bokic ja sam s proljetnica ali vidim sa netko pita za stolcic u st rodilistu.kako sam ja imala cut u st ga ne daju prvororotkama. a iskreno nisam do sad ni cula ni jedno iskustvo sa njim. u svakom slucaju tko pita ne skita, ali nazalost mislim da je mala vjerojatnost da ga dobijes.
sorry prvi put sam nakon poroda dosla skicnuti malo na ovaj forum pa ne znam nickove.neka novopecena mama se zalila sa je dijete po noci nemirno. moze biti nezrela probava.svi su ti organici novi i prilagodavaju se na funkcioniranje. mozda bebac ima problema dok probavlja hranu ili pokusava kakat i oslobodit se vjetrova
dan cure
hvals vam svima😙
tinchy i jama cestitam od srca super ste to odradile 😙😙😙
bebac je nocas bio puno bolje,spavao je sikio malo kenjkao i to je to...a ja nisam opet spavala jer sve mislim sad ce se probuditi i 10 stvari u glavi...zuji mi u usima i riga mi se,kontam od umora...samo da idemo doma boze odmah ce mi biti lakse...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
dan cure
hvals vam svima😙
bebac je nocas bio puno bolje,spavao je sikio malo kenjkao i to je to…a ja nisam opet spavala jer sve mislim sad ce se probuditi i 10 stvari u glavi…zuji mi u usima i riga mi se,kontam od umora…samo da idemo doma boze odmah ce mi biti lakse…
Drzi se! 😘 Jel veliki braco dolazi u posjete? Kak je on?
dan cure
hvals vam svima😙
bebac je nocas bio puno bolje,spavao je sikio malo kenjkao i to je to…a ja nisam opet spavala jer sve mislim sad ce se probuditi i 10 stvari u glavi…zuji mi u usima i riga mi se,kontam od umora…samo da idemo doma boze odmah ce mi biti lakse…
Super za malca a ti si valjda toliko strgana i u brizi. Drž se a ja držim fige da danas idete domeka i sve bu odmah bolje 😘😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ja prijavljujem još jednu dobru noć.
6xmama kako ste? Vibramo.
Nove mamice i bebice?
Trudničice?
😘😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro mame i trudnice...
Jama i Tinchyca iskrene cestitke na vasim bebicama, da su zdrave, sretne i vesele bebe 🎉🎉🎉💖
Porod bas za pozeljeti...
Amy bas mi je zao da si dozivjela takav sok, i nadam se da si dobro ❤️
ja sam za kuci sad cekam vizitu za bebe...boze nadam se da idemo...hvala curke na podrsci 😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro cure!
Mame čestitam vam na vašim bebicama, uživajte i mazite se ❤️
Mislim na vas bas često, Al zadnjih par dana slabo sam uspjela i pročitat šta se događa 🙁
Zapamtila sam Ami za sudar, bas mi je zao mogu samo zamisliti koliko te potreslo Al hvala Bogu da ste oboje dobro, to je najbitnije!
Kod nas sve ok, još malo pa zadnji tjedan i jako se veselimo upoznat bracu 💙
Sve drugo sto nisam zapamtila sorite, eto samo sam se htjela kratko javit a mozak da šta da 🙈😆
Ljubim vas sve jako, pogotovo 6xmama i od srca ti želim sto vise dana da dogurate ovako u komadu 🙏🏻❤️
Jutro cure ! Evo ni ja se ne stignem puno javljati.
Katja i Noa welcome na ovaj svijet 💙💜🎉 mamice vama čestitam od srca i da se čim prije oporavite .
Ami jako mi je zao zbog nesreće koju si imala ali Hvala Bogu da vas čuva i da nije ništa strašno . Znam da sam taj stres jos uvijek odzvanja u glavi ali probaj se opustit i zaboraviti ,okreni se veselim trenucima koji te sad čekaju 💞💞
Mamicax6 kako si nam ti ? I kako je stanje ?
Šaljem puno Slanih pozdrava !
21.08.💞🎀
Jutro cure!
Franova, drago mi je da je bila mirnija noc... vjerujem ti da ne mozes zaspati jer se bojis, svi bi tak... bude bolje za par dana vec!
Ja sam se probudila prehlađena, kisem i pun mi je nos... a di sam se uspjela prehladiti, ko zna... il u svojoj sobi il na terasi na lezaljci, svasta! To je zbog sasavog vremema.
Ami, kako si danas? Kad ce te pustiti doma?
6xmama, kakva je kod vas sitiacija? Mislimo na vas.
Ugodna nedjelja svima 😁
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji