Ovaj Cordipin je ko droga, spavam svako malo, ko da sam pijana il da nisam 5 dana spavala… Zasad 2 zatezanja trbuha, rekli su da moram rec ak budu redovna i bolna.8
Tinchyca, sretno! Da smijem hodat dosla bi ye vidjet poslije poroda. Ja sam na patologiji 🙂.
Nis drugo nisam zapamtila, oprostite totalno sam zdroksana 😵
Drzi se, nadam se da ce se sve smiriti i stabilizirati 😘😘😘🙏🙏🙏
Hvala cure na cestitkama! Moram promijeniti u Marija30 😋😋 Barbara, da je bar 21., al sad mi je ipak ljepse... cekam svojeg Iveka 💕💕💕
Tinchyca, sretno! Nek prođe sto brze i bezbolnije!
6xmama, drzim fige da se bolovi ne budu ponavljali i da cim duze izdrzite skupa!
Dosle su mi cure cestitati rođendan, jedan sat sam lezala gore i opet me trtica boli, lezim sad....
Ugodan dan vam zelim!
26.8. Ivan 💙💙
Ma nema garancije za nista, tako ni sa tim gelom, ali da je bezobrazno skup je. Zato sam se ja ipak odlucila pocastit sa uljem pa kako bude. Odmoc ne moze, a i 90ak kn mi nije neka investicija makar i ne pomoglo. Nit sam za bebu kupovala nista osim najosnovnijeg, a za sebe pogotovo. Masile me sve trudnicke kolekcije pa bar nesto 😆
Imamo jos jednu bebicu, ali vam necu reci koju 😊 nek se mama sama javi.
Bejb23 nemam rijeci! Znaci meni je jasno da ljudi u zdravstvu naviknu na svakakve situacije, da im je to posao i da ne mogu bas uvijek biti mili i dragi, pogotovo oni koji po prirodi nisu takvi, ali suosjecanje i makar prividnu empatiju bi svakako uvijek trebali pakirati sa sobom na posao!
I sta sad? Cekas taj famozni mail ili su ti rekli kad da opet zoves? I sta im znaci dodatna pretraga? Jos ga dodatno obradjuju pa traje duze ili?
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Kloke ja imala sudar zavrsila hitno u bolnici😭😭😭 neki lik jutros autom naletio na mene uzeo mi prednost hvala boguuu s bebom je sve ok ja sam bila u soku 2 sata i zasada je stanje pod kontrolom. Danas trebali na svadbu i krstenje ja ujutro krenula na frizuru i eto, nevjerojatno. Ma samo da s bebom bude sve ok isplakala krokodilske suze i sad se malo smirila. Moram bit jaka da ne utjece sve na bebu. Vidim da je Tincica krenula prema rodilistu sretnooo
💙Bartol💙
Ma nema garancije za nista, tako ni sa tim gelom, ali da je bezobrazno skup je. Zato sam se ja ipak odlucila pocastit sa uljem pa kako bude. Odmoc ne moze, a i 90ak kn mi nije neka investicija makar i ne pomoglo. Nit sam za bebu kupovala nista osim najosnovnijeg, a za sebe pogotovo. Masile me sve trudnicke kolekcije pa bar nesto 😆
Imamo jos jednu bebicu, ali vam necu reci koju 😊 nek se mama sama javi.
Bejb23 nemam rijeci! Znaci meni je jasno da ljudi u zdravstvu naviknu na svakakve situacije, da im je to posao i da ne mogu bas uvijek biti mili i dragi, pogotovo oni koji po prirodi nisu takvi, ali suosjecanje i makar prividnu empatiju bi svakako uvijek trebali pakirati sa sobom na posao!
I sta sad? Cekas taj famozni mail ili su ti rekli kad da opet zoves? I sta im znaci dodatna pretraga? Jos ga dodatno obradjuju pa traje duze ili?
Koja, koja??? Jama ili???
Kloke ja imala sudar zavrsila hitno u bolnici😭😭😭 neki lik jutros autom naletio na mene uzeo mi prednost hvala boguuu s bebom je sve ok ja sam bila u soku 2 sata i zasada je stanje pod kontrolom. Danas trebali na svadbu i krstenje ja ujutro krenula na frizuru i eto, nevjerojatno. Ma samo da s bebom bude sve ok isplakala krokodilske suze i sad se malo smirila. Moram bit jaka da ne utjece sve na bebu. Vidim da je Tincica krenula prema rodilistu sretnooo
Ajme ajme 😨😨😨 nadam se da je sve u redu i da ces uskoro doma, drzi se! 😘😘😘
Ami25 nadam se da je sve uredu 😘
6xmama držim fige da djeluje 🤞🏻😘
Marija sretan rođendan 🎉😘
Franova kako ste vas dvoje?
Ami 😱😱😱😱 eto još jedan od strahova je taj sa sudarom. Užas... Sva sreća da je sve ok. Budeš bila par dana na promatranju i buš išla domeka. Sržim fige da ćeš što prije. Šaljemo pusice smirenja 😘😘😘😘😘😘.
Barbara sada sam nestrpljiva 😊😊😊😊... Tajanstvena mamice javi seeeeee 💕
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Citam Barbarin post o novoj bebi i vidim tvoju sliku s bolnice... siznula sam skoro jer imamo isti termin skoro! Hvala Bogu sto nije to, al svakak tak nekaj sad ne treba.. uzasni šok! Ja bas zato i ne volim Istru po ljeti jer je sve puno ludih talijana koji ne znaju voziti. Onda se domaci guraju, ma ludnica... a idemo svake godine, decko ima familiju blizu Poreca!
Ami, drzi se! Nemoj plakati i nervirati se, bebica je dobro, to je najbitnije 😊bas mi je zao sto se to dogodilo!
26.8. Ivan 💙💙
Ajme Ami drži se, bitno da je sve dobro završilo, sad se smiriti i par dana na promatranju bit pa doma odmarati 😘😘😘😘
A tko ima novu bebicuuu??? 😁😁Jama?
Tinchyca kako je? 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji