Kleopatra, lijepa buskica 😁😁
Ja velim svin curama koje su trudne i mogu se normalno kretati, budite sretne! Moja susjeda je u 1. i 2. trudnoci sve normalno radila, al nismo svi te srece.. al nema veze, zna se koji je krajnji cilj!
6xmama pa ajde i meni je 24 dana do 1.8., zajedno cemo odbrojavati 😁 budete vi uspjele, kak god je grdo, dobro da ste u bolnici pod kontrolom.
Barbara, frendica ti sigurno ne zamjeri, bila je ona u toj situaciji pa zna kak se zivot promjeni 😁
Pharma, a ja si kod takvih komentara postavljam pitanje da kaj sam zbilja tak velika da misle da cu sutra roditi?! Mislim, znam da sam velika, al ima i vecih 😎
26.8. Ivan 💙💙
Znaci nisam totalno poludila, dobro sam zapamtila da je nekom bio lodjendan 🎂🎊🤗 Sretan i on sa zakasnjenjem!
I da btw. Kleopatra1606 i tebi samo loptica skocila! Lijepi 😍
Pharmamma pametno! 👍🏻😉
Marijaa30 ne zamjera jer je stvarno jako dobra, al sam se ja bas osjecala glupo! Djeca su joj dok su bile bebice plakale zamnom kad odlazim, svaki dan skoro zajedno bile... kupovala im ko svojima i kad je nesta i kad nije i onda fulam i to gadno!
Ja ne kuzim vaznost tih odgovora ljudima koji pitaju koliko jos!
Bas si danas mislim kak bi volila da mene neko pita pa da mogu odgovorit juuuucer 😛😂
E da, a meni dr.jutros u bolnici rekla da beba i ne moze bit jako velika kad je trbuh manji! 🤨
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Kleo bas divan buso 😍😍ti nije toplo u tajicama!!? Ja hodam po doma u gacama i topim seeee😂😂😂 Evo mi sad dosli doma bili u dmu po kupnju stvari za bebicu, gubljenje samo takvo, jos mi kaze muz ma uzmi svega po 1 komad neces fulat. Al sad mi je malo lakse kad smo vecinu kupili i sebi za higijenu za bolnicu i tako.
Barbara kako ti? Nista se ne miče, ajde da te i mi ovdje malo izbombardiramo 😂😂😂pa kak nece jos van 😋😋🍼
Bejb nadam se da je samo prolazan mood🙏💪
Marija super za spavaćice, ja odustala od njih 😂 nasla sam u c&a haljine na bretele pamučne ljetne pa mislim da cu njih uzet kao spavaćice jer ih vise nikad nebi obukla doma a nisam nista od 150 kn po komadu jeftinije nasla 🙄🤔snađi se druze!
Pharma trebali smo svi kao ti pomaknut termin za 2 tj 😂😂
💙Bartol💙
E bome da! Treba svima reci da nam je termin mjesec dana kasnije da prestanu vise sa istim pitanjima.
Slika je od jutros pa su zato tajice tu, kod nas je ujutro svjeze, 15ak stupnjeva. 😁
Jel ima tko od vas da je van granica Hrvatske?
Veceras kad zabijemo gol ima da mi vodenjak odmah pukne. 🤣 sva sreca pa mi mali spava od 13 cini se da ce i on gledati tekmu s nama 😁
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Ja sam dobila veto na radjanje ovog vikenda jer su danas svi oko tekme, a sutra su svi mamurni 😂😂😂
ami25 nece malisa pa nece! Jutros ctg pokazao neki trudic od 60 onih jedinica i nis vise. Procjena je na cca.3500g jer mi dubi na mjehuru i nema sanse da ga izmjeri kak treba. Cak mi je rekla da kazem ak mi je nelagodno sto i ona toliko stisce,a gledala mi obicnim uzv-om preko trbuha!
kleopatra1606 ja sam vani, sto?
mamice1985 i ti radjas po narudzbi ko i ja?
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Drage mamice,
Molim vas za mišljenje, kasni mi menga, bole me grudi već nekoliko tjedana, jako sam umorna i napravila sam test, ne jedan već dva i pokazali su mi se veliki + na prozorčićima. Stvarno nemam pojma Kak sam ostala trudna, jedino jednom dok mi je bio zadnji dan mjesečnice. Mogu li dva testa pogriješiti dva puta? Je li moguće ostati trudan tijekom mjsescnice, ili je moguće ostati trudan od tekućine prije ejakulacije???
Hvala vam puno, bas sam uplašena jer sad mi trudnoća ne bi dobro došla u životu! Hvala!
Ja sam dobila veto na radjanje ovog vikenda jer su danas svi oko tekme, a sutra su svi mamurni 😂😂😂
Hahaha 😂😂 niti slucajno danas! 🤣
Barbara, pa to je pravi decko, 3 i pol kile nije kaj god 😊👶
Ami, skupo 🙄 ja sam cmoljila za tih 60 kn za spavacu i onda mi veli frendica da kaj sam si tak velike kupila, da ionak nebum imala takav trbuh posl poroda 🤪🤦♀️🤦♀️ al isto ih ne mislim nositi. Za drugi put budu dobro dosle il bum ih mami dala 😋
26.8. Ivan 💙💙
Hahahah izgleda da nijedna ne smije roditi ovaj vikend il bumo se same vozile u rodilište 😂😂😂 iako su meni zabranili još i idućih par dana jer je muški dio ekipe raštrkan pa ne bi mogli odmah feštati 😂😂😂
A za ove spavaćice,točno znam o čemu pričate..sva sreća meni seka dala svoje od prije par god,samo sam rukave skratila u kratke..
Barbara bas pravi dečko 💙 jesi ti tih 60 jedinica osjetila?jer ja svojih 70 neki dan nisam 🙈
Ja sam si uzela 3 pamucne spavacice na gumbe s kratkim rukavima, bio je 50kn/kom u nekom no name ducanu blizu placa Kvatric. Izgleda kao duga majica tako da cu sigurno po doma biti u tome vecinu vremena. Za bolnicu mi ne treba jer u Merkuru daju njihove.
Sortiraj odgovore
Najstariji