Barbaraaaa reciii, već je prošlo 4 sata, i dalje upitnici. Ma mora biti Jama 😁
Ami jako mi je zao, bas sam se uskokirala sad.. fala Bogu da ste ok i stvarno se probaj sto manje sada nervirati.
Marija sretan rockas!

pozz cure nadam se da ste mi sve dobro…ja sam malo pala jer filip je odlican preko dana sisa papa nosamo se spavamo,ali vec dvije noci oka ne sklopim…po noci drugo djete,nezadovoljan je skroz place,nece spavati,cim ga spustim dreka,sisa pocne vristat na sisi,trazim nadohranu nije gladan,bas me slomilo to…pricam sa sestrom kaze da je moguce da ima zraka u crijevima ili jednostavno prilagodba…imate vi kakav savjet ideju ?
Vjerojatno prilagodba,tek su mu 2 dana ;)
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
pozz cure nadam se da ste mi sve dobro…ja sam malo pala jer filip je odlican preko dana sisa papa nosamo se spavamo,ali vec dvije noci oka ne sklopim…po noci drugo djete,nezadovoljan je skroz place,nece spavati,cim ga spustim dreka,sisa pocne vristat na sisi,trazim nadohranu nije gladan,bas me slomilo to…pricam sa sestrom kaze da je moguce da ima zraka u crijevima ili jednostavno prilagodba…imate vi kakav savjet ideju ?
Baš mi je žao što je tako. Možda se samo teže prilagođava na okolinu pa traži utjehu. Ja znam da sam s Vidom drugi dan u bolnici probdjela cijeli jer je on svakih 15 min cickio pa plakao, cickio pa plakao. E to je tak bilo dok sav mekonij nije izašao van. Jer mu je prdac smrdio po trulim jajima. Kad smo to rješili sljedeća noć je bila puno bolja. Ne znam kakva mu je stolica?! Možda ga to mući

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Baš mi je žao što je tako. Možda se samo teže prilagođava na okolinu pa traži utjehu. Ja znam da sam s Vidom drugi dan u bolnici probdjela cijeli jer je on svakih 15 min cickio pa plakao, cickio pa plakao. E to je tak bilo dok sav mekonij nije izašao van. Jer mu je prdac smrdio po trulim jajima. Kad smo to rješili sljedeća noć je bila puno bolja. Ne znam kakva mu je stolica?! Možda ga to mući
kakao je mekonij jucer jednom i prekjucer jednom danas nije kakao jos uopce

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sinoc u sest otisla u bolnicu radi stezanja,trudove sve do pola cetiri,u box i jutros u 08.35 stigla Katja..u sobi smo i koristim svaku priliku spavanja uz nju,za sad uspijeva,cica i aju aju
Sinoc u sest otisla u bolnicu radi stezanja,trudove sve do pola cetiri,u box i jutros u 08.35 stigla Katja..u sobi smo i koristim svaku priliku spavanja uz nju,za sad uspijeva,cica i aju aju
Čestitam 😘😘❤❤
Kad stignes pisi detalje.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Ami jako mi je zao, super da nije nista ozbiljno, sad odmaraj i cuvaj svoju mrvicu😘😘😘😘😘
J@m@ cestitam na maloj curici, mazite se i pazite, tebi brz oporavak, a malenoj dug život 😍😍😍😘😘😘💐💐💐
Franovamamita vjerojatno prilagodba, nadam se da ce Filip nocas spavat a ti se odmoriti😘😘😘
Tinchyca nadam se da se vec mazis sa svojom bebom

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji