Tinchyca sretno i da se sto prije krenes otvarat 🙏🙏😘😘😘
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Niš od mog grada i cuge jer će ranije doć ovaj jedan dečko gletati nam 😣
A što se tiče tog gela, meni frendica kupila i mazali je i svejedno popucala i šivana. Tako da mi se nekako to čini kao nepotrebni trošak, s obzirom da je skup gel.
I da, ja se jutros probudila sva u znoju, sanjala da je bebi rukica vani i sva sam u panici bila 😂😂 i kao pokušavam vratit ruku natrag jer je još prerano. A on meni maše 😂
I mene su sinoc sorale kontrakcije, mislim si ici ili ne ici u bolnicu, drzim se savjeta cura koje su vec rodile, ako me ne probude u snu znaci da nisu pravi trudovi. I tako sam na kraju otisla pod tus i zaspala kao top 😂
E tako cu i ja sad 🤣 okupana jesam i odo probat spavat :)
💗Baby E💗
A što se tiče tog gela, meni frendica kupila i mazali je i svejedno popucala i šivana. Tako da mi se nekako to čini kao nepotrebni trošak, s obzirom da je skup gel.
I da, ja se jutros probudila sva u znoju, sanjala da je bebi rukica vani i sva sam u panici bila 😂😂 i kao pokušavam vratit ruku natrag jer je još prerano. A on meni maše 😂
Hahahahahaahah😂😂😂😂 Pozdravlja te mamita
💗Baby E💗
Tinchyca sretno!!!! Držim fige da ti što prije krene otvaranje i da nam što prije javiš lijepe vijesti 🎉🎉🎉.
Marija sretqn ti ročkas 🎉🎉🎉🎉.
Ostale curkice 😘😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Evo vidis...nema garancije.. a novci baceni dok toliko toga drugog ima za kupiti...
Da vas pitam..kako vi stojite sa stvarima i pripremama za bebu? Ja sam luuuda... imam toliko robice koju sam dobila..po kojoj sam tek jucer krenula kopati i slagati da operem i spremim jer mi sutra dolaze starci sa jos stvari i kolijevkom i ja ne znam di cu to sve stvaviti..jos su mi i kolica dosla i imam i baby bay i trenutno to sve stoji u ulaznom hodniku kroz koji se jedva provlacim😅😅 mislila sam ne kupovati komodu za bebu ali sad vidim da ne samo da ce mi komoda trebati nego valjda i jos jedan cijeli ormar.. !
url=https://lilypie.com]
Joj,ja skroz zaboravila na taj čaj,mogla bi u pon po njega..netko je pitao dal ga ima u ljekarnama,ima 😊
6xmama nadam se da si dobro i da nema kontrakcija 😘🙏
Tinchyca nek krene otvaranje čim prije ❤️
Odoh sad dovršiti ručak,pojesti i spremiti se jer i mi idemo na krštenje danas..bolje da me u pon ne pitaju za kile 😂
Ovaj Cordipin je ko droga, spavam svako malo, ko da sam pijana il da nisam 5 dana spavala... Zasad 2 zatezanja trbuha, rekli su da moram rec ak budu redovna i bolna.
Tinchyca, sretno! Da smijem hodat dosla bi ye vidjet poslije poroda. Ja sam na patologiji 🙂.
Nis drugo nisam zapamtila, oprostite totalno sam zdroksana 😵
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Čitala sam ali tako malo zapamtila. Mislim da je Mamica imala fotku s divnim izbočenim trbuščićem!! Prekrasni! 6xmama drži se i dalje!! Sad kad mislim da mi je teško sjetim se tebe iskreno! Ali isto tako i vjerujem u vas! Ja sam neka nikakva. Cendrava, nervozna, izašao bolni hemeroid...Nešto me malo zaboli kao da bi na wc a nemoram, pa se pitam jel to nešto... eto bas sam kenjkava. Al kako god zdurat cu jos malo. Tinchyca sretno ti!! Neka bude sto lakše!! E da, i roćkas ! Marija sve najbolje 🎂🎈🎉
Sortiraj odgovore
Najstariji