Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamica1985
    05. Srpanj 2018. 21:37

Evo, napokon popeglala i spremila svu opremu za malenu, priredila robicu za nju i za mene za izlazak iz rodilista i spakirala ruksak za radjaonu i kofer za sobu. Sutra od 7h u TA na kontroli, jao jao, sve postaje jako stvarno. 😨 Danas me soraju kontrakcije cijeli dan, ona je luda od rastezanja i dolje kao da mi lopatom kopa tunel 🙈

05. Srpanj 2018. 21:39

Marijaa30

Barbara, promijeni, nisi vise u dvadestima 🤣🤣😎
    Majda, jos malo pretrpi pa cete ici doma, vjerujem da nije lijepo u bolnici, al bude proslo.
    Romana, jos jedan tjedan pa ste u terminu! Bit ce dobro 😁
    Ena, eto Mihael zna da si sama pa je dobar 😊

😂😂 Izgleda da je tako danas,iako nije baš bio tak zadnjih par dana,npr jučer i prekjučer 😂,ali moguće i zato jer sam ja bila nervozna, nevjerojatno kako bebice osjete😍😘🤗,eno ga gledam,ljubav mala cicao i spava😀

gagi2
    05. Srpanj 2018. 21:45

Da vas samo pozdravim...oprala kosu i namučila se...ujutro TA.vidjet ćemo šta će reći,još desetak dana do termina,a ja bi i da krene i ne

Yvone
    06. Srpanj 2018. 06:37

Jutro! Nadam se da ste lijepo spavale uz rashlađenje. Curke samo si vi spremite torbu.Bolje da ona čeka spremna.Maja82 da jos samo malo😀Hvala na odgovoru.Ena,Bojana,Majda..ostale mamice😘😘😘😘😘😘Marija30 nisam mazala bradavice.To cu kad krenemo s dojenjem. Aknes u slučaju pozitivnog nalaza brisa u toku poroda se mora dobiti antibiotik, intravenozno. Iz razloga da ju bebica ne bi pokupila jer njoj moze izazvati razne upale.Inace ne smeta u trudnoći.Romana33 nakon svih muka i tegoba eto i vas u finišu😀Jos samo malo.Barbara bez brige, potpuno te razumijem.Tak mi je bilo u prvoj t. Tad mj je vise bilo psihički dosta i imala sam osjecaj da sam vječno trudna.Sad mi je dosta fizički jer mu je bas teza t.Probala sam led, obloge od maslin.ulja i kamilice, svinjsku mast,Neven kremu,hemopropin,acidosalus...i pomoć je kratkog vijeka dok se ponovno ne upali.Pritisak na krvne žile svi mi kažu i da ce se povuci tek kad rodim.

Yvone
    06. Srpanj 2018. 06:39

Ode post. Mamica1985 i Gagi2 sretno u TA! Jel ima jos netko pregled? Sretno uglavnom svima😘😘😘😘😘

Mladamama98
    06. Srpanj 2018. 07:14

Jutro
    Evo ja se polako spremam za pregled, naručena sam u pola 9 pa vam se javim poslje 

mamica1985
    06. Srpanj 2018. 07:35

Evo cekam u TA, usne su mi danas jako naotekle, kad mi se to dogodilo s prvom curkom, rodila sam nakon tjedan dana 😁

ivymicek
    06. Srpanj 2018. 07:51

Jutro dupliću!
    Sretno svima na pregledima.
    6xmama 😘😘😘
    Bojana notko nije ostao zauvijek trudan tak da nemoj biti bljak bude to skoro 😘😘😘😘
    Slabije se javljam jer krečimo muž i ja pa smo spori jer ne znamo a i mali miš baš neda 😂. Još smo k tome pobrali prehladu pa je Vid imao i blagu temperaturu. Sva sreća da su klinci na moru. Nikad dosadno.
    Curje u finalu mantram 💕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

nivami
    06. Srpanj 2018. 07:59

Jutro
     6xmama drzi se, sve ce bit u redu, jos jedan dan je iza vas 😘😘
    Za nase mame i bebe 😘😘😘
    Sretno svima danas na pregledima 😘 
    Do kojeg tjedna mozemo uzimati magnezij

bojana27
    06. Srpanj 2018. 08:02

Ivy 😘
    Nivami neni receno do 37 :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI