Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Lipanj 2018. 14:51

6xmama drži se,molimo za vas da izdržite čim duže i da bude sve ok😘😘,šaljemo puno pozitivnih vibrice,ljubavi i vjere u najbolji ishod😘😘

Mya
    29. Lipanj 2018. 14:58

6xmama

Franova, iskrene cestitke na porodu i lijepoj bebici, sad uzivaj ❤️🎉🎉🎉🎉🎉!
    Slabo se javljam jer opce nemam volje za nis, popila fanas vec 2 Apaurina, nocas su me probudile kontrakcije u 2:15,cim su mi smanjili protok, tak da su ga ponovo povecale po noci i onda su do 6 prestale, da bi mi na viziti sad skinuli na pola protoka i da ce me sutra u 7 skroz skinut sa tokolize i dat mi na usta pit Cordipin kao tokolitik jer da me ne mogu tak dugo drzat na tome da je to opasan lijek sa opasnim nuspojavama, da mi moze i srce otkazat od njega il da mi moze ostavit trajne posljedice…
    I da ak je priroda tak odlucila da cu rodit prije reda tak ionak, da je moj ginekoski nalaz ozbiljan i da su oni toga svjesni, al da su mi oni dali sve kaj su mogli i da sad kaj bude bude(dobijem jos danas jednu injekciju za pluca i to je to) .Tak da sam proplakala cijelo jutro jer po njihovom stavu izgleda da cu dobit Palčicu 😢. Znam da se ne bi smjela zivcirat, al od same pomisli da rodim dijete od kilu i tristo se raspadam

Ne mogu ni zamisliti kroz sta prolazis,ali ne daj se,vjeruj u vas dvije,u najbolji ishod,svi smo uz vas..isplaci se i nastavi hrabro dalje kao do sada🙏😘

• ivanolora
    29. Lipanj 2018. 15:35

Pharmamma, opet žicam raspored za Bračak ako imas i imam pitanje za tebe dal se treba naruciti za ctg 

mamica1985
    29. Lipanj 2018. 15:40

6xmama - ne mogu ni zamisliti kako se osjecas, mogu se jedino jako jako nadati da ce malena sto duze ostati u maminom punom pansionu i da ce dovoljno ojacati za dolazak na svijet. 🙏🙏🙏
    Zelim ti puno snage i pozitivnih misli u ovom teskom periodu, imas svoju prekrasnu obitelj uz sebe kao glavnu motivaciju i izdrzat cete, uvjerena sam u to 😘😘😘 Bebe su borci, a mame jos i veci 💖

ivymicek
    29. Lipanj 2018. 15:42

6xmama drđimo fige da sve ipak ispadne najbolje moguće. Znam da ti je twško i da si pod stresom ali vjerujem da će biti najbolje moguće i za tebe i za Beatu.
    😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mladamama98
    29. Lipanj 2018. 15:49

6xmama drži se, vibram da bude sve dobro i da izdržite koliko god možete, bilo bi idealno do sigurnih tjedana ali svaki tjedan sto izdržite znaci, šaljem puse i držim fige 🤞🏻🤞🏻😘😘

mamica1985
    29. Lipanj 2018. 15:50

Evo i slikica nakon izlaska iz bolnice za puni tjedan 😘

• tinanema00
    29. Lipanj 2018. 15:51

Evo i moj izvještaj sa pregleda...sve je u redu..ja sam i dalje zatvorena na što je doktor bio bahat i bezobrazan prema meni radi toga..nije mi na prvu htio ni reć da li je sve u redu,nit me išta pitao...ja sve izvlačila iz njega..doslovce onak skini se i odtad ni riječ sa mnom..ja ostala u šoku i razočarana.i naravno da je bio grub.. sva sreća pa je svaki puta drugi doktor i nadam se da ovom više neću dospjeti nikad u ruke. Uglavnom koliko mi je SESTRA uspjela reć i što sama vidim nema trudova i nalaz je ok.

6xmama drži se..nisi ni prva ni zadnja da rodiš palčicu...samo to prihvati što prije i bit će sve ok..vidi koliko nas je tu..svi smo mislima uz tebe ..jaka si ti...bit će sve ok 💜💜

💕💕💜💜👶😍

Arizona
    29. Lipanj 2018. 16:01

Bok mamice..sadasnje i buduce.. 😉
    Da se pridruzim ljetnim bebama... termin je 17.8. Jos maloooo...☺

url=https://lilypie.com]

pharmamma
    29. Lipanj 2018. 16:05

ivanolora

Pharmamma, opet žicam raspored za Bračak ako imas i imam pitanje za tebe dal se treba naruciti za ctg

Nemam novi,jučer još nije bio izvješen..ali u pon sam ponovno tamo pa poslikam i pošaljem 😊 slobodno me još podsjeti da ne zaboravim..za ctg najbolje da nazoveš trudničku pa će ti sestra dati termin 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI