Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    07. Srpanj 2018. 11:07

Mateya, fkt jos malo pa 37 tjedan! Onda ce biti lakse, znas da je sigurno! 😁
    Mene zna tu pa tam roknuti pa zaboli, al mozda ne poznam tak jako jer mi je posteljica sprijeda, a imam i sala od prije... jucer me malo peklo kraj pupka jer se tam smjestio pa sam ga isto tuckala sve dok se nije pomaknuo. I kad lezim na lijevom boku, onda je sav na toj strani pa me zna tu gore na desnoj strani stezati, vec je ocito veliki decko.
    Yvone, ne znam kaj bi rekla... oba dvije su se cudile! Eh, samo nek bude sve dobro i to je to!
    A ljudi s komentarima su nemoguci. Svaki dan idem u isti ducan po kruh i to i skoro svaki put ista teta me pita kolko jos... jucer na placu kad sam kupovala spavace mi je prodavacica rekla da mi se spustio jako trbuh, da kak morem hodati.. a do sad me nije vidla 😋

26.8. Ivan 💙💙

ami25
    07. Srpanj 2018. 11:15

Hahahaha Marija ovo zadnje me nasmijalo, Yvone ti imas jos malo 💪💪💪izgurat ces ti to!!! Mi jos imamo dosta za odradit 😂😂😭😭😭 Mateya bas je veliki busoooo😍😍😍 raste curka!! A moramo izdrzat nema nam druge 😂
    Nivami uzivaj barem u hladu na svjezem zraku i to je nesto 😊😊

💙Bartol💙

ami25
    07. Srpanj 2018. 11:16

Cokica ti onda znas kako je pa cemo skupa kukati do kraja 😂😂😂

💙Bartol💙

mamica1985
    07. Srpanj 2018. 11:53

Prekrasne mamice 😍
    6xmama - drzi se, bas mi je zao kaj je sve tak nekak naopako, ali ja vjerujem da ce sve biti kako treba! 😘
    Ami - super sam, smirilo se sve, ja si zelim jos dobrih 10 dana u komadu da odmorim prije bebe 😘😂
    Danas mi je nekako lijeni dan, sve radim ultra sporo i nikako, srecom da je starija curka vec dva dana kod bake na cuvanju jer ne bih imala jos snage za nju.

• tinanema00
    07. Srpanj 2018. 11:55

Hej lutke moje...ja se nikako javiti jer sam svaki drugi dan na pregledu a ostatak dana preležim ili negdje hodamo...malo imala žešće kontrakcije cijelu noć ali sve mislim da je to jer me jučer dokt malo jače pročačkao a navečer jeli ljutu pizzu...i sad mene zanima jel istina da ljuta hrana otvara u trudnoći ili je to mit??

A što se tiče pregleda sve je u redu i po njegovoj procjeni nebi trebala još tj dana. Otvorena i dalje za 1 članak. Beba je 3100-3200g 

💕💕💜💜👶😍

bejb23
    07. Srpanj 2018. 12:40

Curke, samo da vas sve pozdravim i picim dalje. 
    Nisam bas od volje tako da nisam tipkala zadnje dane iako sam vas citala. Jos smo u komadu, zatvoreni. Zeljno iscekujemo dan upoznavanja :) 
    Nadam se da ste sve dobro. Saljem svima puse, duplicke i mamasite moje. 😘❤

💗Baby E💗

Marijaa30
    07. Srpanj 2018. 13:01

Tina, a cuj i termin ti je pa mozda i od toga kontrakcije! Sretno ako krene jace 😁
    Ami, no ti velim... komentari samo takvi 😂
    Al bitno da sam si spavacice kupila i ogrtac cak... i grudnjak za dojenje, to dok si oblecem, smijem se sama sebi. Nisu mi bas narasle pa imam male i spicaste... ajde, nadam se da cu imat mlijeka pa ce to drukcije izgledati 😅😅😅

26.8. Ivan 💙💙

kleopatra1606
    07. Srpanj 2018. 13:02

Mi smo danas u 38. tjednu, sutra imamo pregled pa cemo vidjeti kako stvari stoje. 
    Jucer smo slavili sinov 2. rodjendan i nitko ne moze vjerovati da je jedna trudnica toliko pokretna 😂, meni je to normalno uz dvogodisnjaka i svakodnevno skakanje, plesanje, spustanje niz tobogan 😅

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

baarbaraa29
    07. Srpanj 2018. 13:15

Jooj te poruke! 🙄 Iduci put cu rec termin 2 tj.kasnije! Jos kad mi muz kaze Pa sta te to smeta, pa vidis da je ljudima stalo!
    Ivy ja totalno zabo.na godisnjicu! Sorry! I necijem kindacu je rodj.bio. Mislim 🤔
    Ja dane vise ne gledam ko datume nego mi je sve u trudnicoj racunici! 25+6, 31+2...😂 Tako sam zaboravila frendicin rodj.i njenim blizankama u 5 mj. I nebi se mozda ni do sad sjetila da mi ona nedavno nije poslala sliku po kojoj sam skuzila! Grozno sam se osjecala!! A nerazdvijne smo! Pogotovo bile dok smo bili u Hr! Srecom i vise je nego razumna!
    Zato Ivy sretna jucerasnja godisnjica!! 😊😘
    Marijaa29 jos malkice 😉
    6xmama ne zvuci tak puno kad kazes 25! Odbrojavamo s tobom! Ah klinci.. Nikad dosadno s njima! Srecom nije nesto strasno! Sestra ih ima 5 i eno neki dan je zavrsila s malcem od 9 god.na gipsanju jer eto gol sluzi za vjesanje po njemu. I onda vuci najmanju od 3 mj.u bolnicu jer je sisac..i tako. Stalno akcija 😁
    Nivami grozna slika 😝😉
    Ami25 ja se okrenem na stranu pa se malo bar primiri. Pa kad nastavi ja opet promjenim polozaj. Malo da ga zbunim u orjentaciji 😂 Probaj, mozda upali.
    Mateya1993 vejiki buso! Lijepi!! 😍 I zapravo usli ste u 37.😊
    Tinanema00 ni tvoja bebolina se neda 😊 Nekako mi je sad lakse hahah!
    Bejb23 nadam se da nije da nisi od volje zbog nekih losih vijesti? 🙁

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

pharmamma
    07. Srpanj 2018. 13:33

Ami,mateya i Kleopatra divne su vam ove loptice 😍😍
    Nivami uzivaj na plaži i za nas kojima je more daleko 😘
    Meni je kod ovih komentara i pitanja zapravo najgore kaj onda samo počnem razmišljati kad će krenuti,jel me to nešto zaboljelo i sl..ustvari me samo podsjete da su zadnji dani i teže mi se opustiti..
    Cuvalice naše, brzo će doći i ti sigurni tjedni ❤️❤️
    6xmama nek prvašiću brzo bude bolje ☺️
    Tina to za ljutu hranu sam i ja pročitala,možda i pomaže 🙈 isprobavat ću i ja ubrzo 😂
    Barbara meni su termin prvo vodili po zm 4.7.,a ja svima osim najbližima govorila da je prva polovica,tj. prema sredini 7.mj 😂 možda su me zato tek sad počeli ispitivati 😂😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.