Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Lipanj 2018. 12:38

Mamica super za izlazak 🎉🎉
    Nivami i Barbara divne 😍😘
    Bojana nadam se da će noga proć, a kuća može i čekati, bitno da ste vi ok.
    Mene muž vozio na posao, da osobno odnesrm zadnje doznake i prekratko mi je bilo, ja bi još kavicu popila 😪 i kad ih vidim, drago mi je da sam izbjegla maturu, produžnu i sve 😂 i vidjela sam si dvije cure iz svog razreda 😁😁 šaljem 😘😘 došla mi sveki na kavu 

pharmamma
    29. Lipanj 2018. 12:50

Nivami bušica 😍😍
    Mamica super za otpusno i odlazak kući 😁😁
    Barbara jesi ti htjela napisati 6,a ne 16? 🙈😁
    Mladamamica super da si se javila,nadam se da ste dobro 😘😘
    Bojana nadam se da će se ovo s trombozom smiriti i da će čim prije prestati bolovi 🙏

29. Lipanj 2018. 12:55

baarbaraa29

Joooj zene moje..ma fala, al daleko je to od manekenke (+16kg 🙊) Ja bi da mi ostane samo u licu da nisam koscata😁 Mozda da si kad rodim zavezem strik oko vrata da ta obrazna masnoca ne ode 🤔😂
    Ena 🤗🤗🤗 Kako je prosao kupanac? Jel mu se vise svidja od maminog dosadnog brisanja? ☺️
    Bojana bas te svasta nesta snaslo! Ajde ti odmaraj i zazmiri na te poslove! Nece poso pobjec! Cuvaj zdravlje!
    Nivami prugica nasa lijepa😊
    Ami25, Confused 😜😚😚
    Mamica1985 🎉🎊 jeeej!
    Proud ak vec moram tvojim stopama ocu i tvoj porod 😊
    Ivanolora meni je stalno, ali doslovno staaalno tvrd stomak. Nekad imam dojam da bi mi bilo lakse da je veci jer si zamisljam da bi coekic imao vise mjesta i nebi mi se toliko guro uz sve organe, ovako ko da je pristekan jadan sa svime 😂
    Jel pijes Mg? Ali zapravo sve je to normalno..

Daaa,uživao je u kupanju i nije bio zadovoljan kad smo ga izvadili i brisali😂😂,ljubav mamina odmah ga utopila ,nahranila i opet pajki ko anđelek zasad😀😍😘,nadam se da mu je danas takav dobar dan😀.

franovamamita
    29. Lipanj 2018. 13:10

dan cure
    filip odmah bio samnom cijelu noc,ajme bili budni do 5 premjestali se stalno sa sise na sisu...bas sam neispavana ali ok slatke su to muke...e da imam kontrakcije pogotovo kad sisa pocne me grciti jaaaaako...
    nadam se da ste mi sve dobro pusa za vas i vase bebice i busice 😙😙❤

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

29. Lipanj 2018. 13:16

franovamamita

dan cure
    filip odmah bio samnom cijelu noc,ajme bili budni do 5 premjestali se stalno sa sise na sisu…bas sam neispavana ali ok slatke su to muke…e da imam kontrakcije pogotovo kad sisa pocne me grciti jaaaaako…
    nadam se da ste mi sve dobro pusa za vas i vase bebice i busice 😙😙❤

Naspavati ćeš se kad dođeš kući s malenim,a kontrakcije će isto brzo proći nadam se😍😘🤗,mazite se i uživajte..i probaj malo odspavati dok i on spava ,puno to znači,bar par minuta😘😘

6xmama
    29. Lipanj 2018. 13:47

Franova, iskrene cestitke na porodu i lijepoj bebici, sad uzivaj ❤️🎉🎉🎉🎉🎉! 
    Slabo se javljam jer opce nemam volje za nis, popila fanas vec 2 Apaurina, nocas su me probudile kontrakcije u 2:15,cim su mi smanjili protok, tak da su ga ponovo povecale po noci i onda su do 6 prestale, da bi mi na viziti sad skinuli na pola protoka i da ce me sutra u 7 skroz skinut sa tokolize i dat mi na usta pit Cordipin kao tokolitik jer da me ne mogu tak dugo drzat na tome da je to opasan lijek sa opasnim nuspojavama, da mi moze i srce otkazat od njega il da mi moze ostavit trajne posljedice... 
    I da ak je priroda tak odlucila da cu rodit prije reda tak ionak, da je moj ginekoski nalaz ozbiljan i da su oni toga svjesni, al da su mi oni dali sve kaj su mogli i da sad kaj bude bude(dobijem jos danas jednu injekciju za pluca i to je to) .Tak da sam proplakala cijelo jutro jer po njihovom stavu izgleda da cu dobit Palčicu 😢. Znam da se ne bi smjela zivcirat, al od same pomisli da rodim dijete od kilu i tristo se raspadam

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

29. Lipanj 2018. 14:02

6xmama šaljem puuno pusica i pozitivnih misli 😘😘😘😘😘 a ako i bude palčica, sve ćete vi to izgurat i sve klokanice su uz vas ❤️❤️❤️❤️❤️

29. Lipanj 2018. 14:03

6xmama šaljem puuno pusica i pozitivnih misli 😘😘😘😘😘 a ako i bude palčica, sve ćete vi to izgurat i sve klokanice su uz vas ❤️❤️❤️❤️❤️

nivami
    29. Lipanj 2018. 14:09

6xmama mislimo na tebe i Beatu da sto duže bude i maminom stomaku🤞🤞🤞🙏🙏🙏
    Barbara super izgledas, da mi je znati gdje se skrilo 16 kg 😘😘😘
    Ena bravi za Mihaela i kupanje 😘😘😘😍
    Franovamamita gustaj sa svojim Filipom, da bolovi brzo produ 😘😘😘
    Mamica super sto ides kuci 
    Ostatku ekipe 😘 😘 😘 😘 i puno hvala za lijepe komentare

• ivanolora
    29. Lipanj 2018. 14:16

baarbaraa29

Joooj zene moje..ma fala, al daleko je to od manekenke (+16kg 🙊) Ja bi da mi ostane samo u licu da nisam koscata😁 Mozda da si kad rodim zavezem strik oko vrata da ta obrazna masnoca ne ode 🤔😂
    Ena 🤗🤗🤗 Kako je prosao kupanac? Jel mu se vise svidja od maminog dosadnog brisanja? ☺️
    Bojana bas te svasta nesta snaslo! Ajde ti odmaraj i zazmiri na te poslove! Nece poso pobjec! Cuvaj zdravlje!
    Nivami prugica nasa lijepa😊
    Ami25, Confused 😜😚😚
    Mamica1985 🎉🎊 jeeej!
    Proud ak vec moram tvojim stopama ocu i tvoj porod 😊
    Ivanolora meni je stalno, ali doslovno staaalno tvrd stomak. Nekad imam dojam da bi mi bilo lakse da je veci jer si zamisljam da bi coekic imao vise mjesta i nebi mi se toliko guro uz sve organe, ovako ko da je pristekan jadan sa svime 😂
    Jel pijes Mg? Ali zapravo sve je to normalno..

Pijem magnezij 300 mg navecer. Sad mi je malo laksekad velis da je i tebi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.