Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    natar
    29. Lipanj 2018. 09:53

Jutro 🤗🤗
    Barbara manekenka i ljepotica, vec 39!! 😍😍
    Poseban pozdrav 6xmama i mamica u bolnici, 🙏🙏🤞 da je sve ok i stop prije vas puste doma 😘😘
    Sretno tko ima pregled danas! 😘

mateya1993
    29. Lipanj 2018. 10:05

baarbaraa29

Evo nasih 39 tjedana.
    40.mi ne treba jer sam ih ljepila po dvije i sad taman imam paran broj slicica😆

Ljepotica 😍 još malo 

💖 Nikol -12.08.2018💖

Rubia
    29. Lipanj 2018. 10:06

Jutro
    Barbara ljepoto, divna i zgodna sa 39t 😍
    Mamica i 6xmama nadam se da idete kucama sto prije 😘 
    Sretno na pregledima danas 🤞😇😘

bojana27
    29. Lipanj 2018. 10:06

6xmama i mamica saljem vibrice da cim prije idete doma 😘😘
    Barbara divna ❤️❤️
    Franova cestitkeee ,  Filip dobrodosao ❤️❤️
    Mi smo dobro , jako me boli rez jucer i danas valjda vrijeme , noga i tromboza ocajno i bas boli isto 🤮 , tuzna sam jer se osijecam bas bespomocno a kucanski poslovi cekaju 😖
    Curica je super , danas nam dolazi patronazna pa sam malo u brizi , al ajde pupkic nam je otpao , prvo kupanje smo jucer odradili i samo cicimo za sada  😃😃 

mamica1985
    29. Lipanj 2018. 10:16

Ena - 😘
    Bojana - 😘
    Brarbara - prekrasan trbuscic i cestitke na ulasku u zadnji tjedan 😍
    Drage moje, hvala vam na lijepim zeljama, mislim da danas idem doma, cekam jos samo finalni pregled i otpusno pismo nadam se. 🙏

Marijaa30
    29. Lipanj 2018. 10:19

Barbara, prava fit trudnica 😊 cestitke na 39.tjednu!
    Jos malo 😊
    Bojana, nadam se da ce ti to sve proci sto prije, a tromboza je nastala zbog carskog ili? Drago mi je da je curica dobro! 😊

26.8. Ivan 💙💙

bojana27
    29. Lipanj 2018. 10:22

Marijaa29 , ne mora bit ..imam vene od prije ..ali ovo je 7 opca anestezija pa i to nazalost nosi svoje 😖

Marijaa30
    29. Lipanj 2018. 10:33

Bojana27

Marijaa29 , ne mora bit ..imam vene od prije ..ali ovo je 7 opca anestezija pa i to nazalost nosi svoje 😖

Ajde, samo da to rijese i da se rijesis toga! I da uzivas u miru s svojim curkama 😇😇

26.8. Ivan 💙💙

nivami
    29. Lipanj 2018. 10:35

Evo nas 

ivymicek
    29. Lipanj 2018. 10:42

Woow divnih trbuščića i punih tjedana 😊. Barbara sitno brojiš a bušek divan... Želim da krene kad si želite i da bude što brže i bezbolnije.
    Nivami prugice, divni 😍😍😍 bušek.
    Ena, Bojana 😘😘😘😘
    6xmama ❤️
    Mamica javi se ako ideš domeka, ja vibram 🤞🤞🤞🤞

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI