Hvala vam cure moje na vibricama i dobrim zeljama i molitvama!
Barbara, znam za taj fetalni fibronektin, bolje da mi ga ni ne delaju, ak bu pozitivan onda bum samo cekala kad bu me copilo, jos si mozda i ubrijem neke kontrakcije 😧. Psiha je luda stvar..
Mislila sam cisto iz razloga sto bi onda znali da te nema potrebe trovati tim teskim terapijama, ali valjda oni znaju, a i ti si u pravu ako tako gledas.
Nista, i u mojim si molitvicama i dnevnim nakanama 😘
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Pročitala sve,zapamtila skoro ništa
Arizona dobro došla
Mama6x drži se,izdržati ćeš ti to.
Ja danas sva pospana,a ne daju mi spavati,prvo kolegica došla na kavu,pa ručak,onda sam napravila i kremšnite da ima nešto slatko za vikend,legla i onda samo telefoni zvone.
Sve češće imam kontrakcije,išla bi malo šetati ali ova kiša nikako da stane.Ivan udara,trbuh mi izgleda smiješno sav je u kvrgama
Imam pitanjce, ja sam 27 tj sad , i secer mi je povisen ogtt mi los jako, za mjesec dana idem opet radit ogtt, jer ima mogucnosti da me ostave u bolnici zbog povisenog secera?
Hvala vam cure moje na vibricama i dobrim zeljama i molitvama!
Barbara, znam za taj fetalni fibronektin, bolje da mi ga ni ne delaju, ak bu pozitivan onda bum samo cekala kad bu me copilo, jos si mozda i ubrijem neke kontrakcije 😧. Psiha je luda stvar..
Draga od srca ti zelim da sto duze izdrzite ti i tvoja mrvica u stomaku ❤
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Imam pitanjce, ja sam 27 tj sad , i secer mi je povisen ogtt mi los jako, za mjesec dana idem opet radit ogtt, jer ima mogucnosti da me ostave u bolnici zbog povisenog secera?
Slat ce te na guk profil da si pratis par dana secer u krvi na taste i svaki put nakon jela. Ne znam sto znaci da ti je jako los nalaz ogtt-a, ali da - secer je jako opasan i moguce da bi te mogli ostaviti da si im pod nadzorom.
Slat ce te na guk profil da si pratis par dana secer u krvi na taste i svaki put nakon jela. Ne znam sto znaci da ti je jako los nalaz ogtt-a, ali da - secer je jako opasan i moguce da bi te mogli ostaviti da si im pod nadzorom.
Neznam kj da radim sad ovih mj dana...Da izbjegavam slatko i tak ...
Neznam kj da radim sad ovih mj dana…Da izbjegavam slatko i tak …
Probaj naci dijabeticku prehranu za trudnice na internetu..to se inace dobije u bolnici. Ako ja uspijem naci svoje posaljem ti sliku.
6×mama jako mi je zao, u molitvama si sa mnom. Sve ce to biti u redu, jake ste vas dvije 😚💛
All of God’s grace in one tiny face 💟
6xmama ne mogu ni zamisliti kako se osjecas... Necu govoriti da budes jaka i da beba sve osjeca jer ti to sve vec jako dobro znas. Reci cu ti samo da istinski vjerujem da ce sve biti ok, da cete izdrzati ti i tvoja lavica jos neko vrijeme u komadu. Bit ce sve dobro!
Saljemo vam puno pusa ovaj moj zajebani maleni i ja 😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Očito nekima danas lijep dan al se zaredalo i nas sa takvim vijestima...hvala bogu da je skoro gotovo..msm dosad neznaš koji dokt je bolji od kojeg...i nekako sam se nadala da neću doći do ovoga i danas kad sam ga vidjela užas...prepun je sebe i baš je bio neugodan,bezobrazan i nimalo nježan...cijeli dan sam preležala koliko me dolje boli. Mislim nisu bolovi da ne mogu izdržati al jednostavno kao da sam životinja iako bi netko i prema njoj bio nježniji...i još mi je trebao raditi UZV što je prošli dokt lijepo napisao za danas al ne, ni to mu se nije dalo..mislim ne vidim malu 3tj i veselim joj se napokon i on onako od oka napiše kg...i još ga pitam da li mi neće raditi ultrazvuk..a on onako bahato ne.nisam se htjela tamo svađati sa njime jer nedaj bože da mi se potrefi na porodu i samo se zamjerati budali. Opet sam u ponedjeljak na pregledu i nadam se da će bit bilo tko drugi...
Pročitala sam sve al više nezz što je tko točno napisao, ne zamjerite.
Barbara samo sam zapamtila spisak koji baš lijepo izgleda 😁
💕💕💜💜👶😍
Tinanema kakav je to pobogu doktor??? Znam da ih ina svakakvih i moras izvlačit riječi iz njih al ovako nesto nisam jos cula, ajmeee.
Marija sretan rođoš😘😘😘 Proslavi ga lijepo, ne znan koliko cu sutra kroz dan tipkat posto imamo krstitke i svadbu pa evo sad da napisem dok stignem. Laku noc klokse😍
💙Bartol💙
Sortiraj odgovore
Najstariji