Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamica1985
    10. Srpanj 2018. 17:46

Aknes 😘😘😘 drzim fige da je sve u redu!

Marijaa30
    10. Srpanj 2018. 17:52

Mina, preslatka si! A i haljinica je predivna... ja ne mogu naci tak nekaj, kod nas sve one kaj dolje idu siroko jako, koma!
    Ami, lijepi busko! vjeruj mi, moja busa je veca... meni ti je opseg 107 cm, a bio je na najdebljem dijelu 88 cm. Velika sam! A dobila sam i u bokovima 5 cm, nogama 3 cm... u rukama puno, celulita na izvoz. 
    Al kaj bum skidala. Ionak mi je cilj doci do 60kg do 5.mj druge godine! Udajem se! A i to su moje kile od prije, samo kaj sam se udebljala prije trudnoce.

26.8. Ivan 💙💙

valentina98
    10. Srpanj 2018. 18:14

Pozdrav mamice, malo sam zabrinuta, bila sam na pregledu jer me moja sefica poslala na komplikacije jer sam povracala i nisam mogla raditi, 5+3 sam, GV mi je napisala 10 × 8 mm to mi sad nije jasno? EO I ŽV pise da ne prikazuje, ne vidi se ni plod, na prvom pregledu se sve vidjelo normlano osim ploda i GV je bila 3 mm, sa 4+5 tjedana.. pipala mi je i stomak vjv da nađe nesto, rekla je da to nije nista neobicno da se ne vidi u 5 tjednu i da je mozda zacece bilo kasnije i da se ne sekiram.. no zanima me dali je netko imao slicnih iskustava? Dali stvarno nemam potrebu za sekirancijom? 
    Krv idem sutra vadit.. hvala vam puno i jako sam zabrinuta! 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana

Yvone
    10. Srpanj 2018. 18:37

Mina, lijepi vas dvoje u bojama. Ami također! Vidim bas volite prugice😀 Ami, sinu je rođendan bio 05.07. Bit ce blizu datumi, pa cemo moći slaviti oba roćkasa. Snoopyiica meni dok. Rekla da ne dolazim prije 7,8 tjedna trudnoce jer se ništa ne moze vidjeti. Tak da vjerojatno je to sve normalno. 

valentina98
    10. Srpanj 2018. 18:47

Yvone

Mina, lijepi vas dvoje u bojama. Ami također! Vidim bas volite prugice😀 Ami, sinu je rođendan bio 05.07. Bit ce blizu datumi, pa cemo moći slaviti oba roćkasa. Snoopyiica meni dok. Rekla da ne dolazim prije 7,8 tjedna trudnoce jer se ništa ne moze vidjeti. Tak da vjerojatno je to sve normalno.

Na kraju mi je kazala "Ne sekiraj se,i ultrazvuk mi je star" 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana

ami25
    10. Srpanj 2018. 19:29

Yvone volimo mi svasta al trazimo u sta stanemo 😂😂😂 Marija meni su smjesni svi oko mene inace imam malo jace bokove i noge i taj dio i onda se svi cude kao kao samo tako malo, a mislim se sta ljude opterecuje, meni je bitno da je sve ok, kilee kako su dosle ce otic!!
    Snopyica isto kao Yvone, meni je dr rekao da mi preporucuje prvi pregled s 8 tjedana tako da sam ga poslusala i ne znam za te tjedne mjere al mislim da je ipak malo rano 🙄 bas zbog toga nisam ranije htijela ic koliko god bila uzbuđena! Imas i temu zimske bebe ne znam dal si tamo vec pa mozda netko ima slicno iskustvo

💙Bartol💙

gagi2
    10. Srpanj 2018. 21:31

Snopyica još ti je to rano,ja sam isto rano dosta poslana u Petrovu ali zbog prijašnjih problema,i nalaz mi je bio tako sličan možda i isti,morala bi pogledati.kasnije se sve posložilo,to je još jako mala trudnoća,bude to sve dobro.
    Ja se istuširala,sjela na terasu i uživam,mislim da je Ivan malo zaspao pa ne skače,ili se priprema za izlazak

Nataly1987
    10. Srpanj 2018. 21:34

Drage moje divne trudnice!!
    Evo i mene nakon stanke kao malog padobranca ...
    Htjela sam samo s vama svima podijeliti da smo sluzbeno stali na kraj ovom zatisju...i odlucili danas povecati broj clanova u obitelji..
    Danas popodne je dosao na svijet mali Luka..12 dana prije termina..tezak 3600 i dug 52cm..
    Sad je red da se krene🤱🤱🤱🤱⏱⏱⏱

gagi2
    10. Srpanj 2018. 21:46

Nataly čestitam,dečko ljepo i težak i dugačak.

valentina98
    10. Srpanj 2018. 21:53

gagi2

Snopyica još ti je to rano,ja sam isto rano dosta poslana u Petrovu ali zbog prijašnjih problema,i nalaz mi je bio tako sličan možda i isti,morala bi pogledati.kasnije se sve posložilo,to je još jako mala trudnoća,bude to sve dobro.
    Ja se istuširala,sjela na terasu i uživam,mislim da je Ivan malo zaspao pa ne skače,ili se priprema za izlazak

Hvala ti draga na utjehi, uplasila sam se jer se sa 4+5 vidjela žv, a sad sa 5+3 se ne vidimo.. i ne znam zasto me dirala sa rukama kod zdjelice dole.. 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.