ami25nece malisa pa nece! Jutros ctg pokazao neki trudic od 60 onih jedinica i nis vise. Procjena je na cca.3500g jer mi dubi na mjehuru i nema sanse da ga izmjeri kak treba. Cak mi je rekla da kazem ak mi je nelagodno sto i ona toliko stisce,a gledala mi obicnim uzv-om preko trbuha!
kleopatra1606 ja sam vani, sto?
mamice1985 i ti radjas po narudzbi ko i ja?
Da, svi nekaj izvoljevaju kad bi da rodim - vecina zato kaj idu na more pa da nas vide prije godisnjeg. Mislim si - pa da, porod je totalno upravljiva situacija, ako mi ne pase datum, samo zadrzim dah i prekrizim noge i cekam povoljniji datum. 😂
Pharmamma jok! Da mi muz nije rekao nebi znala 🙂
Ma ko zna koliki je. Fulaju i kad ih se moze izmjerit, a kamoli nece kod ovog naseg cirkusanta 😁 Dok se ne rodi ne vjerujem nikom. 😄
Mamica1985 aaaa tak to ide? E dobro da sad znam 😉
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Da se i ja požalim sto se biranja kad ću roditi, kod mene totalno suprotna situacija, svi oko mene bi da ja prenesem pa mi brane rodit prije 40 + 2 ili 3 barem
Da se i ja požalim sto se biranja kad ću roditi, kod mene totalno suprotna situacija, svi oko mene bi da ja prenesem pa mi brane rodit prije 40 + 2 ili 3 barem
Meni dragi reko ma nek ona ostane unutra još 2 tjedna 😂😂 kraj njega su tvoji još skromni sa samo 2-3 dana nakon termina 😂😂
Pharma ne razumiju oni kako je to, ja stvarno imam urednu trudnoću bez ikakvih problema, školska sto bi se reklo ali ne mogu dočekati da rodim, em sto sam nestrpljiva da dođe curica em sto jedva čekam da se mogu sagnuti bez problema i takve sitnice
Da ćujem tko je krenuo put rodilišta jer sam ja ovo jedva preživjela 😱👏😂.
Laku noć dupličke 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Evo jos sam u komadu, ali sam disala kao kroz trudove koliko su me sorale kontrakcije 😂😂😂 Sad su mi zaprijetili da prije 16.7. ni ne pomisljam na porod 😂
I za kraj vecerasnjeg javljanja - IZNAD SVIH - HRVATSKA!!! 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷
Pozdrav i od nas iz bolnice, jos par dana pa cemo kuci. Dosla sam vidjeti jel se koja porodila. Stvarno su ove ljetne bebe lijene 😂 terminuse kako ste? Puse od mene i Matije 😘😘😘
04.07. Matija 💜
Jutro klokse😍😍 da li znate di ima kupiti onih navijačkih boja za lice??
I kad ce nam vise doci koja bebica?? 🙏🙏🍼😋
💙Bartol💙
Sortiraj odgovore
Najstariji