Yvone znam da cete reci da sam luda i da pretjerujem, ali zato sto imam dojam da sam 43 tjedna trudna! Vjerojatno zbog stalnog naglaska na "ranije ce".
Jesi probala one fore sa zaledjenim krumpirom, svinjskom masti..? Znam da ljudima najcesce takvi recepti budu spas!
Ena31 Malo sam imala razgovor sama sa sobom i Onim gore pa je sad bolje!
Uvijek volim kad se ti javis! Kako nasa kupalica, ribica?
Marijaa30 (morala bi i ja onda promjenit brojcicu iza nicka ko ti hihihi)
Romana33 nije bas da idemo kraju. Rodila 21, a ima nas 72 na popisu!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Yvone znam da cete reci da sam luda i da pretjerujem, ali zato sto imam dojam da sam 43 tjedna trudna! Vjerojatno zbog stalnog naglaska na "ranije ce".
Jesi probala one fore sa zaledjenim krumpirom, svinjskom masti..? Znam da ljudima najcesce takvi recepti budu spas!
Ena31Malo sam imala razgovor sama sa sobom i Onim gore pa je sad bolje!
Marijaa30
(morala bi i ja onda promjenit brojcicu iza nicka ko ti hihihi)
😘😘🤗🤗Neka si ti bolje🤗...razumijem te,tako sam i ja imala osjećaj da sam sto godina trudna😂😂... Mihael je danas jako dobar,papa i spava😍,tata danas od jutra odsutan i nezz kad će doći,časti ekipu s posla a tu se sprema nevrijeme,bojim se grmljavine 😫,srećom pa su svekiji u istoj kući😁..inače već jedno treći dan kak smo skoro po cijele dane solo,uf,mrzim to..
6xmama drzim fige da sve bude u redu 😘 ne znam kako izdrzavas u bolnici, ja od ponedjeljka tu i vec bi kuci 🙈
Barbara i ja sam na dan poroda plakala kao kisna godina bez razloga, najvise me frustriralo sto me boli kao sam vrag a trudova nigdje da bi na kraju ustanovili da me bolilo jer se beba spustala dolje i ja se otvarala
Stvari za bolnicu sam popakirala ranije ali stalno mi treba cistih stvari posto sam nenadano zavrsila u bolnici, pa stalno nosi muzu prat, muz nosi cisto i tako, bas me to zivcira. Jedva cekam kuci, za sad jos ne znamo kad idemo 😞
Izvinite ako sam sta zaboravila.
04.07. Matija 💜
Ej.. vidim da se lagano rijedi popis trudnoca,idemo kraju🤗🤗. Uh, ja danas bila na ctg-u, malo falilo da se nisam onesvjestila. Sparina , nema mjesta da sve sjednemo. Uzas. Skinula me doktorica s cordipina, sad me malo strah da me ne ulovi u jutarnjim satima nesto, jer mi muz do 3 radi. I svi oko mene . A ima 45 min do kuce. Rekla doktorica da zbog tlaka bi me porodila s 38 tj, ali posto imam i secer onda bi ona cekala do 40 tj.da djete ojaca skroz. To mi jos dugo cekati😩😧. Vec sad mi koma.. Ali da jos pazim ovih tj.dana, da onda ako i krene porod da sam u terminu (37 tj). I sad da krene nakon prestanka terapije da je dobro. I da se javim na odjel ako bilo u kakvom smislu vidim da mi nije dobro, da je tlak opasan. Da bolje da sam kod njih pod nadzorom. E sad, vidjet cu za dan - dva. Svim novim mamama cestitam od ❤. I ostalim da se porode u minimalnoj boli i maksimalnoj brzini i da bude sve super i s bebom i mamom😘😘
Možda smo i skupa čekale onda a da ni ne znamo 😁 jer i ti si na Bračku ako sam dobro upamtila 😁
Neznam. Mozda i jesmo😂😂. Ja sam dosla negde u 9.
Onda se nadam da nismo jer bi to značilo da si ti čekala preko 3 sata 🙈 ja tek oko 12 došla
Ja sam bila gotova negdje 15 do 12.
Taman smo se mimoišle onda..bome si se načekala 😕
Ena31Malo sam imala razgovor sama sa sobom i Onim gore pa je sad bolje!
Marijaa30
(morala bi i ja onda promjenit brojcicu iza nicka ko ti hihihi)
Malo slabo pratim😧. Nisam u toku bas zbog svojih tegoba i svega. Sad sam se malo smirila , pa vise citam. Ako i sad dode do poroda nisam toliko strahu.
Barbara, promijeni, nisi vise u dvadestima 🤣🤣😎
Majda, jos malo pretrpi pa cete ici doma, vjerujem da nije lijepo u bolnici, al bude proslo.
Romana, jos jedan tjedan pa ste u terminu! Bit ce dobro 😁
Ena, eto Mihael zna da si sama pa je dobar 😊
26.8. Ivan 💙💙
Evo, napokon popeglala i spremila svu opremu za malenu, priredila robicu za nju i za mene za izlazak iz rodilista i spakirala ruksak za radjaonu i kofer za sobu. Sutra od 7h u TA na kontroli, jao jao, sve postaje jako stvarno. 😨 Danas me soraju kontrakcije cijeli dan, ona je luda od rastezanja i dolje kao da mi lopatom kopa tunel 🙈
Barbara, promijeni, nisi vise u dvadestima 🤣🤣😎
Majda, jos malo pretrpi pa cete ici doma, vjerujem da nije lijepo u bolnici, al bude proslo.
Romana, jos jedan tjedan pa ste u terminu! Bit ce dobro 😁
Ena, eto Mihael zna da si sama pa je dobar 😊
😂😂 Izgleda da je tako danas,iako nije baš bio tak zadnjih par dana,npr jučer i prekjučer 😂,ali moguće i zato jer sam ja bila nervozna, nevjerojatno kako bebice osjete😍😘🤗,eno ga gledam,ljubav mala cicao i spava😀
Da vas samo pozdravim...oprala kosu i namučila se...ujutro TA.vidjet ćemo šta će reći,još desetak dana do termina,a ja bi i da krene i ne
Jutro! Nadam se da ste lijepo spavale uz rashlađenje. Curke samo si vi spremite torbu.Bolje da ona čeka spremna.Maja82 da jos samo malo😀Hvala na odgovoru.Ena,Bojana,Majda..ostale mamice😘😘😘😘😘😘Marija30 nisam mazala bradavice.To cu kad krenemo s dojenjem. Aknes u slučaju pozitivnog nalaza brisa u toku poroda se mora dobiti antibiotik, intravenozno. Iz razloga da ju bebica ne bi pokupila jer njoj moze izazvati razne upale.Inace ne smeta u trudnoći.Romana33 nakon svih muka i tegoba eto i vas u finišu😀Jos samo malo.Barbara bez brige, potpuno te razumijem.Tak mi je bilo u prvoj t. Tad mj je vise bilo psihički dosta i imala sam osjecaj da sam vječno trudna.Sad mi je dosta fizički jer mu je bas teza t.Probala sam led, obloge od maslin.ulja i kamilice, svinjsku mast,Neven kremu,hemopropin,acidosalus...i pomoć je kratkog vijeka dok se ponovno ne upali.Pritisak na krvne žile svi mi kažu i da ce se povuci tek kad rodim.
Sortiraj odgovore
Najstariji