Ode post. Mamica1985 i Gagi2 sretno u TA! Jel ima jos netko pregled? Sretno uglavnom svima😘😘😘😘😘
Jutro
Evo ja se polako spremam za pregled, naručena sam u pola 9 pa vam se javim poslje
Evo cekam u TA, usne su mi danas jako naotekle, kad mi se to dogodilo s prvom curkom, rodila sam nakon tjedan dana 😁
Jutro dupliću!
Sretno svima na pregledima.
6xmama 😘😘😘
Bojana notko nije ostao zauvijek trudan tak da nemoj biti bljak bude to skoro 😘😘😘😘
Slabije se javljam jer krečimo muž i ja pa smo spori jer ne znamo a i mali miš baš neda 😂. Još smo k tome pobrali prehladu pa je Vid imao i blagu temperaturu. Sva sreća da su klinci na moru. Nikad dosadno.
Curje u finalu mantram 💕
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro
6xmama drzi se, sve ce bit u redu, jos jedan dan je iza vas 😘😘
Za nase mame i bebe 😘😘😘
Sretno svima danas na pregledima 😘
Do kojeg tjedna mozemo uzimati magnezij
Jutro cure! Sretno u TA i ako koja još ima danas pregled!
Ja ću sad ići do endokrinologa, nisam naručena na sat, rekli su mi nek samo dođem, a kad ću doći na red, ne znam... javim se uglavnom! držite fige!
Ivy, ajde nek mu čim prije prođe prehlada... mišek mali
26.8. Ivan 💙💙
Jutro duplicke i one koje se već maze sa smotuljcima ❤️😘 ja se probudila umornima nego da nisam spavala...izgleda da me nervoza lovi,samo razmišljam kad će krenuti..pogotovo nakon jučer očitanih kontrakcija koje ja ni osjećala nisam..barbara,nadam se da si barem ti danas bolje volje
Sretno na svim pregledima,javite nam dobre vijesti 😘😘🤞🤞
Nivami najbolje do negdje 37tt ☺️ meni sad bas fali, probava mi bila ko urica s njim 😕
Ivy nek temp ne raste i nek čim prije ozdravi i on i vi 😘😘
Jutro klokani😘😘 sretno svima na pregledima i javite se kasnije!
Marija drzin fige da dođeš brzo na red i da bude sve ok🤞
Ivy vidim kod tebe uvijek pozitiva sta god se desi, jos se javljas cesto 😘😘pusa za mamu i Vida
Meni se svaku noc isto dogodi, dignem se eventualno jednom za piskiti i kad se vratim u krevet beba pocne udarat ko luda i ne mogu zaspat 😂😂😂 i onda borba
💙Bartol💙
Sortiraj odgovore
Najstariji