Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    28. Lipanj 2018. 22:48

franovamamita

evo nabrzinu…
    trudovi me mucili cijelu noc ali nepravilni skroz…ipak ja oko 11 otisla u bolnicu…ctg biljezi trudove,ja otvorena 4 prsta i kaze dr mozes u radaonicu nemamo sta cekati…u 13 u predradaonici obavili klistir nakon toga meni jos slabiji trudovi ma skoro kao kontrakcije na kakve inace ne obracam paznju…nista i pdmah se zsbrinula sta sada…tako ja setala do skoro 15 kad su me stavili na krevet u box…prokinuli vodenjak a trudovi neprsvilni otvorena 4-5prstiju.pa mi dr kaze da bih trebalo ukljuciti ipak drip jer ovako mogu 3 dana se patiti…tek toliko da trudovi uhvste svoj ritam…pristala sam,al i vrlo brzo trazila epiduralnu…dobila to djelovalo mi samo sat vremena s tim da me i dalje boljelo ali jedno 30%manje novi pregled otvorena 7-8,cerviks skoro skroz nestao i jako mekan..odjednom trudovi opet ludacki s tim da sad i nagon na guzu i cucu jako jak…dr kaze pa nemoguce prije 15min ste bili 7-8otvoreni i glsvica jos dosta visoko…gleda me babica i ksze mogla bih uskoro…pogleda dr kaze ps vi ste se skroz otvorili i beba je krenula dolje…vise ne smijem epi jer moram kao suradivati…drip me rastura a naaaagon ludacki…lezim na boku s jednom podignutom nogom i tiskam babica se sleti i ksze brzo svi bit ce porod..okret na leda.tako me peklo i takav pritisak u cuci uzas…krenu me poradati beba se nabila vec na izkaz s glsvicom i stala jer oslabili trudovi,drip pojacali babica me sirilia tiskala i eto mog klinca ❤nije me rezala kaze uspijels me sacuvati malo sam pukla a s lijeve strane me maleni razderao rukicom…sam taj nagon i izgon su bili uzasno bolni ili sam ja zaboravila da to tako bude….u svakom slucaju krsce nego prvi puta i doktorica savrsena babica odlicna,da sam sama ih birala ne bih bolje izbirala..filip je odmah sikio i mazili se sat vremena…ja sam sad u sobi cekam tusiranje a klinac je kod sestara…mene vec peru emocije i isla bih doma kod starijeg klinca…ali hajde samo neka sad bude s malenim sve dobro…

Franova bravo, čestitam na malom ljepotanu Filipu!!! On je stvarno čekao svog tatu... Toliko sam sretna i uzbuđeana da ti ne mogu opisati... Cmoljim kao da sam ja rodila. Odradila si to vrhunski!!!!!  Ponosna...
    Btw i meni je tak bilo sa Vidom ja vičem moram tiskat a oni meni nemoguće sad ste bili na 8 cm i na kraju sam fakat morala tiskat jer je on bio na izlazu i isto toliko me bolio i pekao izgon 😂.. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Confused
    28. Lipanj 2018. 22:50

Franova cestitam od ❤😘😘😘

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

ivymicek
    28. Lipanj 2018. 22:53

Mimmyx i natar super vijesti s pregleda... Dečkići napreduju!!!!
    Barbara skužila sam da nemam pojma i da vjerojatno ni nije stvar u tome kaj papam nego jednostavno nezrela crijeva... Bude to s vremenom došlo na svoje. 
    Ljubim vas sve po redu.
    Tko ima sutra pregled stetno.
    Sad već i ovako mogu završavati tko noćas ili ujutro krene po svoju bebicu isto sretno i samo hrabro.
    6xmama uz tebe u mislima cijeli dan i noć. Javljaj kaj su rekli za skidanje s tokolize i kak prolazi. Vibramo pozitivno
    Trudničice i mame noćica 😴😴😴

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• tinanema00
    28. Lipanj 2018. 23:54

Ajme Franova čestitaaaaam od 💜 !! Želim ti što brži oporavi...Filip je znao kada tata dolazi 😍

Sutra smo i mi na pregledu i službeno u 39 tj 😁😎

💕💕💜💜👶😍

nasdva
    29. Lipanj 2018. 05:10

Franova čestitam, uskoro će te se svi četvero mazit. Brz oporavak ti želim

mamica1985
    29. Lipanj 2018. 05:24

Jutro zenske! Nadam se da ste mi svi dobro.
    Evo na Merkuru vlada babyboom, hrpa beba se rodila jucer i sinoc, kazu puni mjesec. 😃
    Danas sam tocno 37 tjedana, slike vam necu slati ove bolnicke, nadam se da idem doma danas pa da dodjem sebi i onda slikica.
    Sretno svima koje idu na pregled 😘

Marijaa30
    29. Lipanj 2018. 08:25

Jutro 😊
    Mamica, drzim fige da te puste doma!
    6xmama, kak je stanje?
    Cure koje imate preglede, sretno 😊

26.8. Ivan 💙💙

pharmamma
    29. Lipanj 2018. 08:40

Jutro svima 😘
    Franova još malo 😘😘😘😘 tebi i Filipu
    6xmama i mamica u mislima ste i danas se da ćete obje čim prije kući 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️
    Sretno svima na pregledima danas 😊😘

nivami
    29. Lipanj 2018. 08:49

Jutro 
    6xmama i Mamica da sto prije odete svojim kucama😘😘😘😘
    Sretno svima na pregledima 😘 
    Nama je danas puni tjedan pa kasnije stavim sliku 

baarbaraa29
    29. Lipanj 2018. 08:55

Jutro!
    Ajmo postrojavanje! 🚩💂🏻‍♀️
    Mi jos 2u1🙋🏻‍♀️
    Joj ami25 ja i bi i nebi. Jel moze tako nekako? 😂
    Tinanema00 sretno na Dejtu, mamice1985🤞🏻 da idete kuci!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.