Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maja82
    06. Srpanj 2018. 10:53

Nivami slatki busko!
    Meni je rekla dr. do 36 tj i ja sam ga vec prestala. Pijem samo Ellebaby.
    Mlijeko sam skuzila ak malo stisnem da se pojave kapi al ne curi tak da mislim da ti je to sve normalno, kako kome.. 
    Mladamama super za pregled, imate dosta vremena jos za okretanje!
    Sretno svima na pregledima! Marija javi kaj je sa stitnjacom!

baarbaraa29
    06. Srpanj 2018. 10:53

Mamica1985 cekamo izvjestaj. 
    Marijaa30 i od tebe sta ce dr. Stitnjaca reci! 😉
    Pharmamma tak i ja! Samo cekam! Sad ce, sad ce..kad ce. 🤯🤪
    Nivami gdje su prugice? 😊⭐ Bas ste slatki! Nekako mi se sad cini manji! Mora da je do zvjezdica! 😊
    Mladamama98 odlicno za lijepe vijesti! A stigne se jos itekako okrenuti, samo joj je sada tako naljepse! 😊
    Evo i nas na termin. Ko bi reko, ko bi li se nado 🤦🏻‍♀️

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ami25
    06. Srpanj 2018. 10:54

Mladamama super, i meni su to govorili za zadak cijelo vrijeme pa mali ne reagira a vec smo u 34tom  nadam se da bude poslusan i okrene se

💙Bartol💙

mimmyx
    06. Srpanj 2018. 10:55

Mladamama98

Nivamilijepi bušo
    Mimmyxmeni je počeo curiti oko 23 tjedna

Ja sam 28 tt, onda je to normalno😃

mina04
    06. Srpanj 2018. 10:56

mimmyx

Hej kloke, imam pitanje …. Ja sam sad 28tt i počelo mi je preko noći već mlijeko curiti… Jer to normalno ili ne?Može pomoć..

Meni ti je jako rano pocelo curiti..jos uvijek. U toku dana ako doma ne nosim grudnjak malo malo mokre fleke, a preko noci pogotovo bude mi sve mokro. Sve je to ok. Pitala sam ja. Nekome malo nekome puno, a nekome nikako.
    Nivami 😍😍
    Sretno ko ima pregled 😘😘
    Mi sinoc stigli u Hercegovinu k svekru i svekrvi, 5 i po sati puta jedva sam cekala ispruzit se 😥

All of God’s grace in one tiny face 💟

Rubia
    06. Srpanj 2018. 11:00

Barbara cestitke na ulasku u termin... divna si, zgodnica  💙💙💙
    Nivami isto, slatki trbuscic 💙
    Mladamama super sa pregled, i moj bebac se okrenuo tek oko 35t tako da imas vremena....
    Sutra kumujem na vjencanju i drzite mi 🤞 da izdrzim 🙈🙈🙈

mamica1985
    06. Srpanj 2018. 11:24

Evo nas na 38+0 tt
    Izvejstaj iz TA - ctg uredan i ne ocitava trudove, cerviks dug clanak prsta i skroz mekan, otvorena dva prsta, glava skroz dole na izlazu. Nije radjen uzv pa ne znam kolika je, odokativno dr rekao velika ce biti 😃 Opet kontrola za tjedan dana.

06. Srpanj 2018. 11:34

Pozdrav svimaa 😘😘
    Lijepe bušice vidjela 😍😍😍
    Wohooo Barbara, uspjela ti do termina 🎉🎉 ajmo sad Sebastian van 😂
    Ja sam išla po nalaz streptokoka, negativan je 😁 i dobila uputnicu za rodilište. A jučer i danas me tako zaboli desni dio trbuha, stisne. I prođe za par min. Tokom dana još i ok, promijenim položaj ili kao pravilno dišem, al po noći mi smeta za spavat, tj okretat se. Ja vam lijepo sjela u centar grada, na korzo, na hladni ness, grad puun ljudi i baš odmaram 😁
    Marija javi see 😘🤞🤞

• Sofy
    06. Srpanj 2018. 11:44

Pozdrav svima, zanima me koliki vam je bio afi u 40.tjednu trudnoce.
    Naime, danas sam 39+5 i izmjeren mi je afi 20, a prosli cetvrtak je bio 16,9. Jel moguce da toliko naraste u tjedan dana, mislila sam da se kolicina plodne vode pred kraj smanjuje.
     Inace imam gestacijski dijabetes i propisano mi je da ga kontroliram dijetom.

pharmamma
    06. Srpanj 2018. 12:48

Nivami,barbara i mamica divne buškice 😍😍 
    Barbara čestitke na ulasku u termin ☺️ ovogodišnje ljetne bebe bas vole biti u bušama čim dulje 😁 tako da 6xmama ako čitaš, Beata i ti idete do sigurnih tjedana 100% 😘😘
    Super za dobre vijesti s pregleda,držimo fige da se bebe na zadak okrenu ☺️
    Rubia sretno 🤞🤞 i očekujemo fotkicu ❤️
    Sofy meni je u pon na uzv bio 16,tjedan dana ranije 14

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI