Nataly i Yvone - ISKRENE CESTITKE na rodjenju vasih bebica!! 🎉🎉🎉 Zelim vam brz oporavak, a bebicama dug i sretan zivot! 😘😘😘 I porodi su vam fakat bili odlicni! 😉👌
6xmama - drzim fige da sve bude super! 😘
Klokanice terminuse - sretno na pregledima tko ima i da su nam nase bebice zive i zdrave i odluce sto prije krenuti van 😘

Barbara sretno 😘😘🤞🤞 sretno i ostalima na pregledima ❤️
Nivami ne mogu ja danas još,sama sam doma cijeli dan 🙄🙈

Hvala vam cure😘🤗, Barbara još malo pa sad će. 😂😂Na nos bi veliš ?😂😂😂evo vidiš toliko brige o mr.C a na kraju ćeš svog malog čovjeka tjerati van😘. Stvarno su nam nešto te ljetne bebe lijene za izlazak😂.
Sretno ak se koji bebach ipak odluči izaći,danas bi mogli,nije vruće,bar kod mene.
Cure, idemo dooomaaaa 🙌🙌🙌🙌🙌😎!
Stanje isto ko i prije ta 2 tjedna kad sam dosla, gledala me sefica, veli to kaj je ostalo malo od grlica drzi, da glava vise nije dole nabijena kak je bila i da je u biti isto ko i kad sam dosla i otvorenost i sve i da ak bu sve ok dodjem za 3 tjedna u trudnicku na pregled

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ena, tvoj covjeculjak izgleda bar 2 mj stariji 😁... Presladak je 💙

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ena - malac je prekrasan! 😍
6xmama - jeeej za odlazak doma, drzim fige da 2u1 docekas ulazak u 37.tjedan!!! 🎉🎉🎉

Cure, idemo dooomaaaa 🙌🙌🙌🙌🙌😎!
Stanje isto ko i prije ta 2 tjedna kad sam dosla, gledala me sefica, veli to kaj je ostalo malo od grlica drzi, da glava vise nije dole nabijena kak je bila i da je u biti isto ko i kad sam dosla i otvorenost i sve i da ak bu sve ok dodjem za 3 tjedna u trudnicku na pregled
Jeeej 🎉🎉🎉🎉🎉 najbolje moguće vijesti ❤️❤️❤️

Juhuuuuu 6xmama !!!💞💞 kod će sigurno biti lakše a i ljepše !!💞ja sam do sad vec 2 komode IScistila i izbacila van , nevjerojatno koliko se smeća nakupi , od papira i tih gluposti , 2 vreće sam napunila .

21.08.💞🎀

21.08.💞🎀
hej cure ☺
cestitam novim mamicama uzivajte sa svojim bebama 😙😙
barbara terminuso moja 😙😙😙osjecam tvoje (ne)raspolozenje bez da si spomenula...hajde draga sad ce to samo sto nije a tada ce te pustiti i te svakakve misli i brige...bit ce sve super vjeruj 😙
6xmama bas mi je drago zbog vas super vi to gurate bravo za tebe i tvoju curku 😙😙😙
sunce posteljina je preslatka 😍

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji