Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    natar
    29. Lipanj 2018. 14:23

6xmama klokanice sve mole i vibraju za tebe i Beatu.. 🙏🙏🙏🙏 da sto duze ostanete u komadu.. Pa ako i bude palcica budete vi to izgurale, curke su uvijek jace i izrdzljivije od muskih mimozica tak da i u trenutno najcrnijem senariju nije tako crno.. Mozete vi sve, samo budi jaka!! 😘😘
    Nivami 😍 prugice i busko 😍
    Ena mis mali uziva u kupanju, zna kaj valja 😍
    Ostale mame 😘😘😘
    Barbara ti ne znas racunati 😂, di ti je stalo +16?!  Mora da si fulala 🤣🤣

Majda23
    29. Lipanj 2018. 14:31

Barbara manekenko 😘 jel mi se cini ili ti se busa malo spustila 😛
    Mamice super sto idete kuci 😊 
    Franova kao sto kazu, slatke su to muke, i mene je strah svega toga ali nekako mislim da je lakse kad mozes svoju bebu drzati u rukama 
    Bojana bitniji ste ti i beba, pospremat mozes i kasnije, a ako ti vec smeta nered zovi nekog od svojih, malo iskoristavaj dok mozes 😉 
    6xmama Matija i ja drzimo fige da sve dobro prode, vjerujem da ti je tesko, ako nista bar doktori znaju sta treba da ti i beba budete dobro.
    Izgleda da mi je napokon ispao sluzni cep, pate me manje kontrakcije, znam da porod ne krene odmah pa da vas pitam kad je vama krenilo??

04.07. Matija 💜

Majda23
    29. Lipanj 2018. 14:32

I od svog uzbudenja zaboravim komentirati buse, curke divne ste 😍😍

04.07. Matija 💜

Rubia
    29. Lipanj 2018. 14:34

6xmama budi jaka molim te i trudi se da ne places jer bebica sve to osjeti, znas i sama... molimo se da budete sto duze u komadu, a ako princeza palcica i odluci doci ranije sve se to izdrzi... 😘😘😘

Marijaa30
    29. Lipanj 2018. 14:40

6xmama, drzi se, probaj biti jaka! Zelim vam da cim duze izdrzite u komadu, da beba bude veca.. nemoj plakati, Beata to osjeca! Mislimo na vas 💕💕😇

26.8. Ivan 💙💙

pharmamma
    29. Lipanj 2018. 14:41

6xmama uz tebe smo u mislima i molitvama 🙏🙏🙏 ne mogu ni zamisliti koliko ti je teško,ali probaj biti pozitivna za svoju mrvicu Beatu ❤️❤️

29. Lipanj 2018. 14:51

6xmama drži se,molimo za vas da izdržite čim duže i da bude sve ok😘😘,šaljemo puno pozitivnih vibrice,ljubavi i vjere u najbolji ishod😘😘

Mya
    29. Lipanj 2018. 14:58

6xmama

Franova, iskrene cestitke na porodu i lijepoj bebici, sad uzivaj ❤️🎉🎉🎉🎉🎉!
    Slabo se javljam jer opce nemam volje za nis, popila fanas vec 2 Apaurina, nocas su me probudile kontrakcije u 2:15,cim su mi smanjili protok, tak da su ga ponovo povecale po noci i onda su do 6 prestale, da bi mi na viziti sad skinuli na pola protoka i da ce me sutra u 7 skroz skinut sa tokolize i dat mi na usta pit Cordipin kao tokolitik jer da me ne mogu tak dugo drzat na tome da je to opasan lijek sa opasnim nuspojavama, da mi moze i srce otkazat od njega il da mi moze ostavit trajne posljedice…
    I da ak je priroda tak odlucila da cu rodit prije reda tak ionak, da je moj ginekoski nalaz ozbiljan i da su oni toga svjesni, al da su mi oni dali sve kaj su mogli i da sad kaj bude bude(dobijem jos danas jednu injekciju za pluca i to je to) .Tak da sam proplakala cijelo jutro jer po njihovom stavu izgleda da cu dobit Palčicu 😢. Znam da se ne bi smjela zivcirat, al od same pomisli da rodim dijete od kilu i tristo se raspadam

Ne mogu ni zamisliti kroz sta prolazis,ali ne daj se,vjeruj u vas dvije,u najbolji ishod,svi smo uz vas..isplaci se i nastavi hrabro dalje kao do sada🙏😘

• ivanolora
    29. Lipanj 2018. 15:35

Pharmamma, opet žicam raspored za Bračak ako imas i imam pitanje za tebe dal se treba naruciti za ctg 

mamica1985
    29. Lipanj 2018. 15:40

6xmama - ne mogu ni zamisliti kako se osjecas, mogu se jedino jako jako nadati da ce malena sto duze ostati u maminom punom pansionu i da ce dovoljno ojacati za dolazak na svijet. 🙏🙏🙏
    Zelim ti puno snage i pozitivnih misli u ovom teskom periodu, imas svoju prekrasnu obitelj uz sebe kao glavnu motivaciju i izdrzat cete, uvjerena sam u to 😘😘😘 Bebe su borci, a mame jos i veci 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.