Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PhotoArtGirl
    06. Srpanj 2018. 09:28

Jutro svima.. sretno na pregledima! Mene nocas kontrakcije probudile al brzo su prosle. Bile su bas bolne al sam ustala prosetala pa su prosle odmah. Dr mi rekla da ne smijem sjediti jer to otvara jos vise, a ja vise ne mogu ni lezati 😯😯 Pa ustanem, prosetam, sudje operem, dorucak i to, pa opet legnem. Samo da nam je izdrzat do 15.og

nivami
    06. Srpanj 2018. 09:31

Hvala za magnezij i meni ce faliti 
    Nama je danas puna 34, na stickeru se beba okrenula prema dolje 

mimmyx
    06. Srpanj 2018. 10:05

Hej kloke, imam pitanje …. Ja sam sad 28tt i počelo mi je preko noći već mlijeko curiti… Jer to normalno ili ne?Može pomoć..

Mladamama98
    06. Srpanj 2018. 10:21

Da se javimo poslje pregleda
    Ima 1350g i po mjerama je u svemu tjedan u Nazad ali doktorica je rekla da je sve uredu, slušali smo srce i zjevala je pa smo gledali 😍, okrenuta je na zadak ali se tješim da ima jos vremena okrenuti se, idemo 23.7 ponovno. Sve u svemu dobre vijesti 

ami25
    06. Srpanj 2018. 10:21

Nivami lijepi bušo, meni je on jos uvijek na zadak,nadam se da ce se okrenut 
    Mimmyx meni curi vec tjednima kolostrum, nađem na grudnjaku žute točkice pa pretpostavljam da je to to, bas mlijeko nemam iskustva s tim

💙Bartol💙

Mladamama98
    06. Srpanj 2018. 10:38

Nivami lijepi bušo
    Mimmyx meni je počeo curiti oko 23 tjedna 

• Maja82
    06. Srpanj 2018. 10:53

Nivami slatki busko!
    Meni je rekla dr. do 36 tj i ja sam ga vec prestala. Pijem samo Ellebaby.
    Mlijeko sam skuzila ak malo stisnem da se pojave kapi al ne curi tak da mislim da ti je to sve normalno, kako kome.. 
    Mladamama super za pregled, imate dosta vremena jos za okretanje!
    Sretno svima na pregledima! Marija javi kaj je sa stitnjacom!

baarbaraa29
    06. Srpanj 2018. 10:53

Mamica1985 cekamo izvjestaj. 
    Marijaa30 i od tebe sta ce dr. Stitnjaca reci! 😉
    Pharmamma tak i ja! Samo cekam! Sad ce, sad ce..kad ce. 🤯🤪
    Nivami gdje su prugice? 😊⭐ Bas ste slatki! Nekako mi se sad cini manji! Mora da je do zvjezdica! 😊
    Mladamama98 odlicno za lijepe vijesti! A stigne se jos itekako okrenuti, samo joj je sada tako naljepse! 😊
    Evo i nas na termin. Ko bi reko, ko bi li se nado 🤦🏻‍♀️

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ami25
    06. Srpanj 2018. 10:54

Mladamama super, i meni su to govorili za zadak cijelo vrijeme pa mali ne reagira a vec smo u 34tom  nadam se da bude poslusan i okrene se

💙Bartol💙

mimmyx
    06. Srpanj 2018. 10:55

Mladamama98

Nivamilijepi bušo
    Mimmyxmeni je počeo curiti oko 23 tjedna

Ja sam 28 tt, onda je to normalno😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.