Nivami, lijepi busek... cestitke na 33.tjednu! 😊
Mamica, super... doma ce biti ljepse!
26.8. Ivan 💙💙
Mamica super sto ideš kući bas mi drago 😊
6xmama nadam se da ćeš i ti uskoro
Jutro cure!
Franova brzo ste vi to rijesili, bravo!
Mamica super da ides doma!
6xmama kako si ti danas?
Barbara eto tebe i do 40tt vidim ja 😂😂😂😂😂
Sve buse divne, mazite ih puno i uzivajte u njima 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo curke i mene mali nisan stigla procitat sve al eto franova cestiiiitaaaam ❤❤❤❤❤❤
Nadam se da ste mi sve dobro ..tolko divnih bušica 😍😍
Pobjegla mi je objava 😁
Mladamama98 kolko ti je godina jel to napokon neko mlađi od mene 🤞
Pobjegla mi je objava 😁
Mladamama98 kolko ti je godina jel to napokon neko mlađi od mene 🤞
19 hahaha
Drage moje dal se koja od Vas bori s tvrdim trbuhom. Danas mi je 34 tj. i uzasno mj je tvrd
Joooj zene moje..ma fala, al daleko je to od manekenke (+16kg 🙊) Ja bi da mi ostane samo u licu da nisam koscata😁 Mozda da si kad rodim zavezem strik oko vrata da ta obrazna masnoca ne ode 🤔😂
Ena 🤗🤗🤗 Kako je prosao kupanac? Jel mu se vise svidja od maminog dosadnog brisanja? ☺️
Bojana bas te svasta nesta snaslo! Ajde ti odmaraj i zazmiri na te poslove! Nece poso pobjec! Cuvaj zdravlje!
Nivami prugica nasa lijepa😊
Ami25, Confused 😜😚😚
Mamica1985 🎉🎊 jeeej!
Proud ak vec moram tvojim stopama ocu i tvoj porod 😊
Ivanolora meni je stalno, ali doslovno staaalno tvrd stomak. Nekad imam dojam da bi mi bilo lakse da je veci jer si zamisljam da bi coekic imao vise mjesta i nebi mi se toliko guro uz sve organe, ovako ko da je pristekan jadan sa svime 😂
Jel pijes Mg? Ali zapravo sve je to normalno..
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Ivanolora, pijes magnezij? Si probala leci?
Meni je doktorica rekla nek legnem dok je tvrdi, da je to znak da se trebam primiriti.
Iskreno, da mi ne omeksa, ja bi otisla k doktoru. Mozda je normalno, al mene je uzasno prepala tam s 22tt kad mi je rekla da sam uloziva i dala te upute.. sad je vec lakse malo, ali dalje mirujem i strah me. Propisala mi je spazmex u slucaju grceva, al hvala Bogu, nisam za sad trebala.
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji