Arizona - dobrodošla! Ja sam 14.08.
Franova - čestitke i brz oporavak!
Mene i dalje drži suhi kašalj al kad kašljem pluća me zabole, kao da sam noćas na snijegu spavala
Pijem sljez, limun s medom, išla dr ne smije mi ništa dati. Da samo nastavim piti sljez. Ufff
Arizona, dobrodosla 🤣 ja sam 22.8.
Imas curicu ili decka?
Tina, jos malo pa gotovo!
26.8. Ivan 💙💙
Curke,koristan savjet ,meni je zasad pomoglo,kod uspavljivanja i smirivanja beba
pustila sam mu white noise i spava ko top 😂😍🤗
Pharmamma, opet žicam raspored za Bračak ako imas i imam pitanje za tebe dal se treba naruciti za ctg
Nemam novi,jučer još nije bio izvješen..ali u pon sam ponovno tamo pa poslikam i pošaljem 😊 slobodno me još podsjeti da ne zaboravim..za ctg najbolje da nazoveš trudničku pa će ti sestra dati termin 😊
Ok. Puno ti hvala 😉
Hvala na dobrodoslici 😊
Uuu..pa ima vas sa terminom blizu mog.. kako vam je ..jel vam panika oko svega kao i mene..kaj nosite..koliko su teske bebice.. ?😅
Ja nosim decka.. sve je hvala Bogu u redu.. bas smo jucer bili na redovnom uzv..cak sam i negdje to napisala.. ima vec 2232g .. 😍
Iz Sibenika sam..tj. preselila sam se tu prije godinu i pol... di ste vi?
url=https://lilypie.com]
😂 nisam se zeznila za kile, rasporedile se svuđe majku im njiovu!
Kaze mi tata jutros O pa neces ti vise ni imat kg ko prije. Ma sta mi rece, da li si ti lud? 🤣
Majda23 jel ima kakvih pomaka??
Ena eto vidis, Miha ce jos bit ko mala ribica! 🤗
Tinanema00 i ti si znaci imala povlasteni pregled. Kraaasni su! Bas ono, bas! Bitno da je nalaz dobar!
Arizona velkom😎
Kleopatri sam obecala popis kad se franova javi. Sad cu ga malo spicit pa kad nadem ekser okacim vam😉
E sad dosta budalija! Da napisem sta sam i dosla napisat!
6xmama nadam se da nas svedno procitas da skratis vrijeme bar. Ne moram ti ni reci da i ja mislim na vas i cvrsto vjerujem da jos nije vase vrijeme za upoznavanje nego da cete se jos neko vrijeme mazit preko buskice 🙏🏻💞
Htjela sam ti samo napisati da ako imas volje i mislis da vrijedi pitati i da je takva ekipa doktora da "smijes" da pitas za pretragu FETALNI FIBRONEKTIK. Meni su to radili u 28.tjednu da se vidi dali postoji opasnost od poroda u nekom izvjesom kracem vremenu.
Kopala sam pola sata po forumu da nadjem stranicu gdje sam to pisala jer sam zaboravila naziv!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Arizona dobrodosla, meni je termin 21.8 tako da nas ima dosta u tim danima gore dole 😎 Ja nosim decka, prije 3 tjedna bio kila i po, sad vjerojatno negdje oko 2 po mojoj procjeni😋
6xmama drzi se, slazem se s curama i mislimo na tebe, jos malo i vec je 30 tjedan, svaki dan vam puno znaci i vjerujem da ce bit sve u redu 🙏🙏
Upravo ja i muz idemo na ispovjed i misu za sutrasnje krstenje i pomolit cu se za vas posebno❤️❤️
💙Bartol💙
Arizona - ja nosim dečkića, na kontroli 14.06. bio je 1800 težak, idem idući tjedan opet. Jedva čekam da ovo prođe, dosadilo mi već
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Hvala vam cure moje na vibricama i dobrim zeljama i molitvama!
Barbara, znam za taj fetalni fibronektin, bolje da mi ga ni ne delaju, ak bu pozitivan onda bum samo cekala kad bu me copilo, jos si mozda i ubrijem neke kontrakcije 😧. Psiha je luda stvar..
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji