Ena, tvoj covjeculjak izgleda bar 2 mj stariji 😁... Presladak je 💙
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ena - malac je prekrasan! 😍
6xmama - jeeej za odlazak doma, drzim fige da 2u1 docekas ulazak u 37.tjedan!!! 🎉🎉🎉
Cure, idemo dooomaaaa 🙌🙌🙌🙌🙌😎!
Stanje isto ko i prije ta 2 tjedna kad sam dosla, gledala me sefica, veli to kaj je ostalo malo od grlica drzi, da glava vise nije dole nabijena kak je bila i da je u biti isto ko i kad sam dosla i otvorenost i sve i da ak bu sve ok dodjem za 3 tjedna u trudnicku na pregled
Jeeej 🎉🎉🎉🎉🎉 najbolje moguće vijesti ❤️❤️❤️
Juhuuuuu 6xmama !!!💞💞 kod će sigurno biti lakše a i ljepše !!💞ja sam do sad vec 2 komode IScistila i izbacila van , nevjerojatno koliko se smeća nakupi , od papira i tih gluposti , 2 vreće sam napunila .
21.08.💞🎀
21.08.💞🎀
hej cure ☺
cestitam novim mamicama uzivajte sa svojim bebama 😙😙
barbara terminuso moja 😙😙😙osjecam tvoje (ne)raspolozenje bez da si spomenula...hajde draga sad ce to samo sto nije a tada ce te pustiti i te svakakve misli i brige...bit ce sve super vjeruj 😙
6xmama bas mi je drago zbog vas super vi to gurate bravo za tebe i tvoju curku 😙😙😙
sunce posteljina je preslatka 😍
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Cure, idemo dooomaaaa 🙌🙌🙌🙌🙌😎!
Stanje isto ko i prije ta 2 tjedna kad sam dosla, gledala me sefica, veli to kaj je ostalo malo od grlica drzi, da glava vise nije dole nabijena kak je bila i da je u biti isto ko i kad sam dosla i otvorenost i sve i da ak bu sve ok dodjem za 3 tjedna u trudnicku na pregled
Hvala draga😘,da i meni se tak čini ko da nije beba od mjesec dana😂😂. Super vijesti za tebe i malenu😘😘,ma možete vi to ,još češ i ti tjerati princezu van 😂😍😘🤗.
Kako lijepe vijesti za jutro, Yvone čestitam ti i super za priču i porod, bas kao sta Maja kaze odlicno mi je cuti tako divne priče Jos pogotovo za nas prvorotke, 6xmama ajme bas sam presretna kad čujem takve vijesti, sad lijepo doma lezat odmarat opet je doma ipak sve ljepše i lakse!!!
Evo krenule su bebice, to bude zatišje pa krene, sad će brzo opet Sunce bas je lijepi krevetic i posteljinaa jedva cekam da i ja ubrzo pocnem prat i peglat robicu,posteljinu, tekstil...
💙Bartol💙
6xmama, super vijesti!!! Doma ce biti lakse uz obitelj! Al i dalje mirovanje 💪💪
Sunce, bas je lijepa posteljina... ja isto jedva cekam pranje, slaganje itd 😁😉
Pharma, busko je 🤩🤩🤩
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji