Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mateya1993
    29. Lipanj 2018. 09:10

Jutro :) 
    Franova čestitam na bebaču 😍 Filip dobrodošao  Drago mi je da je sve dobro prošlo,mazite se i pazite 

💖 Nikol -12.08.2018💖

ami25
    29. Lipanj 2018. 09:15

Jutro kloke 😍😍
    Barbara joj mogu mislit. Meni je trenutno glava kao balon, a imam jos 7 tjedana do termina. Kako je tek vama u finisu 🙏 😎
    6xmama i mamica molim za vas da sve bude dobro, saljem 😘😘😘😘

💙Bartol💙

baarbaraa29
    29. Lipanj 2018. 09:20

Evo nasih 39 tjedana.
    40.mi ne treba jer sam ih ljepila po dvije i sad taman imam paran broj slicica😆

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

29. Lipanj 2018. 09:22

Dobro vam jutro svima😘😘,sretno s pregledima i porodima😁😁😍😍😘😘🤗🤗.
    Ajme Barbara pa ti nam već 39tjedana😍😍,eto tebi uskoro tvojeg malog čovjeka😍😍😍😘😘🤗🤗🤗...slikice koje nisam komentirala jučer i ovih dana  isprika vam,sve ste prekrasne,i vi i bušice😍😍😘🤗🤗. Cure u bolnici nadam se da je sad već sve ok i da ćete ubrzo svojim kućama,mislim i molim za vas i vaše bebice😘😘🤗🤗.
    Ljubim vas sve trudničice i mamice 😘😘. 
    Mi papali,zaspali,sredila malo stan,prokuhala dudice,bočice i čekamo patronažnu da se okupamo😀. 

29. Lipanj 2018. 09:23

baarbaraa29

Evo nasih 39 tjedana.

😍😍😍😍Pravi Buško😘😘,ljepotica naša i dobri pozitivni duh ove stranice😘😘,manekenka😘

pharmamma
    29. Lipanj 2018. 09:39

baarbaraa29

Evo nasih 39 tjedana.

Ljepotica 😍😍😍 još maloooo 💙

natar
    29. Lipanj 2018. 09:53

Jutro 🤗🤗
    Barbara manekenka i ljepotica, vec 39!! 😍😍
    Poseban pozdrav 6xmama i mamica u bolnici, 🙏🙏🤞 da je sve ok i stop prije vas puste doma 😘😘
    Sretno tko ima pregled danas! 😘

mateya1993
    29. Lipanj 2018. 10:05

baarbaraa29

Evo nasih 39 tjedana.

Ljepotica 😍 još malo 

💖 Nikol -12.08.2018💖

Rubia
    29. Lipanj 2018. 10:06

Jutro
    Barbara ljepoto, divna i zgodna sa 39t 😍
    Mamica i 6xmama nadam se da idete kucama sto prije 😘 
    Sretno na pregledima danas 🤞😇😘

bojana27
    29. Lipanj 2018. 10:06

6xmama i mamica saljem vibrice da cim prije idete doma 😘😘
    Barbara divna ❤️❤️
    Franova cestitkeee ,  Filip dobrodosao ❤️❤️
    Mi smo dobro , jako me boli rez jucer i danas valjda vrijeme , noga i tromboza ocajno i bas boli isto 🤮 , tuzna sam jer se osijecam bas bespomocno a kucanski poslovi cekaju 😖
    Curica je super , danas nam dolazi patronazna pa sam malo u brizi , al ajde pupkic nam je otpao , prvo kupanje smo jucer odradili i samo cicimo za sada  😃😃 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.