evo nabrzinu…
trudovi me mucili cijelu noc ali nepravilni skroz…ipak ja oko 11 otisla u bolnicu…ctg biljezi trudove,ja otvorena 4 prsta i kaze dr mozes u radaonicu nemamo sta cekati…u 13 u predradaonici obavili klistir nakon toga meni jos slabiji trudovi ma skoro kao kontrakcije na kakve inace ne obracam paznju…nista i pdmah se zsbrinula sta sada…tako ja setala do skoro 15 kad su me stavili na krevet u box…prokinuli vodenjak a trudovi neprsvilni otvorena 4-5prstiju.pa mi dr kaze da bih trebalo ukljuciti ipak drip jer ovako mogu 3 dana se patiti…tek toliko da trudovi uhvste svoj ritam…pristala sam,al i vrlo brzo trazila epiduralnu…dobila to djelovalo mi samo sat vremena s tim da me i dalje boljelo ali jedno 30%manje novi pregled otvorena 7-8,cerviks skoro skroz nestao i jako mekan..odjednom trudovi opet ludacki s tim da sad i nagon na guzu i cucu jako jak…dr kaze pa nemoguce prije 15min ste bili 7-8otvoreni i glsvica jos dosta visoko…gleda me babica i ksze mogla bih uskoro…pogleda dr kaze ps vi ste se skroz otvorili i beba je krenula dolje…vise ne smijem epi jer moram kao suradivati…drip me rastura a naaaagon ludacki…lezim na boku s jednom podignutom nogom i tiskam babica se sleti i ksze brzo svi bit ce porod..okret na leda.tako me peklo i takav pritisak u cuci uzas…krenu me poradati beba se nabila vec na izkaz s glsvicom i stala jer oslabili trudovi,drip pojacali babica me sirilia tiskala i eto mog klinca ❤nije me rezala kaze uspijels me sacuvati malo sam pukla a s lijeve strane me maleni razderao rukicom…sam taj nagon i izgon su bili uzasno bolni ili sam ja zaboravila da to tako bude….u svakom slucaju krsce nego prvi puta i doktorica savrsena babica odlicna,da sam sama ih birala ne bih bolje izbirala..filip je odmah sikio i mazili se sat vremena…ja sam sad u sobi cekam tusiranje a klinac je kod sestara…mene vec peru emocije i isla bih doma kod starijeg klinca…ali hajde samo neka sad bude s malenim sve dobro…
Franova bravo, čestitam na malom ljepotanu Filipu!!! On je stvarno čekao svog tatu... Toliko sam sretna i uzbuđeana da ti ne mogu opisati... Cmoljim kao da sam ja rodila. Odradila si to vrhunski!!!!! Ponosna...
Btw i meni je tak bilo sa Vidom ja vičem moram tiskat a oni meni nemoguće sad ste bili na 8 cm i na kraju sam fakat morala tiskat jer je on bio na izlazu i isto toliko me bolio i pekao izgon 😂..
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Franova cestitam od ❤😘😘😘
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Mimmyx i natar super vijesti s pregleda... Dečkići napreduju!!!!
Barbara skužila sam da nemam pojma i da vjerojatno ni nije stvar u tome kaj papam nego jednostavno nezrela crijeva... Bude to s vremenom došlo na svoje.
Ljubim vas sve po redu.
Tko ima sutra pregled stetno.
Sad već i ovako mogu završavati tko noćas ili ujutro krene po svoju bebicu isto sretno i samo hrabro.
6xmama uz tebe u mislima cijeli dan i noć. Javljaj kaj su rekli za skidanje s tokolize i kak prolazi. Vibramo pozitivno
Trudničice i mame noćica 😴😴😴
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ajme Franova čestitaaaaam od 💜 !! Želim ti što brži oporavi...Filip je znao kada tata dolazi 😍
Sutra smo i mi na pregledu i službeno u 39 tj 😁😎
💕💕💜💜👶😍
Franova čestitam, uskoro će te se svi četvero mazit. Brz oporavak ti želim
Jutro zenske! Nadam se da ste mi svi dobro.
Evo na Merkuru vlada babyboom, hrpa beba se rodila jucer i sinoc, kazu puni mjesec. 😃
Danas sam tocno 37 tjedana, slike vam necu slati ove bolnicke, nadam se da idem doma danas pa da dodjem sebi i onda slikica.
Sretno svima koje idu na pregled 😘
Jutro 😊
Mamica, drzim fige da te puste doma!
6xmama, kak je stanje?
Cure koje imate preglede, sretno 😊
26.8. Ivan 💙💙
Jutro svima 😘
Franova još malo 😘😘😘😘 tebi i Filipu
6xmama i mamica u mislima ste i danas se da ćete obje čim prije kući 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️
Sretno svima na pregledima danas 😊😘
Jutro
6xmama i Mamica da sto prije odete svojim kucama😘😘😘😘
Sretno svima na pregledima 😘
Nama je danas puni tjedan pa kasnije stavim sliku
Jutro!
Ajmo postrojavanje! 🚩💂🏻♀️
Mi jos 2u1🙋🏻♀️
Joj ami25 ja i bi i nebi. Jel moze tako nekako? 😂
Tinanema00 sretno na Dejtu, mamice1985🤞🏻 da idete kuci!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sortiraj odgovore
Najstariji