Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mina04
    30. Lipanj 2018. 16:39

Ami25 jako mi je zao sto ti se to dogodilo 🤤🤤 neka je sve u redu, cuvaj se sad 😘
    6xmama držim fige da djeluje i da ide na bolje 🤞🏻😘
    Marija sretan rođendan 🎉😘😊 tinchy sretno!! 🤗🤗🤗
    MI se sad ubili u pizzi 😋😋 jos idemo veceras na festu kod kumova povodom rođenja sina, netko je spominjo kile uzas. Sve se bojim pregleda u srijedu 😆😆😆

All of God’s grace in one tiny face 💟

30. Lipanj 2018. 16:54

Marija sretan rođendan 😍😍😘😘🤗🤗🤗🤗🥞🍩🍨🍬🍭🎂🎂🎂🎂🍰🍰🍰🍺🍵🍾🍾🍾🍾🍾

PhotoArtGirl
    30. Lipanj 2018. 17:09

gagi2

Jutro,ja prehladena,nos začepljen,neki suhi kašalj,valjda će brzo proći
    Ja isto ne kužim te doktore,ako mu se ne radi onda bolje da ni ne radi tako bezveze.mene je u Petrovoj kad sam došla sa bolovima kod vanmaterične dr rekao a šta bi vi gospodo pa normalno je da malo boli u ranoj trudnoći.pa reko ne boli me malo,došla sam jer više ne mogu izdržati i hoću se onesvijestiti.da nije bilo jednog drugog dr ovaj bi me vjerojatno vratio doma

Evo meni danas 4. dan, nos začepljen i suh kašalj. Danas počela malo iskašljavati. Samo sljezov čaj i limunadu sa medom.

PhotoArtGirl
    30. Lipanj 2018. 17:13

ami25

Kloke ja imala sudar zavrsila hitno u bolnici😭😭😭 neki lik jutros autom naletio na mene uzeo mi prednost hvala boguuu s bebom je sve ok ja sam bila u soku 2 sata i zasada je stanje pod kontrolom. Danas trebali na svadbu i krstenje ja ujutro krenula na frizuru i eto, nevjerojatno. Ma samo da s bebom bude sve ok isplakala krokodilske suze i sad se malo smirila. Moram bit jaka da ne utjece sve na bebu. Vidim da je Tincica krenula prema rodilistu sretnooo

Drž se. mislima smo uz tebe. Nek je s bebom sve u redu. I svaka budala ima danas vozačku, bzvz ti paziš kad drugi ne paze 

franovamamita
    30. Lipanj 2018. 17:23

pozz cure nadam se da ste mi sve dobro...ja sam malo pala jer filip je odlican preko dana sisa papa nosamo se spavamo,ali vec dvije noci oka ne sklopim...po noci drugo djete,nezadovoljan je  skroz place,nece spavati,cim ga spustim dreka,sisa pocne vristat na sisi,trazim nadohranu nije gladan,bas me slomilo to...pricam sa sestrom kaze da je moguce da ima zraka u crijevima ili jednostavno prilagodba...imate vi kakav savjet ideju ?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

natar
    30. Lipanj 2018. 17:24

Ami zao mi je zbog soka koji si dozivjela, drzi se, neka te malo promatraju, bit ce sve ok.. 😘
    A daaaj Barbara to je vec malo zlocesto, bacis nam udicu, mamac i nista.. 😂😂 Jel J@m@? Nema je nigdje.. Valjda je ona.. 🤷‍♀️

30. Lipanj 2018. 17:37

Barbaraaaa reciii, već je prošlo 4 sata, i dalje upitnici. Ma mora biti Jama 😁

• Maja82
    30. Lipanj 2018. 17:39

Ami jako mi je zao, bas sam se uskokirala sad.. fala Bogu da ste ok i stvarno se probaj sto manje sada nervirati. 
    Marija sretan rockas!

Confused
    30. Lipanj 2018. 17:39

franovamamita

pozz cure nadam se da ste mi sve dobro…ja sam malo pala jer filip je odlican preko dana sisa papa nosamo se spavamo,ali vec dvije noci oka ne sklopim…po noci drugo djete,nezadovoljan je skroz place,nece spavati,cim ga spustim dreka,sisa pocne vristat na sisi,trazim nadohranu nije gladan,bas me slomilo to…pricam sa sestrom kaze da je moguce da ima zraka u crijevima ili jednostavno prilagodba…imate vi kakav savjet ideju ?

Vjerojatno prilagodba,tek su mu 2 dana ;)

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

ivymicek
    30. Lipanj 2018. 17:42

franovamamita

pozz cure nadam se da ste mi sve dobro…ja sam malo pala jer filip je odlican preko dana sisa papa nosamo se spavamo,ali vec dvije noci oka ne sklopim…po noci drugo djete,nezadovoljan je skroz place,nece spavati,cim ga spustim dreka,sisa pocne vristat na sisi,trazim nadohranu nije gladan,bas me slomilo to…pricam sa sestrom kaze da je moguce da ima zraka u crijevima ili jednostavno prilagodba…imate vi kakav savjet ideju ?

Baš mi je žao što je tako. Možda se samo teže prilagođava na okolinu pa traži utjehu. Ja znam da sam s Vidom drugi dan u bolnici probdjela cijeli jer je on svakih 15 min cickio pa plakao, cickio pa plakao. E to je tak bilo dok sav mekonij nije izašao van. Jer mu je prdac smrdio po trulim jajima. Kad smo to rješili sljedeća noć je bila puno bolja. Ne znam kakva mu je stolica?! Možda ga to mući

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.