Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamica1985
    30. Lipanj 2018. 08:59

ivymicek

Jutreko.
    Tina ne kužim ja te doktore koji iako su položili zakletvu po njoj ne postupaju jer sam si birao fakultet i posao i sam si odlučio što ćeš rafiti. Ako nisi zadovoljan nemoj to raditi ili nemoj ga raditi u bolnici..
    Ma jooj baš me naljute. Žao mi je što se osjećaš ružno ☹️😘.
    Mamica😍😍😍😍 bošo divan. Čini li mi se ili je dosta nisko.
    6xmama vibramo da tabletice pomognu.
    Pahuljice 😘😘😘 nadam se da ste se naspavali i odfrkali. Ja dajem biogaju i mislim da je napokon počela djelovati. Noćas smo spavali 🎉🎉🎉🎉.
    Jama kako si?
    Franova kako ste? Jeste li noćas bolje ajkali? Hugs & kisses.

Jeeej za BioGaiu, ja sam se isto ovaj put opremila s njom i Espumisan Baby jer s prvom smo 3 mjeseca imali divljacke grceve 3h svaku vecer, nadam se da cemo ih ovaj put izbjeci.
    I da, jaaaako mi je nisko trbuh, osjecam da je kao do koljena 🤣
    Nisam rekla, vec tjedan dana pijem svaki dan 3x po 2.5dcl svjezi caj od lista maline, mama mi je to pila u zadnjoj trudnoci i rodila za pol sata od pocetka trudova, a i citala sam da ubrzava i olaksava porod i kasnije oporavak i dobar je za dojenje. Moze se poceti piti od 36.tjedna, kupila sam ga u Bio&Bio, 20ak kn 👌👌👌

pharmamma
    30. Lipanj 2018. 09:18

6xmama držim fige da Cordipin djeluje 🤞🤞
    Tinchyca sreeeetno 😘😘 nek bude brzo i čim bezbolnije ❤️

gagi2
    30. Lipanj 2018. 09:35

Jutro,ja prehladena,nos začepljen,neki suhi kašalj,valjda će brzo proći 
    Ja isto ne kužim te doktore,ako mu se ne radi onda bolje da ni ne radi tako bezveze.mene je u Petrovoj kad sam došla sa bolovima kod vanmaterične dr rekao a šta bi vi gospodo pa normalno je da malo boli u ranoj trudnoći.pa reko ne boli me malo,došla sam jer više ne mogu izdržati i hoću se onesvijestiti.da nije bilo jednog drugog dr ovaj bi me vjerojatno vratio doma

gagi2
    30. Lipanj 2018. 09:36

Ostalima sretno sa svim,nisam popamtila sve,idem malo počistiti kuću i razgibati se

bejb23
    30. Lipanj 2018. 09:37

Tinchyca

Jutro curke! Evo mene u rodilištu puko vodenjak curi ko u filmu😂 čekam klistir i za sat vremena u rađaonu 🤗 navodno su trudovi na 8 minuta i dosta jaki ali ja ništ ne osjetim.

Sreeetno!!! 

💗Baby E💗

Tinchyca
    30. Lipanj 2018. 09:42

Hvala curke 😊 Evo ne osjećam trudove premda su na 8min kak kaže ctg sad dobila naredbu da hodam po odjelu jer se ne otvaram. Napravili uzv beba je procjenjena na 3kg

💙30.06.2018 💙 Noa💙

bejb23
    30. Lipanj 2018. 09:43

Marija sretaaan rođendan 🤗🎂🥂🎀

Ostale cure nadam se da ste dobro 😘

I da, za taj list maline sam cula i mislila ga poceti piti.. mogla bi ga kupiti iduci tjedan 😂 Ima li jos sto sto bi moglo pomoci? 😊

💗Baby E💗

natar
    30. Lipanj 2018. 09:57

🤗 i 😘 svima!
    6xmama 🤞🤞🙏🙏🙏 da Cordipin djeluje i za uspjesno skidanje s infuzije
    Tinchyca sretnooooo!!! Nek ti porod bude sto brzi i bezbolniji🤞😘

• Maja82
    30. Lipanj 2018. 10:07

Tincyce sretnoooo! Sto brze i bezbolnije 🤞🤞🤞
    6xmama drz se, nadam se da ce pomoc cordipin. Ja dobila proljev u cet, bas se izmucila nis nisam spavala.. juce bila na infuziji i malo sam bolje, caj dvopek banane i pomalo.. al trbuh ko kamen, nisam pila Mg. Beba se mice kao i inace al kontrakcije su mi jace i sva sam napuhana jedva se okrecem na kaucu 😣

30. Lipanj 2018. 10:21

6xmama držim 🤞🤞🤞🤞 da tablete pomognu 😘😘
    Marijaa29 sretan rođendan 🎉🎉🎉🎉😘😘🎂🎂🎂
    Tinchyca sretno i da prođe brzo i bezbolno i da što prije držiš svoju bebicu 😘😘❤️❤️❤️
    Ja odoh do grada na cugu pa poslije gletanje i farbanje 🤮🤮

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.