Jutro svima.. sretno na pregledima! Mene nocas kontrakcije probudile al brzo su prosle. Bile su bas bolne al sam ustala prosetala pa su prosle odmah. Dr mi rekla da ne smijem sjediti jer to otvara jos vise, a ja vise ne mogu ni lezati 😯😯 Pa ustanem, prosetam, sudje operem, dorucak i to, pa opet legnem. Samo da nam je izdrzat do 15.og
Hvala za magnezij i meni ce faliti
Nama je danas puna 34, na stickeru se beba okrenula prema dolje
Hej kloke, imam pitanje …. Ja sam sad 28tt i počelo mi je preko noći već mlijeko curiti… Jer to normalno ili ne?Može pomoć..
Da se javimo poslje pregleda
Ima 1350g i po mjerama je u svemu tjedan u Nazad ali doktorica je rekla da je sve uredu, slušali smo srce i zjevala je pa smo gledali 😍, okrenuta je na zadak ali se tješim da ima jos vremena okrenuti se, idemo 23.7 ponovno. Sve u svemu dobre vijesti
Nivami lijepi bušo, meni je on jos uvijek na zadak,nadam se da ce se okrenut
Mimmyx meni curi vec tjednima kolostrum, nađem na grudnjaku žute točkice pa pretpostavljam da je to to, bas mlijeko nemam iskustva s tim
💙Bartol💙
Nivami slatki busko!
Meni je rekla dr. do 36 tj i ja sam ga vec prestala. Pijem samo Ellebaby.
Mlijeko sam skuzila ak malo stisnem da se pojave kapi al ne curi tak da mislim da ti je to sve normalno, kako kome..
Mladamama super za pregled, imate dosta vremena jos za okretanje!
Sretno svima na pregledima! Marija javi kaj je sa stitnjacom!
Mamica1985 cekamo izvjestaj.
Marijaa30 i od tebe sta ce dr. Stitnjaca reci! 😉
Pharmamma tak i ja! Samo cekam! Sad ce, sad ce..kad ce. 🤯🤪
Nivami gdje su prugice? 😊⭐ Bas ste slatki! Nekako mi se sad cini manji! Mora da je do zvjezdica! 😊
Mladamama98 odlicno za lijepe vijesti! A stigne se jos itekako okrenuti, samo joj je sada tako naljepse! 😊
Evo i nas na termin. Ko bi reko, ko bi li se nado 🤦🏻♀️
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Mladamama super, i meni su to govorili za zadak cijelo vrijeme pa mali ne reagira a vec smo u 34tom nadam se da bude poslusan i okrene se
💙Bartol💙
Nivamilijepi bušo
Mimmyxmeni je počeo curiti oko 23 tjedna
Ja sam 28 tt, onda je to normalno😃
Sortiraj odgovore
Najstariji