Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Confused
    30. Lipanj 2018. 11:35

Tinchyca sretno i da se sto prije krenes otvarat 🙏🙏😘😘😘

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

30. Lipanj 2018. 11:43

Niš od mog grada i cuge jer će ranije doć ovaj jedan dečko gletati nam 😣
    A što se tiče tog gela, meni frendica kupila i mazali je i svejedno popucala i šivana. Tako da mi se nekako to čini kao nepotrebni trošak, s obzirom da je skup gel. 
    I da, ja se jutros probudila sva u znoju, sanjala da je bebi rukica vani i sva sam u panici bila 😂😂 i kao pokušavam vratit ruku natrag jer je još prerano. A on meni maše 😂

bejb23
    30. Lipanj 2018. 11:54

Majda23

I mene su sinoc sorale kontrakcije, mislim si ici ili ne ici u bolnicu, drzim se savjeta cura koje su vec rodile, ako me ne probude u snu znaci da nisu pravi trudovi. I tako sam na kraju otisla pod tus i zaspala kao top 😂

E tako cu i ja sad 🤣 okupana jesam i odo probat spavat :)

💗Baby E💗

bejb23
    30. Lipanj 2018. 11:56

Cokica

A što se tiče tog gela, meni frendica kupila i mazali je i svejedno popucala i šivana. Tako da mi se nekako to čini kao nepotrebni trošak, s obzirom da je skup gel.
    I da, ja se jutros probudila sva u znoju, sanjala da je bebi rukica vani i sva sam u panici bila 😂😂 i kao pokušavam vratit ruku natrag jer je još prerano. A on meni maše 😂

Hahahahahaahah😂😂😂😂 Pozdravlja te mamita 

💗Baby E💗

ivymicek
    30. Lipanj 2018. 12:24

Tinchyca sretno!!!! Držim fige da ti što prije krene otvaranje i da nam što prije javiš lijepe vijesti 🎉🎉🎉.
    Marija sretqn ti ročkas 🎉🎉🎉🎉.
    Ostale curkice 😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Arizona
    30. Lipanj 2018. 12:26

Cokica

Evo vidis...nema garancije.. a novci baceni dok toliko toga drugog ima za kupiti... 
    Da vas pitam..kako vi stojite sa stvarima i pripremama za bebu? Ja sam luuuda... imam toliko robice koju sam dobila..po kojoj sam tek jucer krenula kopati i slagati da operem i spremim jer mi sutra dolaze starci sa jos stvari i kolijevkom i ja ne znam di cu to sve stvaviti..jos su mi i kolica dosla i imam i  baby bay i trenutno to sve stoji u ulaznom hodniku kroz koji se jedva provlacim😅😅  mislila sam ne kupovati komodu za bebu ali sad vidim da ne samo da ce mi komoda trebati nego valjda i jos jedan cijeli ormar.. !

url=https://lilypie.com]

pharmamma
    30. Lipanj 2018. 12:44

Joj,ja skroz zaboravila na taj čaj,mogla bi u pon po njega..netko je pitao dal ga ima u ljekarnama,ima 😊 
    6xmama nadam se da si dobro i da nema kontrakcija 😘🙏
    Tinchyca nek krene otvaranje čim prije ❤️
    Odoh sad dovršiti ručak,pojesti i spremiti se jer i mi idemo na krštenje danas..bolje da me u pon ne pitaju za kile 😂

mamica1985
    30. Lipanj 2018. 12:57

Ima caj u ljekarnama, samo uzeti rinfuzu, ne filter

6xmama
    30. Lipanj 2018. 12:58

Ovaj Cordipin je ko droga, spavam svako malo, ko da sam pijana il da nisam 5 dana spavala... Zasad 2 zatezanja trbuha, rekli su da moram rec ak budu redovna i bolna. 
    Tinchyca, sretno! Da smijem hodat dosla bi ye vidjet poslije poroda. Ja sam na patologiji 🙂. 
    Nis drugo nisam zapamtila, oprostite totalno sam zdroksana 😵

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Yvone
    30. Lipanj 2018. 13:22

Čitala sam ali tako malo zapamtila. Mislim da je Mamica imala fotku s divnim izbočenim trbuščićem!! Prekrasni! 6xmama drži se i dalje!! Sad kad mislim da mi je teško sjetim se tebe iskreno! Ali isto tako i vjerujem u vas! Ja sam neka nikakva. Cendrava, nervozna, izašao bolni hemeroid...Nešto me malo zaboli kao da bi na wc a nemoram, pa se pitam jel to nešto... eto bas sam kenjkava. Al kako god zdurat cu jos malo. Tinchyca sretno ti!! Neka bude sto lakše!! E da, i roćkas ! Marija sve najbolje 🎂🎈🎉 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.