Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    28. Lipanj 2018. 22:00

evo nabrzinu...
    trudovi me mucili cijelu noc ali nepravilni skroz...ipak ja oko 11 otisla u bolnicu...ctg biljezi trudove,ja otvorena 4 prsta i kaze dr mozes u radaonicu nemamo sta cekati...u 13 u  predradaonici obavili klistir nakon toga meni jos slabiji trudovi ma skoro kao kontrakcije na kakve inace ne obracam paznju...nista i pdmah se zsbrinula sta sada...tako ja setala do skoro 15 kad su me stavili na krevet u box...prokinuli vodenjak a trudovi neprsvilni  otvorena 4-5prstiju.pa mi dr kaze da bih trebalo ukljuciti ipak drip jer ovako mogu 3 dana se patiti...tek toliko da trudovi uhvste svoj ritam...pristala sam,al i vrlo brzo trazila epiduralnu...dobila to djelovalo mi samo sat vremena s tim da me i dalje boljelo ali jedno 30%manje novi pregled otvorena 7-8,cerviks skoro skroz nestao i jako mekan..odjednom trudovi opet ludacki s tim da sad i nagon na guzu i cucu jako jak...dr kaze pa nemoguce prije 15min ste bili 7-8otvoreni i glsvica jos dosta visoko...gleda me babica i ksze mogla bih uskoro...pogleda dr kaze ps vi ste se skroz otvorili i beba je krenula dolje...vise ne smijem epi jer moram kao suradivati...drip me rastura a naaaagon ludacki...lezim na boku s jednom podignutom nogom i tiskam babica se sleti i ksze brzo svi bit ce porod..okret na leda.tako me peklo i takav pritisak u cuci uzas...krenu me poradati beba se nabila vec na izkaz s glsvicom i stala jer oslabili trudovi,drip pojacali babica me sirilia tiskala i eto mog klinca ❤nije me rezala kaze uspijels me sacuvati malo sam pukla a s lijeve strane me maleni razderao rukicom...sam taj nagon i izgon su bili uzasno bolni ili sam ja zaboravila da to tako bude....u svakom slucaju krsce nego prvi puta i doktorica savrsena babica odlicna,da sam sama ih birala ne bih bolje izbirala..filip je odmah sikio i mazili se sat vremena...ja sam sad u sobi cekam tusiranje a klinac je kod sestara...mene vec peru emocije i isla bih doma kod starijeg klinca...ali hajde samo neka sad bude s malenim sve dobro...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

28. Lipanj 2018. 22:04

franovamamita

evo nabrzinu…
    trudovi me mucili cijelu noc ali nepravilni skroz…ipak ja oko 11 otisla u bolnicu…ctg biljezi trudove,ja otvorena 4 prsta i kaze dr mozes u radaonicu nemamo sta cekati…u 13 u predradaonici obavili klistir nakon toga meni jos slabiji trudovi ma skoro kao kontrakcije na kakve inace ne obracam paznju…nista i pdmah se zsbrinula sta sada…tako ja setala do skoro 15 kad su me stavili na krevet u box…prokinuli vodenjak a trudovi neprsvilni otvorena 4-5prstiju.pa mi dr kaze da bih trebalo ukljuciti ipak drip jer ovako mogu 3 dana se patiti…tek toliko da trudovi uhvste svoj ritam…pristala sam,al i vrlo brzo trazila epiduralnu…dobila to djelovalo mi samo sat vremena s tim da me i dalje boljelo ali jedno 30%manje novi pregled otvorena 7-8,cerviks skoro skroz nestao i jako mekan..odjednom trudovi opet ludacki s tim da sad i nagon na guzu i cucu jako jak…dr kaze pa nemoguce prije 15min ste bili 7-8otvoreni i glsvica jos dosta visoko…gleda me babica i ksze mogla bih uskoro…pogleda dr kaze ps vi ste se skroz otvorili i beba je krenula dolje…vise ne smijem epi jer moram kao suradivati…drip me rastura a naaaagon ludacki…lezim na boku s jednom podignutom nogom i tiskam babica se sleti i ksze brzo svi bit ce porod..okret na leda.tako me peklo i takav pritisak u cuci uzas…krenu me poradati beba se nabila vec na izkaz s glsvicom i stala jer oslabili trudovi,drip pojacali babica me sirilia tiskala i eto mog klinca ❤nije me rezala kaze uspijels me sacuvati malo sam pukla a s lijeve strane me maleni razderao rukicom…sam taj nagon i izgon su bili uzasno bolni ili sam ja zaboravila da to tako bude….u svakom slucaju krsce nego prvi puta i doktorica savrsena babica odlicna,da sam sama ih birala ne bih bolje izbirala..filip je odmah sikio i mazili se sat vremena…ja sam sad u sobi cekam tusiranje a klinac je kod sestara…mene vec peru emocije i isla bih doma kod starijeg klinca…ali hajde samo neka sad bude s malenim sve dobro…

Čestitam draga od srca,svaka čast 😍🤗🤗🤗😍😘🤗😍😘,mazi se s svojim bebačem pa će i bol lakše biti podnijeti. Ljubim vas oboje,a brzo ćeš ti kući svojim ljubavima ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

mamica1985
    28. Lipanj 2018. 22:08

Ajme Franova, ISKRENE CESTITKE!!! 🎉🎉🎉 Zelim ti brz brz oporavak, a malenome dug i sretan zivot! 😘😘😘

nivami
    28. Lipanj 2018. 22:09

franovamamita

evo nabrzinu…
    trudovi me mucili cijelu noc ali nepravilni skroz…ipak ja oko 11 otisla u bolnicu…ctg biljezi trudove,ja otvorena 4 prsta i kaze dr mozes u radaonicu nemamo sta cekati…u 13 u predradaonici obavili klistir nakon toga meni jos slabiji trudovi ma skoro kao kontrakcije na kakve inace ne obracam paznju…nista i pdmah se zsbrinula sta sada…tako ja setala do skoro 15 kad su me stavili na krevet u box…prokinuli vodenjak a trudovi neprsvilni otvorena 4-5prstiju.pa mi dr kaze da bih trebalo ukljuciti ipak drip jer ovako mogu 3 dana se patiti…tek toliko da trudovi uhvste svoj ritam…pristala sam,al i vrlo brzo trazila epiduralnu…dobila to djelovalo mi samo sat vremena s tim da me i dalje boljelo ali jedno 30%manje novi pregled otvorena 7-8,cerviks skoro skroz nestao i jako mekan..odjednom trudovi opet ludacki s tim da sad i nagon na guzu i cucu jako jak…dr kaze pa nemoguce prije 15min ste bili 7-8otvoreni i glsvica jos dosta visoko…gleda me babica i ksze mogla bih uskoro…pogleda dr kaze ps vi ste se skroz otvorili i beba je krenula dolje…vise ne smijem epi jer moram kao suradivati…drip me rastura a naaaagon ludacki…lezim na boku s jednom podignutom nogom i tiskam babica se sleti i ksze brzo svi bit ce porod..okret na leda.tako me peklo i takav pritisak u cuci uzas…krenu me poradati beba se nabila vec na izkaz s glsvicom i stala jer oslabili trudovi,drip pojacali babica me sirilia tiskala i eto mog klinca ❤nije me rezala kaze uspijels me sacuvati malo sam pukla a s lijeve strane me maleni razderao rukicom…sam taj nagon i izgon su bili uzasno bolni ili sam ja zaboravila da to tako bude….u svakom slucaju krsce nego prvi puta i doktorica savrsena babica odlicna,da sam sama ih birala ne bih bolje izbirala..filip je odmah sikio i mazili se sat vremena…ja sam sad u sobi cekam tusiranje a klinac je kod sestara…mene vec peru emocije i isla bih doma kod starijeg klinca…ali hajde samo neka sad bude s malenim sve dobro…

Franovamamita cestitam 😘 😘 😘 😘 
    Uzivaj sad sa malim smotuljkom, njemu dug zivot a tebi brz oporavak..... 
    Brzo cete vi kuci braci i tati

28. Lipanj 2018. 22:11

Franovamamita čestitke na bebaču 💙💙🎉🎉 dobrodošao Filip 💙💙 sad uživanje. Stvarno nevjerojatno kako je čekao tatu 😁
    Sanjaaa ja sam iz Rijeke, ali termin 18.8.
    6xmama samo pomalo i smireno pa da dogurate vi još daleko daleko 😘😘😘

mina04
    28. Lipanj 2018. 22:17

Franova cestitam od srca🤗😘 brzi oporavak ti zelim 💙

All of God’s grace in one tiny face 💟

ami25
    28. Lipanj 2018. 22:21

Franovaaa pa čestitkeee!!! Divotaaa, dobrodosao Filip  Uzivajte svi zajednoo

💙Bartol💙

baarbaraa29
    28. Lipanj 2018. 22:24

Evo jeeee!! 🤗 Cestitke Franova! Filipu dobrodoslica! 💙 Relativno brzo ste sve odradili! Sad sto brzi oporavak i uzivancija! Ljubimo puno! 😚 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ami25
    28. Lipanj 2018. 22:26

Barbara sad tebe čekamo ?  

💙Bartol💙

Tinchyca
    28. Lipanj 2018. 22:28

Franova draga, čestitke od srca na maloj srećici! 😊🤗😍❤🤱
    Nek je zdrav i sretan! Tebi brz oporavak i da ti što brže prođe ovo vrijeme u bolnici i da se što prije mazite doma svi zajedno! 😊

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.