Čestitke mamicamaaaa😊😊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊
Vadila sam krv sada, rekao mi je da dodem u pola 2 po nalaz, javim vam rezultate :)
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
Yvone čestitam od srca! Jos jedna super prica s poroda! Bas mi je drago!
Cure svi savjeti za sto laksi porod i opustanje su dobrodosli 😁 bar nama kojima je prvi x..
6xmama super za pranje kose, vjerujem da se odmah bolje osjecas i psihicki i fizicki..male stvari su nekad fakat tako bitne 😁 Sretno na viziti!
Cure svima sretno na pregledima!
Samo da se javim i cestitam mamama Nataly i Yvone, bravo! Dobro nam dosli mali smotuljci!! 😊
Nisam rodila, al mislila sam da mi se sinoc mozda gura da bi na nos jer je sikljala krv dobrih pola sata. Dopodne u gradu isti slucaj. Majica ko da me neko nabubo, svi bulje, a ja ih samaram u mislima. Reko mozda je to neki uvrnuti predznak, al nista.
Tlak mi je dobar.
Idem sad u 10.15 opet na pregled, al nicem se ne nadam. Jos ludim jer ovdje ne gledaju kvalitetu plodne, samo kolicinu! Svasta mi padne na pamet.
Vidite po postu kako sam genijalno raspolozena 😏
6xmama 😘
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Jutro
Yvone u Natali cestitam od srca, uzivajte u svojim mirisnim strucama, porodi i jednoj i drugoj za poželjeti 😘😘💐💐
Za sve divne buše i fit mame 😘 😘 😘
6xmama sretno, jedva cekamo da nam se javis s lijepim vijestima 🤞🤞🤞🤞
Ena tvoj mali div je prekrasan, kako on lijepo spava kraj svoje mame 😘 😘
Sretno svima danas na pregledima 😘 😘
Barbara, Pharmamama i ostale terminuše cekamo vas, pravi babyboom nas ocekuje🤩😍
Ako sam koga zaboravila ne zamjerite
Barbara, sretno na pregledu! Nek cim prije krene 😁
6xmama, drzimo fige da je stanje dolje malo bolje ili barem nepromijenjeno!
Snoopyca, drzim fige za nalaz!
26.8. Ivan 💙💙
Nataly i Yvone - ISKRENE CESTITKE na rodjenju vasih bebica!! 🎉🎉🎉 Zelim vam brz oporavak, a bebicama dug i sretan zivot! 😘😘😘 I porodi su vam fakat bili odlicni! 😉👌
6xmama - drzim fige da sve bude super! 😘
Klokanice terminuse - sretno na pregledima tko ima i da su nam nase bebice zive i zdrave i odluce sto prije krenuti van 😘
Barbara sretno 😘😘🤞🤞 sretno i ostalima na pregledima ❤️
Nivami ne mogu ja danas još,sama sam doma cijeli dan 🙄🙈
Hvala vam cure😘🤗, Barbara još malo pa sad će. 😂😂Na nos bi veliš ?😂😂😂evo vidiš toliko brige o mr.C a na kraju ćeš svog malog čovjeka tjerati van😘. Stvarno su nam nešto te ljetne bebe lijene za izlazak😂.
Sretno ak se koji bebach ipak odluči izaći,danas bi mogli,nije vruće,bar kod mene.
Cure, idemo dooomaaaa 🙌🙌🙌🙌🙌😎!
Stanje isto ko i prije ta 2 tjedna kad sam dosla, gledala me sefica, veli to kaj je ostalo malo od grlica drzi, da glava vise nije dole nabijena kak je bila i da je u biti isto ko i kad sam dosla i otvorenost i sve i da ak bu sve ok dodjem za 3 tjedna u trudnicku na pregled
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji