Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    29. Lipanj 2018. 17:46

Arizona dobrodosla, meni je termin 21.8 tako da nas ima dosta u tim danima gore dole 😎 Ja nosim decka, prije 3 tjedna bio kila i po, sad vjerojatno negdje oko 2 po mojoj procjeni😋
    6xmama drzi se, slazem se s curama i mislimo na tebe, jos malo i vec je 30 tjedan, svaki dan vam puno znaci i vjerujem da ce bit sve u redu 🙏🙏
    Upravo ja i muz idemo na ispovjed i misu za sutrasnje krstenje i pomolit cu se za vas posebno❤️❤️ 

💙Bartol💙

PhotoArtGirl
    29. Lipanj 2018. 18:08

Arizona - ja nosim dečkića, na kontroli 14.06. bio je 1800 težak, idem idući tjedan opet. Jedva čekam da ovo prođe, dosadilo mi već 

baarbaraa29
    29. Lipanj 2018. 18:32

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

6xmama
    29. Lipanj 2018. 18:34

Hvala vam cure moje na vibricama i dobrim zeljama i molitvama! 
    Barbara, znam za taj fetalni fibronektin, bolje da mi ga ni ne delaju, ak bu pozitivan onda bum samo cekala kad bu me copilo, jos si mozda i ubrijem neke kontrakcije 😧. Psiha je luda stvar..  

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

baarbaraa29
    29. Lipanj 2018. 18:48

6xmama

Barbara, znam za taj fetalni fibronektin, bolje da mi ga ni ne delaju, ak bu pozitivan onda bum samo cekala kad bu me copilo, jos si mozda i ubrijem neke kontrakcije 😧. Psiha je luda stvar..

Mislila sam cisto iz razloga sto bi onda znali da te nema potrebe trovati tim teskim terapijama, ali valjda oni znaju, a i ti si u pravu ako tako gledas.
    Nista, i u mojim si molitvicama i dnevnim nakanama 😘

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

gagi2
    29. Lipanj 2018. 19:21

Pročitala sve,zapamtila skoro ništa
    Arizona dobro došla
    Mama6x drži se,izdržati ćeš ti to. 
    Ja danas sva pospana,a ne daju mi spavati,prvo kolegica došla na kavu,pa ručak,onda sam napravila i kremšnite da ima nešto slatko za vikend,legla i onda samo telefoni zvone.
    Sve češće imam kontrakcije,išla bi malo šetati ali ova kiša nikako da stane.Ivan udara,trbuh mi izgleda smiješno sav je u kvrgama

mimmyx
    29. Lipanj 2018. 19:32

Imam pitanjce, ja sam 27 tj sad , i secer mi je povisen ogtt mi los jako, za mjesec dana idem opet radit ogtt, jer ima mogucnosti da me ostave u bolnici zbog povisenog secera?

Confused
    29. Lipanj 2018. 19:59

6xmama

Draga od srca ti zelim da sto duze izdrzite ti i tvoja mrvica u stomaku ❤

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

mamica1985
    29. Lipanj 2018. 21:38

mimmyx

Imam pitanjce, ja sam 27 tj sad , i secer mi je povisen ogtt mi los jako, za mjesec dana idem opet radit ogtt, jer ima mogucnosti da me ostave u bolnici zbog povisenog secera?

Slat ce te na guk profil da si pratis par dana secer u krvi na taste i svaki put nakon jela. Ne znam sto znaci da ti je jako los nalaz ogtt-a, ali da - secer je jako opasan i moguce da bi te mogli ostaviti da si im pod nadzorom.

mimmyx
    29. Lipanj 2018. 22:32

mamica1985

mimmyx

Slat ce te na guk profil da si pratis par dana secer u krvi na taste i svaki put nakon jela. Ne znam sto znaci da ti je jako los nalaz ogtt-a, ali da - secer je jako opasan i moguce da bi te mogli ostaviti da si im pod nadzorom.

Neznam kj da radim sad ovih mj dana...Da izbjegavam slatko i tak ...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI