Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    07. Srpanj 2018. 10:09

Nivami, uzivaj 😁 kud ides?
    Samo stabvljajte fotkice, da si barem oci napasem 😁

26.8. Ivan 💙💙

Mladamama98
    07. Srpanj 2018. 10:32

Jutro
    Marija brzo će 1.8. 
    6xmama 🤞🏻 Da izdržite tih 25 dana i da prvašić brzo ozdravi

ami25
    07. Srpanj 2018. 10:48

6xmama drzim fige za 34,brzo ce to proći znam da nije lako evo provela 3 dana u bolnici jos kako su te feste bile svadba, ja sama... Al sve da bebo bude ok i da prođe dobro. Izdrzala bi jos puno🤞🤞
    I Marija 1.8 je jaaako blizu koliko god se cinilo daleko. Meni je postalo sve uzasno tesko 😥 bas se zapitam kako cu do kraja. Evo do sad savrsenstvo mogla bi bit trudna stalno, al sad pred 2 dana je postalo pakleno. Ne znam kako vi osjecate te pokrete bebe al mene to toliko boli koliko se namjesta, okrece ne znam vise koji polozaj zauzet. Evo jedan dan sam jauknula i dignem majicu kako sam bila s frendicama one su bile u šoku i slikale. On se toliko gura, a pricala s frendicom koja je rodila u 2 mj kaze ona nije joj bilo tako.. 

💙Bartol💙

Yvone
    07. Srpanj 2018. 10:51

Nivami preslatki u zvjezdicama😀
    Barbara manekenko 😀 Jos malo i  najveća ljubav je tu 😀 Mladamama super za pregled, a vjerujem da ce već na idućem beba biti okrenuta glavicom. Mina uživaj u Hercegovini! 
    Rubia drzim fige da sve lijepo izdržiš danas kao kuma. Mamica1985 super ti je izvještaj iz TA, mislim da je to super nalaz.A i trbuščić je nisko čini mi se. Brzo ce to😀Cokica super za neg. Nalaz brisa! Marija30 super da si obavila endokrinologa. Doza ti je isto ok. Ja sam takvom počela. Neznam zasto se tvoja dok.0Toliko iščuđava. Doza se mora postepeno povećavati ako je potreba.

Yvone
    07. Srpanj 2018. 10:53

Ami zavidim na moru i plaži! Uzivaj i za nas😀
    Gagi2 super nalaz!!! Jos malo 😀Ivy super da ste prebrodili prehladu koju nije teško zaraditi s obzirom na ovakvo vrijeme.I sretna godišnjica s malim zakašnjenjem 🥂Pharma kod mene već sigurno 2 tj. Traju komentari tipa jos si u komadu, pa kad vi mislite, kaj nisi već otišla u bolnicu i sl. Majke ti kao da sam prenijela 20 dana🙉6xmama uopće ne sumnjam da ćete izgurati do 34.tj. Stalno si mi u mislima. Bas mi je zao radi malenoga. Velike složne obitelji uvijek sve prebrode😀

07. Srpanj 2018. 10:53

6xmama i Marija skupa onda s vama odbrojavamo 😘😘🤞🤞
    Nivami kamo to na more? 😍 Ja svaki put kad se spremim, bude prolom oblaka. Tako da pomalo odustajem 😂😂
    Ivy sretna godišnjica 🎉🎉🎉
    Ami znam kako ti je. Isto do sad sve super, a zadnja 2 dana užas koliko se nabije i ne miče se. I onda ga ja gurkam da se pomakne barem malo 😂

mateya1993
    07. Srpanj 2018. 10:58

Jutro  mi jučer ušli u 36.tjedan. Bila sam kod svojih na roštilju i podružila sam se sa svima jer me sad do poroda više nebude k njima. Danas sam sva neka umorna,takva sam se probudila. Vjerojatno sam se malo jučer preforsirala pa zato. Mi imamo pregled u petak u TA. Jedva čekam  
    Nadam se da ste dobro.
    6xmama- uz tebe smo 
    ami25- mene malena isto jako lupa, najgore je kad mi mjehur pritisne,to mi zna biti bolno i u noći kad se okrećem zna mi se nabiti pod rebra na desnu stranu pa nemogu na toj strani spavati. Nekako se bojim da ju ne pritisnem. 
    Tješim se da sam za tjedan dana u sigurnim tjednima i u terminu. 

36.tjedan
    36.tjedan

💖 Nikol -12.08.2018💖

nivami
    07. Srpanj 2018. 10:59

Isli smo u jedno manje mjesto iza Omisa, tamo odemo vikendom kad muz ne radi, djeca se kupaju, a ja odmaram, more je malo hladno 

Yvone
    07. Srpanj 2018. 11:01

Nivami uzivaj na plaži !!!!
    Ami i moja se isto jako zna izgurati i kao da se rastegne kroz cijeli trbuh i tak cca oko pol minute stoji. To bi opisala kao nelagodu pomiješanu s nekom boli. Ja sam jučer isla u svoju rutinsku setnju i jedva došla doma. Nisam mogla doći k sebi sigurno 2 sata. Tijelo mi očito sve umornije. Srce mi htjelo iskočit kad sam legla. Nije bilo ugodno.Približava mi se Taj Dan. I danas sva nekakva slaba i     malaksalo. Nadam se da ste vi Curke bolje i da uživate u vikendu 😘😘😘😘😘💙

Yvone
    07. Srpanj 2018. 11:05

Ah Mateya prekrasni!!! I ti jos malo u finalu 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.