas, puna 34 tjedna 😁 prema TA +11kg, al inace je +13 kg.
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji