Super za sve preglede!!! 🎉🎉🎉
A ova morska slika bas izaziva 😉
Meni danas bilo sukrvice nakon pregleda i bas me soraju kontrakcije, ne bih ja jos do punog 39.tjedna
Divne trudnice i bušice!!!
Barbara 40 tt 🎉🎉🎉🎉,..
Mislim terminuše neće nitko roditi na moju godišnjicu?? Ali tako je lijep datum 😍.
Super za sve preglede, slabo pamtim.
Curke u finalu 😘😘😘 držim fige da krene i da bude brzo.
Ljubim vas sve ja i moj Vid, koji je prebrodio prehladu ali ga sada frče mamin antibiotik..
Trudničice pred finalom ❤️😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ove morske slike su čista provokacija 😍
Ivy sretna godišnjica ☺️
Bravo za sve današnje preglede 😁😁
Kod mene je danas dan za poruke i pozive jel se događa kaj 😂😂 valjda me 10 ljudi pitalo 😂 a sveki zadnjih tjedan dana zove svaki dan kak je situacija..ko da bi joj zaboravili javiti da rađam 😂😂😂
Ivy, sretna godisnjica! 😁 drago mi je za Vida da nije vise prehlađen!
Pharma, lijepo je da se ljudi brinu... jos malo 😁
Mamica, mozda ces i ti uskoro 😁
Laku noc 😁😘
26.8. Ivan 💙💙
Jutro kloke 😍😍
Mamica nadam se da ces izgurat do 39,kako si danas? Kakvo je stanje?
Pharma kakav je osjecaj da te svi zovu sa svih strana, ne znam kako ce kod mene ic al poludila bi jos svima odgovarat i javljat da nista 😂😂 meni vec sad svi govore jos dva tjedna pa ti moze bit kad god, u terminu si 😥
Mladamamica bit ce vam lijepo na moru 😍
💙Bartol💙
Jutro 😁
Neda vam se bas pisati...
Mamica, uzivajte na moru! Dok je s trudnocom sve u redu, naravno da se moze i kupati i sve.. samo uzivaj 😁
Pocela sam odbrojavati dane do prestanka mirovanja. Jedva cekam 1.8., onda pocnem cistiti polako! Samo nek bude sve u redu do tad!
26.8. Ivan 💙💙
Jutro 😘
Nadam se da je i vas dočekalo sunčano jutro,mogao bi biti lijep dan ☺️
Ami zasad mi je još donekle smiješno 😁 vidjet ćemo kako dugo 🙈
Jutro, cure!
Slabo vas nesto na forumu... Kod nas nis novoga, s boka na bok, lijekovi i brojanje... Jos 25 dana do 34 tjedna,samo molim Boga da barem tolko izguramo, sve nakon toga ni bio samo plus... Prek vikenda se nis specijalno ne dogadja, telka im je u boravku, a ja ne smijem sjedit i tak...
Jucer muz zavrsio u Klaicevoj sa prvasicem, razbio glavu na dvoristu, sivali mu celo 😕... Kod nas sve nekak naopako.
Terminuse, jel bude kaj? 😁
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
6xmama, vas fakat ide... al ajde, nadam se da nikaj nije strašno! to su dečki, nekaj si moraju napraviti! ja sam isto znala biti sva krvava :P samo nek bude sve u redu!
držim fige da izdržite barem do 34.tjedna, a onda kak i veliš, svaki dan dobro dođe...
pharma, je sunčeko se kaže... do srijede bi kod nas trebalo biti lijepo! kak je tebi prošla noć?
26.8. Ivan 💙💙
Jutro
6xmama drzi se, izgurat cete vas dvije do sigurnih tjedana, i za tvog prvasica da brzo ozdravi 🤞🤞🤞🤞
Ivymicek sretna godisnjica😘💐
Ostale cure uzivajte u vikendu, ja odo na plazu
Sortiraj odgovore
Najstariji