Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    29. Lipanj 2018. 15:42

6xmama drđimo fige da sve ipak ispadne najbolje moguće. Znam da ti je twško i da si pod stresom ali vjerujem da će biti najbolje moguće i za tebe i za Beatu.
    😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mladamama98
    29. Lipanj 2018. 15:49

6xmama drži se, vibram da bude sve dobro i da izdržite koliko god možete, bilo bi idealno do sigurnih tjedana ali svaki tjedan sto izdržite znaci, šaljem puse i držim fige 🤞🏻🤞🏻😘😘

mamica1985
    29. Lipanj 2018. 15:50

Evo i slikica nakon izlaska iz bolnice za puni tjedan 😘

• tinanema00
    29. Lipanj 2018. 15:51

Evo i moj izvještaj sa pregleda...sve je u redu..ja sam i dalje zatvorena na što je doktor bio bahat i bezobrazan prema meni radi toga..nije mi na prvu htio ni reć da li je sve u redu,nit me išta pitao...ja sve izvlačila iz njega..doslovce onak skini se i odtad ni riječ sa mnom..ja ostala u šoku i razočarana.i naravno da je bio grub.. sva sreća pa je svaki puta drugi doktor i nadam se da ovom više neću dospjeti nikad u ruke. Uglavnom koliko mi je SESTRA uspjela reć i što sama vidim nema trudova i nalaz je ok.

6xmama drži se..nisi ni prva ni zadnja da rodiš palčicu...samo to prihvati što prije i bit će sve ok..vidi koliko nas je tu..svi smo mislima uz tebe ..jaka si ti...bit će sve ok 💜💜

💕💕💜💜👶😍

Arizona
    29. Lipanj 2018. 16:01

Bok mamice..sadasnje i buduce.. 😉
    Da se pridruzim ljetnim bebama... termin je 17.8. Jos maloooo...☺

url=https://lilypie.com]

pharmamma
    29. Lipanj 2018. 16:05

ivanolora

Pharmamma, opet žicam raspored za Bračak ako imas i imam pitanje za tebe dal se treba naruciti za ctg

Nemam novi,jučer još nije bio izvješen..ali u pon sam ponovno tamo pa poslikam i pošaljem 😊 slobodno me još podsjeti da ne zaboravim..za ctg najbolje da nazoveš trudničku pa će ti sestra dati termin 😊

29. Lipanj 2018. 16:08

Mamica1985 lijepa bušica 😍🙂
    Tinanema00 dakle i ti danas s "lijepim" komentarima. Još malo pa gotovo ❤️
    Arizona dobrodošla 😁 ti si s terminom kao i ja, dan razlike. Nadam se da je sve ok i da će tako ostati do kraja 😁 od kud si? 

pharmamma
    29. Lipanj 2018. 16:16

Mamica lijepa okrugla bušica ❤️
    Tina ne znam kako ih nije sram tako se ponašati 😡
    Arizona dobrodošla 😊

nivami
    29. Lipanj 2018. 16:23

Tina joj ja bi tog doktora s necim u glavu 😠😠😠, bitno da je sve u redu
    Mamica busica je 😍😍😍😍
    Arizona dobrodošla😍😍😍 imamo isti termin 

• Maja82
    29. Lipanj 2018. 16:35

6xmama drz se! Probaj se sto manje zivcirati i sad sto vise papat da se udeblja koliko god izdrzi bebacica unutra. Samo sto manje stresa koliko god bilo tesko!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.