Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamica1985
    30. Lipanj 2018. 19:53

Tinchyca

U 16:20 na opće čudo svih prisutnih 10 dana prije termina, jako brzo stigao nam Noić! 😊 3340gr i 51cm. U 1h sa 7 cm na 10 cm i u roku još pola sata u samo 3 truda izašla moja srećica! Porod za poželjeti. Bez dripa i bez rezanja! Volimo puno papati odma se primio cike i bio gore sat i nekaj.

Ma bravo mama i maleni!!! ISKRENE CESTITKE na rodjenju malog princa!!! 🎉🎉🎉 Zelim ti brz oporavak, a malenome dug i sretan zivot!!! 💖💖💖

Mladamama98
    30. Lipanj 2018. 20:07

Tinchyca

U 16:20 na opće čudo svih prisutnih 10 dana prije termina, jako brzo stigao nam Noić! 😊 3340gr i 51cm. U 1h sa 7 cm na 10 cm i u roku još pola sata u samo 3 truda izašla moja srećica! Porod za poželjeti. Bez dripa i bez rezanja! Volimo puno papati odma se primio cike i bio gore sat i nekaj.

Čestitam 😘😘🎉🎉

Marijaa30
    30. Lipanj 2018. 20:09

J@m@ i Tinchyca cestitam na bebacima 😊😊😊 samo nek budu zdravi, veseli i nek imaju sretno djetinjstvo! Vama brz oporavak!
    Franova, nadam se da ce nocas biti lakse! Treba se decko prilagoditi!
    Hvala na cestitkama, ja sam se danas prejela! Spotana bum u utorak na pregledu!

26.8. Ivan 💙💙

Yvone
    30. Lipanj 2018. 20:09

Tinchyca čestitke na tako lijepom porodu!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉Lijepo je to čuti! Bravo za tebe i Noića!!!! Uživajte i mazite se 😘😘😘😘😘😘😘😘

Majda23
    30. Lipanj 2018. 20:11

Franova drzim fige da Filipu bude bolje da nam mozes spavati, kako kazu, sretna mama sretna beba, u ovom slucaju naspavana mama je i sretna mama 😉 
    Znala sam da je jama, tebi i tinchyci cestitam i uzivajte sa svojim bebama 🎉🎉😘😘 Moram reci Matiji da smo mi na redu hahaha 

04.07. Matija 💜

30. Lipanj 2018. 20:14

Tinchyca čestitke na dečku i brz oporavak, uživajteeee  stvarno lijep porod 
    Dobrodošao Noa 

Marijaa30
    30. Lipanj 2018. 20:16

Ami, dobro je dok je vanjsko usce otvoreno, bitno da je unutarnje zatvoreno. Valjda ce ti savjetovati sad malo mirovanja do 37.tjedna.... 
    Drzi se! Nadam se da si bolje!

26.8. Ivan 💙💙

ivymicek
    30. Lipanj 2018. 20:22

Tinchyca

Bravo tinchyca!!! Odlično si to odradila. Noa je bio spreman za izlazak 🎉🎉🎉🎉🎉🎉. Čestitke mami i tati!!! Wooohooooo...

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bejb23
    30. Lipanj 2018. 20:36

Tinchyca

Cestiiiitam! Noa dobro dosaaao 😘💙
    Mamita brz oporavak :) 

💗Baby E💗

Arizona
    30. Lipanj 2018. 20:39

Cestitke novopecenim mamicama.. 🤗🤗🤗
    Bas sam malo ljubomorna jer vi vec imate svoje bebice u rukama😄
    Jedino sta sam ja od bebice dns imala u rukama je hrpetina robice koju perem..peglam i slazem.. sva sam se ukocila i muka mi je vec.. a moram oslobodit prostor cim prije jer nemam vise di sa stvarima 😯

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI