Jutro 🤗🤗
Barbara manekenka i ljepotica, vec 39!! 😍😍
Poseban pozdrav 6xmama i mamica u bolnici, 🙏🙏🤞 da je sve ok i stop prije vas puste doma 😘😘
Sretno tko ima pregled danas! 😘

Evo nasih 39 tjedana.
40.mi ne treba jer sam ih ljepila po dvije i sad taman imam paran broj slicica😆
Ljepotica 😍 još malo

💖 Nikol -12.08.2018💖
Jutro
Barbara ljepoto, divna i zgodna sa 39t 😍
Mamica i 6xmama nadam se da idete kucama sto prije 😘
Sretno na pregledima danas 🤞😇😘

6xmama i mamica saljem vibrice da cim prije idete doma 😘😘
Barbara divna ❤️❤️
Franova cestitkeee , Filip dobrodosao ❤️❤️
Mi smo dobro , jako me boli rez jucer i danas valjda vrijeme , noga i tromboza ocajno i bas boli isto 🤮 , tuzna sam jer se osijecam bas bespomocno a kucanski poslovi cekaju 😖
Curica je super , danas nam dolazi patronazna pa sam malo u brizi , al ajde pupkic nam je otpao , prvo kupanje smo jucer odradili i samo cicimo za sada 😃😃

Ena - 😘
Bojana - 😘
Brarbara - prekrasan trbuscic i cestitke na ulasku u zadnji tjedan 😍
Drage moje, hvala vam na lijepim zeljama, mislim da danas idem doma, cekam jos samo finalni pregled i otpusno pismo nadam se. 🙏

Barbara, prava fit trudnica 😊 cestitke na 39.tjednu!
Jos malo 😊
Bojana, nadam se da ce ti to sve proci sto prije, a tromboza je nastala zbog carskog ili? Drago mi je da je curica dobro! 😊

26.8. Ivan 💙💙
Marijaa29 , ne mora bit ..imam vene od prije ..ali ovo je 7 opca anestezija pa i to nazalost nosi svoje 😖

Marijaa29 , ne mora bit ..imam vene od prije ..ali ovo je 7 opca anestezija pa i to nazalost nosi svoje 😖
Ajde, samo da to rijese i da se rijesis toga! I da uzivas u miru s svojim curkama 😇😇

26.8. Ivan 💙💙
Woow divnih trbuščića i punih tjedana 😊. Barbara sitno brojiš a bušek divan... Želim da krene kad si želite i da bude što brže i bezbolnije.
Nivami prugice, divni 😍😍😍 bušek.
Ena, Bojana 😘😘😘😘
6xmama ❤️
Mamica javi se ako ideš domeka, ja vibram 🤞🤞🤞🤞

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji