Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    gagi2
    10. Srpanj 2018. 09:32
    39+2
    39+2
    6xmama
    10. Srpanj 2018. 09:43

Gagi, bome se tvoj skembuljak fino objesio... 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

gagi2
    10. Srpanj 2018. 09:44

Bome je,imam osjećaj da ću eksplodirati

Sunce25
    10. Srpanj 2018. 10:10

Nivami, točno taj problem i mene muci , ja se ne mogu okrenuti u krevetu od boli a dok mi se pripiša u noći trebam par sekundi da se iskoprcam iz kreveta , a toliko boli i zateže da se nekad i zabrinem . Nadam se da je to normalno ? 

21.08.💞🎀

• tinanema00
    10. Srpanj 2018. 11:02

Sunce25

Nivami, točno taj problem i mene muci , ja se ne mogu okrenuti u krevetu od boli a dok mi se pripiša u noći trebam par sekundi da se iskoprcam iz kreveta , a toliko boli i zateže da se nekad i zabrinem . Nadam se da je to normalno ?

Tako je i meni..iako smo prešli termin neće mala van hehe
    Mislila sam noćas i jutros to je to jer me zdjelicna kost boljela ..pa probadanja u leđima... pa ne mogu spavati uopće..A na kraju još uvijek ležim u krevetu .. samo do wc i to je to.. ovih dana samo hopsam po lopti,tuširam se u malo toplijoj vodi..samo da ne moram na inducirani..i da me ne režu ofc..strah me..heh...Barbara terminušo  izgleda da će nas ove sve prestići ;)

💕💕💜💜👶😍

Yvone
    10. Srpanj 2018. 12:06

Ej Curke prekrasne ste!!! Maja fino zakamuflirana trbuščić, Rubia ponosno svoj pokazuje, i ja ne kužim gdje je +15 kg, Gagi2  čini mi se spremna za lansiranje 😀  Ami meni se isto dogodilo između pregleda da mi se cerviks povećao, ne Pamtim vise između točno kojih tjedana ali to na kraju uopće nema veze. U cijeloj priči je važno da kad porod nastupi da otvaranje ide. Super za sve dobre preglede. 6xmama meni je ovo sad kod vas čini sve dobro s obzirom na početni šok 😘😘Barbara, Pharma, Tinanema ovo je sad igra živaca, i mene lagano pere. Čas si mislim ma kako god bude, čas bi odmah sad...sluzni čep obilno curi i to je to kod mene😘😘

pharmamma
    10. Srpanj 2018. 12:21

Yvone

Ej Curke prekrasne ste!!! Maja fino zakamuflirana trbuščić, Rubia ponosno svoj pokazuje, i ja ne kužim gdje je +15 kg, Gagi2 čini mi se spremna za lansiranje 😀 Ami meni se isto dogodilo između pregleda da mi se cerviks povećao, ne Pamtim vise između točno kojih tjedana ali to na kraju uopće nema veze. U cijeloj priči je važno da kad porod nastupi da otvaranje ide. Super za sve dobre preglede. 6xmama meni je ovo sad kod vas čini sve dobro s obzirom na početni šok 😘😘Barbara, Pharma, Tinanema ovo je sad igra živaca, i mene lagano pere. Čas si mislim ma kako god bude, čas bi odmah sad…sluzni čep obilno curi i to je to kod mene😘😘

Tebi bar sluzni curi,kod mene ni to 😂  još ću ja i ovaj list maline dosta dugo piti iako sam počela tek prošli tjedan  😂
    A pretpostavljam da sutra sve opet imamo zabranu rađanja 😂😂😂

• Maja82
    10. Srpanj 2018. 12:38

Hvala cure 😘 Sira je haljina pa se trbuscic ne vidi, mislim Rubia da mi je tu negdje ko tvoj samo ko da mi nize stoji nekak.. I ti i Gagi mrak 😍😍😍
    Marija 30 ne znam zakaj moras mirovat 🤔 Ja sam bila uloziva za vrsak prsta s 30 i  dalje s 34 tj i nis nisam mirovala dapace rekla mi je da mogu na more! 
    Inace boli me isto za poludit stidna kost.. pogotovo krajem dana i to dok se okrecem s boka na bok sve zvijezde vidim.. ocito nas to sve muci!
    Moram slozit torbu ovaj tj..i kupit krevetic 😂 ja to sve nesto lagodno! Kupila danas neki lagani slafrok za bolnicu i jos si moram haljinice/spavacice, kak ide s ljetnim bebama ja sve racunam da imam vremena 😁
    6xmama cestitam na 31!!! 

mamica1985
    10. Srpanj 2018. 12:51

6xmama - polako, ali sigurno do dobrih tjedana 👌😘😘😘
    Prekrasni trbuscici! 😍😍😍
    Mene sinoc bolila ledja i trbuh pa me potjeralo na wc pa me slabost i bolovi probudili oko pol 3 pa opet jutros oko pol 7 bolovi ledja i trbuh. Sad se smirilo, ali imam bas jaki iscjedak. I opet me poteralo na wc, a zatvor me mucio dosad. Izgleda da je ciscenje krenulo, trbuh mi je tako nisko da imam osjecaj da ce mi sve ispasti dolje. Ovaj tjedan cijeli mi je veto na radjanje, nadam se da cu izdrzati do ponedjeljka 16.7. da zavrsi prvenstvo i da mala ima svoj rockas jer sad i svekrva slavi pa da se ne potrefe isti datumi. Ja bih da se rodi 17.7. ili 18.7., evo ako vec mogu birati 😂😂😂

Yvone
    10. Srpanj 2018. 12:59

pharma da te utješim ja u 1. T. Nisam imala baš nikakvih naznaka nadolazećeg poroda, osim da ne mogu vise izdržat vrućinu i težinu. 😀 I samo odjednom puknuo vodenjak. A sada smo već svi mislili da cu u ovo vrijeme već biti doma s bebom s obzirom na sveukupno stanje, simptome, ma sve. Maja samo se ti spremi, i ti lagano ulaziš u finiš. Ja sam isto kupila slafruk u kompletu sa spavacicom ali nebudem ga nosila.Treba ti samo ako mislis ici van bolnice, na kavu ili cigaretu. Meni prošli put samo zauzeo mjesto u koferu. A Curke moje da mi kažemo svojim dragim muževima da ako se sutra rode djeca to svjetsko ce im ali stvarno zauvijek ostati neponovljivo, da ne govorim o duplom slavlju ako prođemo Englesku😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.