Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    valentina98
    11. Srpanj 2018. 09:14

Čestitke mamicamaaaa😊😊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊
    Vadila sam krv sada, rekao mi je da dodem u pola 2 po nalaz, javim vam rezultate :) 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana

• Maja82
    11. Srpanj 2018. 09:24

Yvone čestitam od srca! Jos jedna super prica s poroda! Bas mi je drago!
    Cure svi savjeti za sto laksi porod i opustanje su dobrodosli 😁 bar nama kojima je prvi x..
    6xmama super za pranje kose, vjerujem da se odmah bolje osjecas i psihicki i fizicki..male stvari su nekad fakat tako bitne 😁 Sretno na viziti!
    Cure svima sretno na pregledima!

baarbaraa29
    11. Srpanj 2018. 09:24

Samo da se javim i cestitam mamama Nataly i Yvone,  bravo! Dobro nam dosli mali smotuljci!! 😊
    Nisam rodila, al mislila sam da mi se sinoc mozda gura da bi na nos jer je sikljala krv dobrih pola sata. Dopodne u gradu isti slucaj. Majica ko da me neko nabubo, svi bulje, a ja ih samaram u mislima. Reko mozda je to neki uvrnuti predznak, al nista.
    Tlak mi je dobar. 
    Idem sad u 10.15 opet na pregled, al nicem se ne nadam. Jos ludim jer ovdje ne gledaju kvalitetu plodne, samo kolicinu! Svasta mi padne na pamet.
    Vidite po postu kako sam genijalno raspolozena 😏
    6xmama 😘

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

nivami
    11. Srpanj 2018. 09:32

Jutro 
    Yvone u Natali cestitam od srca, uzivajte u svojim mirisnim strucama, porodi i jednoj i drugoj za poželjeti 😘😘💐💐
    Za sve divne buše i fit mame 😘 😘 😘
    6xmama sretno, jedva cekamo da nam se javis s lijepim vijestima 🤞🤞🤞🤞
    Ena tvoj mali div je prekrasan, kako on lijepo spava kraj svoje mame 😘 😘 
    Sretno svima danas na pregledima 😘 😘 
    Barbara, Pharmamama i ostale terminuše cekamo vas, pravi babyboom nas ocekuje🤩😍
    Ako sam koga zaboravila ne zamjerite 

Marijaa30
    11. Srpanj 2018. 09:34

Barbara, sretno na pregledu! Nek cim prije krene 😁
    6xmama, drzimo fige da je stanje dolje malo bolje ili barem nepromijenjeno!
    Snoopyca, drzim fige za nalaz!

26.8. Ivan 💙💙

Marijaa30
    11. Srpanj 2018. 09:35

Ena, maleni div je presladak 😁

26.8. Ivan 💙💙

mamica1985
    11. Srpanj 2018. 09:41

Nataly i Yvone - ISKRENE CESTITKE na rodjenju vasih bebica!! 🎉🎉🎉 Zelim vam brz oporavak, a bebicama dug i sretan zivot! 😘😘😘 I porodi su vam fakat bili odlicni! 😉👌
    6xmama - drzim fige da sve bude super! 😘
    Klokanice terminuse - sretno na pregledima tko ima i da su nam nase bebice zive i zdrave i odluce sto prije krenuti van 😘

pharmamma
    11. Srpanj 2018. 09:41

Barbara sretno 😘😘🤞🤞 sretno i ostalima na pregledima ❤️
    Nivami ne mogu ja danas još,sama sam doma cijeli dan 🙄🙈

11. Srpanj 2018. 09:42

Hvala vam cure😘🤗, Barbara još malo pa sad će. 😂😂Na nos bi veliš ?😂😂😂evo vidiš toliko brige o mr.C a na kraju ćeš svog malog čovjeka tjerati van😘. Stvarno su nam nešto te ljetne bebe lijene za izlazak😂.
    Sretno ak se koji bebach ipak odluči izaći,danas bi mogli,nije vruće,bar kod mene.

6xmama
    11. Srpanj 2018. 10:01

Cure, idemo dooomaaaa 🙌🙌🙌🙌🙌😎! 
    Stanje isto ko i prije ta 2 tjedna kad sam dosla, gledala me sefica, veli to kaj je ostalo malo od grlica drzi, da glava vise nije dole nabijena kak je bila i da je u biti isto ko i kad sam dosla i otvorenost i sve i da ak bu sve ok dodjem za 3 tjedna u trudnicku na pregled

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.