Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    30. Lipanj 2018. 17:51

ivymicek

franovamamita

pozz cure nadam se da ste mi sve dobro…ja sam malo pala jer filip je odlican preko dana sisa papa nosamo se spavamo,ali vec dvije noci oka ne sklopim…po noci drugo djete,nezadovoljan je skroz place,nece spavati,cim ga spustim dreka,sisa pocne vristat na sisi,trazim nadohranu nije gladan,bas me slomilo to…pricam sa sestrom kaze da je moguce da ima zraka u crijevima ili jednostavno prilagodba…imate vi kakav savjet ideju ?

Baš mi je žao što je tako. Možda se samo teže prilagođava na okolinu pa traži utjehu. Ja znam da sam s Vidom drugi dan u bolnici probdjela cijeli jer je on svakih 15 min cickio pa plakao, cickio pa plakao. E to je tak bilo dok sav mekonij nije izašao van. Jer mu je prdac smrdio po trulim jajima. Kad smo to rješili sljedeća noć je bila puno bolja. Ne znam kakva mu je stolica?! Možda ga to mući

kakao je mekonij jucer jednom i prekjucer jednom danas nije kakao jos uopce

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    30. Lipanj 2018. 17:55

Sinoc u sest otisla u bolnicu radi stezanja,trudove sve do pola cetiri,u box i jutros u 08.35 stigla Katja..u sobi smo i koristim svaku priliku spavanja uz nju,za sad uspijeva,cica i aju aju

30. Lipanj 2018. 18:03

J@m@ čestitam na srećici maloj i tebi brz oporavak 😘😘❤️❤️❤️

Confused
    30. Lipanj 2018. 18:04

J@m@

Sinoc u sest otisla u bolnicu radi stezanja,trudove sve do pola cetiri,u box i jutros u 08.35 stigla Katja..u sobi smo i koristim svaku priliku spavanja uz nju,za sad uspijeva,cica i aju aju

Čestitam 😘😘❤❤
    Kad stignes pisi detalje.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

nivami
    30. Lipanj 2018. 18:06

Ami jako mi je zao, super da nije nista ozbiljno, sad odmaraj i cuvaj svoju mrvicu😘😘😘😘😘
    J@m@ cestitam na maloj curici, mazite se i pazite, tebi brz oporavak, a malenoj dug život 😍😍😍😘😘😘💐💐💐
    Franovamamita vjerojatno prilagodba, nadam se da ce Filip nocas spavat a ti se odmoriti😘😘😘
    Tinchyca nadam se da se vec mazis sa svojom bebom 

• Maja82
    30. Lipanj 2018. 18:10

Čestitam Jama!!! 

30. Lipanj 2018. 18:11

J@m@

Čestitam draga😍😍😘😘🤗🤗,pazite se,mazite i uživaj u svojem malim smotuljku ili kak ja svog zovem štrucica😘😘😍😍,brz oporavak ti želim a malenoj svu sreću svijeta ,ljubavi i zdravlja😘😘😘

Mladamama98
    30. Lipanj 2018. 18:28

J@m@ čestitam ❤️😘🎉

6xmama
    30. Lipanj 2018. 18:29

Cestitke, J@m@ na curki 🎉🎉🎉🎉🎉🎉❤️! 
    Sad se mazite i pazite ❤️... 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

bejb23
    30. Lipanj 2018. 18:47

baarbaraa29

Bejb23 nemam rijeci! Znaci meni je jasno da ljudi u zdravstvu naviknu na svakakve situacije, da im je to posao i da ne mogu bas uvijek biti mili i dragi, pogotovo oni koji po prirodi nisu takvi, ali suosjecanje i makar prividnu empatiju bi svakako uvijek trebali pakirati sa sobom na posao!
    I sta sad? Cekas taj famozni mail ili su ti rekli kad da opet zoves? I sta im znaci dodatna pretraga? Jos ga dodatno obradjuju pa traje duze ili?

Slazem se! 
    Cekamo mail. Dodatna pretraga je dijagnostika neka uz pet ct pa ga treba duze obradivati. Otkud sam trebala znati da se duze obradjuje kad mi to nitko nije rekao do evo sad... 😔 Frustriraju me. Svima ce im jecmenac izac koliko su nasekirali trudnu i jadnu zenu 😂

Moje kontrakcije me nisu budile. Laznjaci. 

Ami, brz oporavak. Najbitnije da je s bebacem sve u redu. 

6xmama kako si? 

Jama cestiiiiitam 😘 Katja dobro dosla! 💖

Franova nadam se da ce sto prije proci muke po kakici. 

Jel nam Tinchyca gotova? 

💗Baby E💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.