Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Lipanj 2018. 14:02

6xmama šaljem puuno pusica i pozitivnih misli 😘😘😘😘😘 a ako i bude palčica, sve ćete vi to izgurat i sve klokanice su uz vas ❤️❤️❤️❤️❤️

29. Lipanj 2018. 14:03

6xmama šaljem puuno pusica i pozitivnih misli 😘😘😘😘😘 a ako i bude palčica, sve ćete vi to izgurat i sve klokanice su uz vas ❤️❤️❤️❤️❤️

nivami
    29. Lipanj 2018. 14:09

6xmama mislimo na tebe i Beatu da sto duže bude i maminom stomaku🤞🤞🤞🙏🙏🙏
    Barbara super izgledas, da mi je znati gdje se skrilo 16 kg 😘😘😘
    Ena bravi za Mihaela i kupanje 😘😘😘😍
    Franovamamita gustaj sa svojim Filipom, da bolovi brzo produ 😘😘😘
    Mamica super sto ides kuci 
    Ostatku ekipe 😘 😘 😘 😘 i puno hvala za lijepe komentare

• ivanolora
    29. Lipanj 2018. 14:16

baarbaraa29

Joooj zene moje..ma fala, al daleko je to od manekenke (+16kg 🙊) Ja bi da mi ostane samo u licu da nisam koscata😁 Mozda da si kad rodim zavezem strik oko vrata da ta obrazna masnoca ne ode 🤔😂
    Ena 🤗🤗🤗 Kako je prosao kupanac? Jel mu se vise svidja od maminog dosadnog brisanja? ☺️
    Bojana bas te svasta nesta snaslo! Ajde ti odmaraj i zazmiri na te poslove! Nece poso pobjec! Cuvaj zdravlje!
    Nivami prugica nasa lijepa😊
    Ami25, Confused 😜😚😚
    Mamica1985 🎉🎊 jeeej!
    Proud ak vec moram tvojim stopama ocu i tvoj porod 😊
    Ivanolora meni je stalno, ali doslovno staaalno tvrd stomak. Nekad imam dojam da bi mi bilo lakse da je veci jer si zamisljam da bi coekic imao vise mjesta i nebi mi se toliko guro uz sve organe, ovako ko da je pristekan jadan sa svime 😂
    Jel pijes Mg? Ali zapravo sve je to normalno..

Pijem magnezij 300 mg navecer. Sad mi je malo laksekad velis da je i tebi 

natar
    29. Lipanj 2018. 14:23

6xmama klokanice sve mole i vibraju za tebe i Beatu.. 🙏🙏🙏🙏 da sto duze ostanete u komadu.. Pa ako i bude palcica budete vi to izgurale, curke su uvijek jace i izrdzljivije od muskih mimozica tak da i u trenutno najcrnijem senariju nije tako crno.. Mozete vi sve, samo budi jaka!! 😘😘
    Nivami 😍 prugice i busko 😍
    Ena mis mali uziva u kupanju, zna kaj valja 😍
    Ostale mame 😘😘😘
    Barbara ti ne znas racunati 😂, di ti je stalo +16?!  Mora da si fulala 🤣🤣

Majda23
    29. Lipanj 2018. 14:31

Barbara manekenko 😘 jel mi se cini ili ti se busa malo spustila 😛
    Mamice super sto idete kuci 😊 
    Franova kao sto kazu, slatke su to muke, i mene je strah svega toga ali nekako mislim da je lakse kad mozes svoju bebu drzati u rukama 
    Bojana bitniji ste ti i beba, pospremat mozes i kasnije, a ako ti vec smeta nered zovi nekog od svojih, malo iskoristavaj dok mozes 😉 
    6xmama Matija i ja drzimo fige da sve dobro prode, vjerujem da ti je tesko, ako nista bar doktori znaju sta treba da ti i beba budete dobro.
    Izgleda da mi je napokon ispao sluzni cep, pate me manje kontrakcije, znam da porod ne krene odmah pa da vas pitam kad je vama krenilo??

04.07. Matija 💜

Majda23
    29. Lipanj 2018. 14:32

I od svog uzbudenja zaboravim komentirati buse, curke divne ste 😍😍

04.07. Matija 💜

Rubia
    29. Lipanj 2018. 14:34

6xmama budi jaka molim te i trudi se da ne places jer bebica sve to osjeti, znas i sama... molimo se da budete sto duze u komadu, a ako princeza palcica i odluci doci ranije sve se to izdrzi... 😘😘😘

Marijaa30
    29. Lipanj 2018. 14:40

6xmama, drzi se, probaj biti jaka! Zelim vam da cim duze izdrzite u komadu, da beba bude veca.. nemoj plakati, Beata to osjeca! Mislimo na vas 💕💕😇

26.8. Ivan 💙💙

pharmamma
    29. Lipanj 2018. 14:41

6xmama uz tebe smo u mislima i molitvama 🙏🙏🙏 ne mogu ni zamisliti koliko ti je teško,ali probaj biti pozitivna za svoju mrvicu Beatu ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI