Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maja82
    06. Srpanj 2018. 14:32

Super Marija! 

ami25
    06. Srpanj 2018. 14:43

Marijaaa supeeeer sad mozes bit na miru!! 🙏💪💪
    Barbara i tvoj Seb se neda, mozda i njemu vruce🤣 i cestitke na 40 punih 🎉🎉🎉na kraju cemo mi sve bez cervix problema ranije a vi ostale sve prenašate zasad koliko vidim 😎😎

💙Bartol💙

ami25
    06. Srpanj 2018. 14:49

Evo nas u hladu na plazi chillamo i papamo😎🍔

💙Bartol💙

Marijaa30
    06. Srpanj 2018. 15:01

ami25

Evo nas u hladu na plazi chillamo i papamo😎🍔

Morske fotke 🙄🙄 e a se smijes kupati? Meni je doktorica zabranila putovanje i kupanje. Jer mislili smo do Istre u 6.mj, al je rekla da ne! A mozda zato jer sam ja od 22.tjedna uloziva pa da se otvorim prerano. 
    Hvala cure 😁

26.8. Ivan 💙💙

06. Srpanj 2018. 15:04

Marija super za nalaz 🎉🎉
    Ami baš uživaš 😍 u Rijeci opet kiša, standard 😣

ami25
    06. Srpanj 2018. 15:34

Marija meni nitko nista nije spominjao al ne bi u vodu strah me da sad ne pokupim nesto pa smo samo na zraku! 😭Al budemo sve to druge godine nadoknadile ❤️💪 izdrzat cemo ajde jos malo pa cemo vidjet poslije sta doktor kaze pri kraju al znam tek onda da kazu da općenito nije dobro pogotovo kad sluzni pocne ispadat al svako napravi kako zeli😊 U Rijeci kisa!? A ne cudi me 🤔🤔

💙Bartol💙

gagi2
    06. Srpanj 2018. 15:54

Eto me,lutali još poslje pregleda,sad došli kući i krepana sam ,baš je neka sparina čak sam odbila otići u još jedan dućannisam više mogla hodati.
    CT uredan,pregled je bio ok,nisam ruku ni osjetila unutra,kaže cerviks je 1/2 čl,sasvim smekšan,lako za prst prohodan do ovoja i glavice ,nadam se da je to ok,nisam ga ništa puno ispitivala jer je gužva pa mi se nije dalo zadržavati i njega i sve žene tamo.u srijedu uzv 

mimmyx
    06. Srpanj 2018. 16:43

Meni danaas uzaas , juce me tako peklo u ledima a sad pece gornji dio trbuhaNeznam kj da radim…moji govore to je normalno…

Marijaa30
    06. Srpanj 2018. 17:00

Ami i bolje nejdi... kak velis, druge godine cemo nadoknaditi 😁
    Mimmyx, ne znam kaj da ti velim... budu se javile iskusnije cure!

26.8. Ivan 💙💙

Mladamama98
    06. Srpanj 2018. 17:44

Ami ja danas pitala doktoricu za more jer u ponedjeljak planiramo ići, ona rekla da je sve Oke samo da se ne kupam u bazenima već samo u moru ali ako te je strah bolje ne

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.