Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamica1985
    30. Lipanj 2018. 13:25

6xmama

Ovaj Cordipin je ko droga, spavam svako malo, ko da sam pijana il da nisam 5 dana spavala… Zasad 2 zatezanja trbuha, rekli su da moram rec ak budu redovna i bolna.8
    Tinchyca, sretno! Da smijem hodat dosla bi ye vidjet poslije poroda. Ja sam na patologiji 🙂.
    Nis drugo nisam zapamtila, oprostite totalno sam zdroksana 😵

Drzi se, nadam se da ce se sve smiriti i stabilizirati 😘😘😘🙏🙏🙏

Marijaa30
    30. Lipanj 2018. 13:31

Hvala cure na cestitkama! Moram promijeniti u Marija30 😋😋 Barbara, da je bar 21., al sad mi je ipak ljepse... cekam svojeg Iveka 💕💕💕
    Tinchyca, sretno! Nek prođe sto brze i bezbolnije!
    6xmama, drzim fige da se bolovi ne budu ponavljali i da cim duze izdrzite skupa!
    Dosle su mi cure cestitati rođendan, jedan sat sam lezala gore i opet me trtica boli, lezim sad.... 
    Ugodan dan vam zelim! 

26.8. Ivan 💙💙

baarbaraa29
    30. Lipanj 2018. 13:45

Ma nema garancije za nista, tako ni sa tim gelom, ali da je bezobrazno skup je. Zato sam se ja ipak odlucila pocastit sa uljem pa kako bude. Odmoc ne moze, a i 90ak kn mi nije neka investicija makar i ne pomoglo. Nit sam za bebu kupovala nista osim najosnovnijeg, a za sebe pogotovo. Masile me sve trudnicke kolekcije pa bar nesto 😆
    Imamo jos jednu bebicu, ali vam necu reci koju 😊 nek se mama sama javi.
    Bejb23 nemam rijeci! Znaci meni je jasno da ljudi u zdravstvu naviknu na svakakve situacije, da im je to posao i da ne mogu bas uvijek biti mili i dragi, pogotovo oni koji po prirodi nisu takvi, ali suosjecanje i makar prividnu empatiju bi svakako uvijek trebali pakirati sa sobom na posao!
    I sta sad? Cekas taj famozni mail ili su ti rekli kad da opet zoves? I sta im znaci dodatna pretraga? Jos ga dodatno obradjuju pa traje duze ili?

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ami25
    30. Lipanj 2018. 14:04

Kloke ja imala sudar zavrsila hitno u bolnici😭😭😭 neki lik jutros autom naletio na mene uzeo mi prednost hvala boguuu s bebom je sve ok ja sam bila u soku 2 sata i zasada je stanje pod kontrolom. Danas trebali na svadbu i krstenje ja ujutro krenula na frizuru i eto, nevjerojatno. Ma samo da s bebom bude sve ok isplakala krokodilske suze i sad se malo smirila. Moram bit jaka da ne utjece sve na bebu. Vidim da je Tincica krenula prema rodilistu sretnooo

💙Bartol💙

mamica1985
    30. Lipanj 2018. 14:32

baarbaraa29

Ma nema garancije za nista, tako ni sa tim gelom, ali da je bezobrazno skup je. Zato sam se ja ipak odlucila pocastit sa uljem pa kako bude. Odmoc ne moze, a i 90ak kn mi nije neka investicija makar i ne pomoglo. Nit sam za bebu kupovala nista osim najosnovnijeg, a za sebe pogotovo. Masile me sve trudnicke kolekcije pa bar nesto 😆
    Imamo jos jednu bebicu, ali vam necu reci koju 😊 nek se mama sama javi.
    Bejb23 nemam rijeci! Znaci meni je jasno da ljudi u zdravstvu naviknu na svakakve situacije, da im je to posao i da ne mogu bas uvijek biti mili i dragi, pogotovo oni koji po prirodi nisu takvi, ali suosjecanje i makar prividnu empatiju bi svakako uvijek trebali pakirati sa sobom na posao!
    I sta sad? Cekas taj famozni mail ili su ti rekli kad da opet zoves? I sta im znaci dodatna pretraga? Jos ga dodatno obradjuju pa traje duze ili?

Koja, koja??? Jama ili???

mamica1985
    30. Lipanj 2018. 14:33

ami25

Kloke ja imala sudar zavrsila hitno u bolnici😭😭😭 neki lik jutros autom naletio na mene uzeo mi prednost hvala boguuu s bebom je sve ok ja sam bila u soku 2 sata i zasada je stanje pod kontrolom. Danas trebali na svadbu i krstenje ja ujutro krenula na frizuru i eto, nevjerojatno. Ma samo da s bebom bude sve ok isplakala krokodilske suze i sad se malo smirila. Moram bit jaka da ne utjece sve na bebu. Vidim da je Tincica krenula prema rodilistu sretnooo

Ajme ajme 😨😨😨 nadam se da je sve u redu i da ces uskoro doma, drzi se! 😘😘😘

Mladamama98
    30. Lipanj 2018. 14:40

Ami25 nadam se da je sve uredu 😘
    6xmama držim fige da djeluje 🤞🏻😘
    Marija sretan rođendan 🎉😘
    Franova kako ste vas dvoje? 

ivymicek
    30. Lipanj 2018. 14:42

Ami 😱😱😱😱 eto još jedan od strahova je taj sa sudarom. Užas... Sva sreća da je sve ok. Budeš bila par dana na promatranju i buš išla domeka. Sržim fige da ćeš što prije. Šaljemo pusice smirenja 😘😘😘😘😘😘.
    Barbara sada sam nestrpljiva 😊😊😊😊... Tajanstvena mamice javi seeeeee 💕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Marijaa30
    30. Lipanj 2018. 14:42

ami25

Citam Barbarin post o novoj bebi i vidim tvoju sliku s bolnice... siznula sam skoro jer imamo isti termin skoro! Hvala Bogu sto nije to, al svakak tak nekaj sad ne treba.. uzasni šok! Ja bas zato i ne volim Istru po ljeti jer je sve puno ludih talijana koji ne znaju voziti. Onda se domaci guraju, ma ludnica... a idemo svake godine, decko ima familiju blizu Poreca! 
    Ami, drzi se! Nemoj plakati i nervirati se, bebica je dobro, to je najbitnije 😊bas mi je zao sto se to dogodilo!

26.8. Ivan 💙💙

30. Lipanj 2018. 14:52

Ajme Ami drži se, bitno da je sve dobro završilo, sad se smiriti i par dana na promatranju bit pa doma odmarati 😘😘😘😘
    A tko ima novu bebicuuu??? 😁😁Jama? 
    Tinchyca kako je? 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.