Arizona dobrodosla, meni je termin 21.8 tako da nas ima dosta u tim danima gore dole 😎 Ja nosim decka, prije 3 tjedna bio kila i po, sad vjerojatno negdje oko 2 po mojoj procjeni😋
6xmama drzi se, slazem se s curama i mislimo na tebe, jos malo i vec je 30 tjedan, svaki dan vam puno znaci i vjerujem da ce bit sve u redu 🙏🙏
Upravo ja i muz idemo na ispovjed i misu za sutrasnje krstenje i pomolit cu se za vas posebno❤️❤️

💙Bartol💙
Arizona - ja nosim dečkića, na kontroli 14.06. bio je 1800 težak, idem idući tjedan opet. Jedva čekam da ovo prođe, dosadilo mi već

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Hvala vam cure moje na vibricama i dobrim zeljama i molitvama!
Barbara, znam za taj fetalni fibronektin, bolje da mi ga ni ne delaju, ak bu pozitivan onda bum samo cekala kad bu me copilo, jos si mozda i ubrijem neke kontrakcije 😧. Psiha je luda stvar..

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Barbara, znam za taj fetalni fibronektin, bolje da mi ga ni ne delaju, ak bu pozitivan onda bum samo cekala kad bu me copilo, jos si mozda i ubrijem neke kontrakcije 😧. Psiha je luda stvar..
Mislila sam cisto iz razloga sto bi onda znali da te nema potrebe trovati tim teskim terapijama, ali valjda oni znaju, a i ti si u pravu ako tako gledas.
Nista, i u mojim si molitvicama i dnevnim nakanama 😘

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Pročitala sve,zapamtila skoro ništa
Arizona dobro došla
Mama6x drži se,izdržati ćeš ti to.
Ja danas sva pospana,a ne daju mi spavati,prvo kolegica došla na kavu,pa ručak,onda sam napravila i kremšnite da ima nešto slatko za vikend,legla i onda samo telefoni zvone.
Sve češće imam kontrakcije,išla bi malo šetati ali ova kiša nikako da stane.Ivan udara,trbuh mi izgleda smiješno sav je u kvrgama
Imam pitanjce, ja sam 27 tj sad , i secer mi je povisen ogtt mi los jako, za mjesec dana idem opet radit ogtt, jer ima mogucnosti da me ostave u bolnici zbog povisenog secera?
Draga od srca ti zelim da sto duze izdrzite ti i tvoja mrvica u stomaku ❤
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Imam pitanjce, ja sam 27 tj sad , i secer mi je povisen ogtt mi los jako, za mjesec dana idem opet radit ogtt, jer ima mogucnosti da me ostave u bolnici zbog povisenog secera?
Slat ce te na guk profil da si pratis par dana secer u krvi na taste i svaki put nakon jela. Ne znam sto znaci da ti je jako los nalaz ogtt-a, ali da - secer je jako opasan i moguce da bi te mogli ostaviti da si im pod nadzorom.

Slat ce te na guk profil da si pratis par dana secer u krvi na taste i svaki put nakon jela. Ne znam sto znaci da ti je jako los nalaz ogtt-a, ali da - secer je jako opasan i moguce da bi te mogli ostaviti da si im pod nadzorom.
Neznam kj da radim sad ovih mj dana...Da izbjegavam slatko i tak ...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji