Jama - ISKRENE CESTITKE na rodjenju male princeze!!! 🎉🎉🎉 Zelim ti brz oporavak, a malenoj dug i sretan zivot!!! 💖💖💖
Franova - nema kaj biti neko nerazvijena probava, mozda espumisan kapi nakon hranjenja i vjezbice zabice kao za kukove da mu pomognes da se isprdi?
Ami, stvarno mi je zao sto ste doživjeli takav šok. Hvala Bogu da je sve ok. Neka tako i ostane. Želim vam brz povratak kući.
Angie10 test mi izgleda pozitivan.Iako je crta skroz svijetla. Majda krećeš u akciju😀🤞
Firsttimemommy neznam u kojoj bolnici se moze tražiti i neznam nikoga tko je tak rodio. Tak da ti neznam ništa pametno reći.
Gagi i Photoartgirl želim vam brzo ozdravljenje! Franova bas mi je žao sto vam je tak po noći. Nadam se da mu treba samo malo vremena da se prilagodi na vanjski svijet Vjerujem da ce biti ok. Znam kako je jer mi je tak bilo sa sinom od 2 dana života.
Otišao post. Jama čestitam na princezi 💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Mazite se, iskoristite svaku minutu sna i brzo se oporavite😀 Tinchyca nadam se da imas svoje sunce u rukama i da ste ok.
Firsttimemommy na stolčić se može u Rijeci, iako ja ne znam nikoga tko je tako rodio. Znam samo ako se ide na to ili kadu, da ne može epiduralna ni ništa, nego samo prirodno
Jama čestitke na rođenju malene princeze 💕💕💕💕🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉!
Dobrodošla KATJA ❤️❤️❤️❤️. Sada se pokušaj što više odmoriti!!!!
Javi se kad stigneš
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
U 16:20 na opće čudo svih prisutnih 10 dana prije termina, jako brzo stigao nam Noić! 😊 3340gr i 51cm. U 1h sa 7 cm na 10 cm i u roku još pola sata u samo 3 truda izašla moja srećica! Porod za poželjeti. Bez dripa i bez rezanja! Volimo puno papati odma se primio cike i bio gore sat i nekaj.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
U 16:20 na opće čudo svih prisutnih 10 dana prije termina, jako brzo stigao nam Noić! 😊 3340gr i 51cm. U 1h sa 7 cm na 10 cm i u roku još pola sata u samo 3 truda izašla moja srećica! Porod za poželjeti. Bez dripa i bez rezanja! Volimo puno papati odma se primio cike i bio gore sat i nekaj.
Ma bravo mama i maleni!!! ISKRENE CESTITKE na rodjenju malog princa!!! 🎉🎉🎉 Zelim ti brz oporavak, a malenome dug i sretan zivot!!! 💖💖💖
Čestitam 😘😘🎉🎉
J@m@ i Tinchyca cestitam na bebacima 😊😊😊 samo nek budu zdravi, veseli i nek imaju sretno djetinjstvo! Vama brz oporavak!
Franova, nadam se da ce nocas biti lakse! Treba se decko prilagoditi!
Hvala na cestitkama, ja sam se danas prejela! Spotana bum u utorak na pregledu!
26.8. Ivan 💙💙
Tinchyca čestitke na tako lijepom porodu!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉Lijepo je to čuti! Bravo za tebe i Noića!!!! Uživajte i mazite se 😘😘😘😘😘😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji