Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mina04
    06. Srpanj 2018. 10:56

mimmyx

Hej kloke, imam pitanje …. Ja sam sad 28tt i počelo mi je preko noći već mlijeko curiti… Jer to normalno ili ne?Može pomoć..

Meni ti je jako rano pocelo curiti..jos uvijek. U toku dana ako doma ne nosim grudnjak malo malo mokre fleke, a preko noci pogotovo bude mi sve mokro. Sve je to ok. Pitala sam ja. Nekome malo nekome puno, a nekome nikako.
    Nivami 😍😍
    Sretno ko ima pregled 😘😘
    Mi sinoc stigli u Hercegovinu k svekru i svekrvi, 5 i po sati puta jedva sam cekala ispruzit se 😥

All of God’s grace in one tiny face 💟

Rubia
    06. Srpanj 2018. 11:00

Barbara cestitke na ulasku u termin... divna si, zgodnica  💙💙💙
    Nivami isto, slatki trbuscic 💙
    Mladamama super sa pregled, i moj bebac se okrenuo tek oko 35t tako da imas vremena....
    Sutra kumujem na vjencanju i drzite mi 🤞 da izdrzim 🙈🙈🙈

mamica1985
    06. Srpanj 2018. 11:24

Evo nas na 38+0 tt
    Izvejstaj iz TA - ctg uredan i ne ocitava trudove, cerviks dug clanak prsta i skroz mekan, otvorena dva prsta, glava skroz dole na izlazu. Nije radjen uzv pa ne znam kolika je, odokativno dr rekao velika ce biti 😃 Opet kontrola za tjedan dana.

06. Srpanj 2018. 11:34

Pozdrav svimaa 😘😘
    Lijepe bušice vidjela 😍😍😍
    Wohooo Barbara, uspjela ti do termina 🎉🎉 ajmo sad Sebastian van 😂
    Ja sam išla po nalaz streptokoka, negativan je 😁 i dobila uputnicu za rodilište. A jučer i danas me tako zaboli desni dio trbuha, stisne. I prođe za par min. Tokom dana još i ok, promijenim položaj ili kao pravilno dišem, al po noći mi smeta za spavat, tj okretat se. Ja vam lijepo sjela u centar grada, na korzo, na hladni ness, grad puun ljudi i baš odmaram 😁
    Marija javi see 😘🤞🤞

• Sofy
    06. Srpanj 2018. 11:44

Pozdrav svima, zanima me koliki vam je bio afi u 40.tjednu trudnoce.
    Naime, danas sam 39+5 i izmjeren mi je afi 20, a prosli cetvrtak je bio 16,9. Jel moguce da toliko naraste u tjedan dana, mislila sam da se kolicina plodne vode pred kraj smanjuje.
     Inace imam gestacijski dijabetes i propisano mi je da ga kontroliram dijetom.

pharmamma
    06. Srpanj 2018. 12:48

Nivami,barbara i mamica divne buškice 😍😍 
    Barbara čestitke na ulasku u termin ☺️ ovogodišnje ljetne bebe bas vole biti u bušama čim dulje 😁 tako da 6xmama ako čitaš, Beata i ti idete do sigurnih tjedana 100% 😘😘
    Super za dobre vijesti s pregleda,držimo fige da se bebe na zadak okrenu ☺️
    Rubia sretno 🤞🤞 i očekujemo fotkicu ❤️
    Sofy meni je u pon na uzv bio 16,tjedan dana ranije 14

Mladamama98
    06. Srpanj 2018. 12:53

Barbara i mamica lijepe buše😍😍
    Barbara super za termin, sad će Sebastian uskoro
    Cokica super za nalaz 🎉

Marijaa30
    06. Srpanj 2018. 13:24

Evo me 😁
    Nivami, lijepi busko... fakat, izgleda manji! 
    Barbara, cestitam na 40.tjednu, sad gospon more van! Lijepa 😁
    Mamica, isto lijepa busika 😀
    Kaj se tice kolostruma, primjetila sam da imam zasuseno zuckasto po bradavicama zadnjih par tjedana. Jos sam ja isla to cistiti, onda sam procitala da nesmem 😑😑😑
    Cokica, super za nalaz 😁
    Evo moj izvjestaj... uglavnom, nije to nist, dobila sam najnizu terapiju eutiroksa, 12 mcg dnevno, pol tabletice... moja ginekologica se krizala, rekla je kaj su mi opce to davali itd.. a ja si mislim kaj pa si me slala 😋 za 6 tjedana kontrola, onda sam rekla endokrinologici a kaj ak bum u bolnici, da budu mi oni tam zvadili krv. Na to se pak moja doktorica krizala 😋 rekla sam ne znam vise ko je tu lud.
    Uglavnom, na bebu to nema nikakvog utjecaja! Hvala Bogu, toga me jedino bilo strah! 
    A poslije poroda ce me poslati za svaki slucaj na uzv stitnjace itd... al vele da se to sigurno sad malo u trudnoci povisilo. Ko bi ih znal 🤣
    Hvala Bogu da je dobro ispalo, a onaj dan sam mislila da cu siznuti! Jos jednom vam zahvaljujem na lijepim rijecima! 😁😘

26.8. Ivan 💙💙

mina04
    06. Srpanj 2018. 14:12

Barbara, mamica prekrasne ste! 😍🤗
    Marija super, nije to nista strasno..

All of God’s grace in one tiny face 💟

nivami
    06. Srpanj 2018. 14:22

Barabara i Mamica super ste, buse su 😍😍
    Marija super za pregled da nije nista strasno 
    Hvala vam za lijepe komentare, danas su zvjezdice 🤩, a ja sam i cula da sve na pruge malo prosiri pa da izgledas veci, Al cini mi se da se stomak vec polako spusta 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.