U 16:20 na opće čudo svih prisutnih 10 dana prije termina, jako brzo stigao nam Noić! 😊 3340gr i 51cm. U 1h sa 7 cm na 10 cm i u roku još pola sata u samo 3 truda izašla moja srećica! Porod za poželjeti. Bez dripa i bez rezanja! Volimo puno papati odma se primio cike i bio gore sat i nekaj.
Ma bravo mama i maleni!!! ISKRENE CESTITKE na rodjenju malog princa!!! 🎉🎉🎉 Zelim ti brz oporavak, a malenome dug i sretan zivot!!! 💖💖💖

U 16:20 na opće čudo svih prisutnih 10 dana prije termina, jako brzo stigao nam Noić! 😊 3340gr i 51cm. U 1h sa 7 cm na 10 cm i u roku još pola sata u samo 3 truda izašla moja srećica! Porod za poželjeti. Bez dripa i bez rezanja! Volimo puno papati odma se primio cike i bio gore sat i nekaj.
Čestitam 😘😘🎉🎉

J@m@ i Tinchyca cestitam na bebacima 😊😊😊 samo nek budu zdravi, veseli i nek imaju sretno djetinjstvo! Vama brz oporavak!
Franova, nadam se da ce nocas biti lakse! Treba se decko prilagoditi!
Hvala na cestitkama, ja sam se danas prejela! Spotana bum u utorak na pregledu!

26.8. Ivan 💙💙
Tinchyca čestitke na tako lijepom porodu!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉Lijepo je to čuti! Bravo za tebe i Noića!!!! Uživajte i mazite se 😘😘😘😘😘😘😘😘

Franova drzim fige da Filipu bude bolje da nam mozes spavati, kako kazu, sretna mama sretna beba, u ovom slucaju naspavana mama je i sretna mama 😉
Znala sam da je jama, tebi i tinchyci cestitam i uzivajte sa svojim bebama 🎉🎉😘😘 Moram reci Matiji da smo mi na redu hahaha

04.07. Matija 💜
Tinchyca čestitke na dečku i brz oporavak, uživajteeee stvarno lijep porod
Dobrodošao Noa
Ami, dobro je dok je vanjsko usce otvoreno, bitno da je unutarnje zatvoreno. Valjda ce ti savjetovati sad malo mirovanja do 37.tjedna....
Drzi se! Nadam se da si bolje!

26.8. Ivan 💙💙
Bravo tinchyca!!! Odlično si to odradila. Noa je bio spreman za izlazak 🎉🎉🎉🎉🎉🎉. Čestitke mami i tati!!! Wooohooooo...

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Cestiiiitam! Noa dobro dosaaao 😘💙
Mamita brz oporavak :)

💗Baby E💗
Cestitke novopecenim mamicama.. 🤗🤗🤗
Bas sam malo ljubomorna jer vi vec imate svoje bebice u rukama😄
Jedino sta sam ja od bebice dns imala u rukama je hrpetina robice koju perem..peglam i slazem.. sva sam se ukocila i muka mi je vec.. a moram oslobodit prostor cim prije jer nemam vise di sa stvarima 😯

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji