Franova cestitam od srca i uzivaj s bebicom😍😃🤗
6xmama a joj kad sam procitala preskocilo mi je srce par puta😕 evo saljem pozitivne vibre i mislim na vas, ti si mama lavica i jake ste vi curke tako da se nadam najboljem mogucem ishodu i drzim fige da malena sto duze ostane u busi
Barbara ti si takva manekenka da bus bolje od Kate izgledala😁
Inace curke pokusavam pratit, ali uvijek se nakupi zaostataka, ali pokusam sve procitat i mogu reci da su buse divne i evo gledam i ne vjerujem kak brzo prolazi vrijeme, vec je dosta curka u terminu i bas mi je drago kad pomislim da se vec toliko dugo pratimo😄🤗
Ja sam budna sa svojim malenim, izgleda da ga busa muci malo prducki i "frkce" kak bi ivy rekla haha nadam se da ce mu bit lakse uskoro
💙 A.L.
Tinanemakakav je to pobogu doktor??? Znam da ih ina svakakvih i moras izvlačit riječi iz njih al ovako nesto nisam jos cula, ajmeee.
Marija sretan rođoš😘😘😘 Proslavi ga lijepo, ne znan koliko cu sutra kroz dan tipkat posto imamo krstitke i svadbu pa evo sad da napisem dok stignem. Laku noc klokse😍
Ma to i ja kažem...čula sam to za njega ali sam mislila valjda meni neće dopasti ili se prema meni neće tako ponašati.. iako ni sama ne kužim zašto se tako ponaša..Očito mu je samo stalo do plaće a kako će nas pregledati ravno mu je. Ma ugl, pokušat ću to zaboraviti i nadati se da ću videti svoju bebicu u ponedjeljak 😍😍
💕💕💜💜👶😍
Jutro, svima!
Eto ja popila tbl koja bi trebala bit zamjena za ovo u infuziji, sad cekaju da proradi pa ce mi skinut ovo. Molim Boga da se trudovi ne vrate 😕. Pozz, svima busicama, trudnicama i mamicama!
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutreko.
Tina ne kužim ja te doktore koji iako su položili zakletvu po njoj ne postupaju jer sam si birao fakultet i posao i sam si odlučio što ćeš rafiti. Ako nisi zadovoljan nemoj to raditi ili nemoj ga raditi u bolnici..
Ma jooj baš me naljute. Žao mi je što se osjećaš ružno ☹️😘.
Mamica😍😍😍😍 bošo divan. Čini li mi se ili je dosta nisko.
6xmama vibramo da tabletice pomognu.
Pahuljice 😘😘😘 nadam se da ste se naspavali i odfrkali. Ja dajem biogaju i mislim da je napokon počela djelovati. Noćas smo spavali 🎉🎉🎉🎉.
Jama kako si?
Franova kako ste? Jeste li noćas bolje ajkali? Hugs & kisses.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro curke! Evo mene u rodilištu puko vodenjak curi ko u filmu😂 čekam klistir i za sat vremena u rađaonu 🤗 navodno su trudovi na 8 minuta i dosta jaki ali ja ništ ne osjetim.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Jutro
6xmama mislimo na vas i da bude sve dobro s terapijom 🤞🤞🤞🙏🙏🙏
Tinchyca sretno da sto prije ugledas svog princa 🤞🤞🤞🤞😘😘😘
Ivymicek pozdrav tebi i Vidu, super sto biogaija djeluje 😘😘😘
Marija29 sretan 🎂 😘 💐
Jutro curke! Evo mene u rodilištu puko vodenjak curi ko u filmu😂 čekam klistir i za sat vremena u rađaonu 🤗 navodno su trudovi na 8 minuta i dosta jaki ali ja ništ ne osjetim.
Sretnoooooo!!!!!!!! Neka bude sto brze i skolski i da se uskoro mazis sa svojom bebicom!!! 😘😘😘
Tinchyca sretnooo... da sve prodje sto brze i bezbolnije 🤞😘😇
6xmama nadam se da zamjenska djeluje 🤞😘
Sortiraj odgovore
Najstariji