Franovamamita čestitkeee ,brz oporavak želim Filip dobrodošao
6xmama mislim na tebe i bebu, teško je ovo i čitati, drži se, probaj biti jaka, nadam se da će terapija pomoći, vjerujem u najbolji ishod
Tinchyca sretnooo… i želim ti da sve prođe što brže i bezbolnije
Marijaa29 sretan rodjendan! Koji je to? 21.?😊
Ami25 lijepo se provedi danas!
Pahuljice ima da joj i sestru Guzu zasjenim, ha😂 Pusa maloj sovici! Nadam se da ga je do sad popustilo!
6xmama kakvo je stanje?? Nadamo se svi da tabletice djeluju!
Tinchyca sve znas 😚
Bejb23 noviteti? Stigao mail?
Joj ja zaboravila na taj caj 🤦🏻♀️
Nije za pit, ali je preventiva nepucanju i nerezanju - masiranje medjice.
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Jutro svima... nisam sve uspijela zapamtiti..
Ali znam da jedna ima rockas..pa sretan rodjendan..zelim sve naj..naj.. 🤗
Vidim i da nazalost jednoj mamici prijeti prijevremeni..drzim ti fige da sve bude u redu i da izdrzite sto duze..☺
Jedna je u trudovima i tipka😅..svaka cast..ja bi valjda bila sva panicna ..ali drzi se i nek ti sve prodje lako i sto bezbolnije.. u kojoj si bolnici?
Jedna ima muke po doktorima..i to mi je ogavno.. nemoj to trpiti..ja bi napravila takav show da bi se cijela bolnica tresla..prema trudnoj zeni tako se ponasati..ili prema bilo kome.. nemoj sutiti nikome..radje prijeti tuzbama prema bolnici pa ce se dovesti u red😲
I kaj sam jos zapamtila...aaa.. ovo za caj maline.. jel ..to pomaze? Ja sam cula da par datulja na dan svjezih ili susenih isto pomaze oko lakseg poroda ..ali nisam probala jer mi datulje nikako nisu primamljive sad.. ali mogla bi probati sa ovim cajem...
Takodjer sam cula da ima za kupiti neki gel..kojem sam naravno zaboravila ime..ali dodje oko 100eura.. njega poneses u bolnicu i kazes im da ti mazu medjicu s tim..kao da bude manje trenja..da ne puknes..da manje boli..i sl... pa sad..hmm..
url=https://lilypie.com]
Mamica i ja sam pocela juce da pijem taj caj, na preporuku mnogih, nece da skodi, takodje planiram od ponedeljka sa datuljama da krenem, kazu da i one mnogo pomazu (6 dnevno se rucka)...
U vinogradskoj. Ctg pokazuje trudove a ja ništ ne osjetim 😆 sad sam u boxu. Dobila gel i čekam da se krenem otvarat..
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Takodjer sam cula da ima za kupiti neki gel..kojem sam naravno zaboravila ime..ali dodje oko 100eura.. njega poneses u bolnicu i kazes im da ti mazu medjicu s tim..kao da bude manje trenja..da ne puknes..da manje boli..i sl… pa sad..hmm..
Gel je Dianatal, ali imas i od Welede ulje s kojim pocnes kod kuce,a dosta je jeftinije. Ja cu ga ponjet i u bolnicu. Iako nama na popisu i pise da ga ponesemo, ali neobavezno naravno.
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Bejb23 noviteti? Stigao mail?
Joj ja zaboravila na taj caj 🤦🏻♀️
Nije za pit, ali je preventiva nepucanju i nerezanju - masiranje medjice.
Ma nista nije stiglo. Zvala sam jucer da vidim hoce li i kada. Prvo im je trebalo 100godina mi se netko uopce javi na telefon i onda kad sam upitala kaze ona meni pa to vam nece biti gotovo bar za jos 5 dana jer stoji dodatna pretraga. Kad sam to cula, pao mi mrak na oci. Ne kuzim zar je i na dan pregleda bio problem reci da se ne ocekuje nalaz prije 7 dana. Ili na salteru nije uopce gledala uputnicu pa nije vidjela i dodatnu pretragu i samo tresla ta 2 dana na mail. Bas sam ljuta. Cekas to da znas sto dalje i ako treba da se sto prije krene s terapijom a njima je sasvim svejedno pa tako, moglo bi se reci, nesavjesno obavljaju svoj posao. Mislim, u kontaktu si s ljudima a ne stvarima. 😠
Stvarno danas svatko moze svugdje raditi. A nekima je najbitnija titula i da ga se tako oslovljava. Nema veze sto on nema veze s vezom i sto je pristup ravan nuli, ali bitno da je titula tu. Uf. Opet se ja nasekira.
Soraju me danas kontrakcije. Ako se ovako nastavi mogla bi do bolnice da nisu trudovi. Ne bi voljela doma rodit 😂😂😂😂
Rekli smo tus i leci, ako se smiri su laznjaci? Ako ne, Ema je brzo tu 😂
💗Baby E💗
Tina nemam rijeci, mislim da na svakom odjelu mora niti bar jedan takav doktor, i meni je dns bio onaj koji bas i nije bio njezan pri pregledu i koji me pitao kako cu roditi ako me to boli 😠 ali je bila i doktorica posto ih je zabrinula moja situacija, bila je stvarno super, njezna i davala mi savjete kako se sto vise opustiti. Ugl sve je u redu s plodnom vodom, dobila plusic, ctg uredan, biljezi male trudove, cerviks 1/3 clanka, usce 2 cm do ovoja i glavice, ponovno u pon na kontrolu, opet u smjenu tod dokt jer je sinoc radio i ostao ujutro radi mene 🤔 ne da se Matija van 😖
Arizona dobrodosaoooo u klub 😂
Marija zelim ti sve najbolje 🎉🎉🎂🎂
Barbara svaka cast na tablici 💪💪
Mamice divan busko 😘
Pahuljice nadam se da je bebanu bolje 😉
6xmama drzim fige 😘😘
Ivy jeeej za spavanje 🎉🎉 i hvala na savjetu 😘😘 Tinchyce sretnooo, javi se kad stignes 😘
Hvala na savjetu, znaci moram si kupiti taj caj i datulje 😁
I mene su sinoc sorale kontrakcije, mislim si ici ili ne ici u bolnicu, drzim se savjeta cura koje su vec rodile, ako me ne probude u snu znaci da nisu pravi trudovi. I tako sam na kraju otisla pod tus i zaspala kao top 😂
04.07. Matija 💜
E da... Dianatal..
Znaci ima i ulje neko..? Hah..ne znam kaj bi mislila o svemu tome..po pricama..imam filing kak ti je sudjeno da ce ti tak bit i da tesko da mozes neki plan sloziti.. ali opet nije ni lose znati sve to..nesto valjda upali.. e..a jel mozes kupiti taj caj od maline u ljekarni..ja ovdje nemam bio&bio.. ?
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji