Amk ja sam na prvom porodu morala skinut nakit, sad na drugom mi nitko nije nis rekao i nisam skidala. Sto se tice noktiju, Franova dobro kaze, moraju moci pratiti promjene na noktima, bitno je da su ili na rukama ili na nogama nokti bez laka, osobno sam skinula lak i na rukama i na nogama.
Franova ima kaj? Bas sam uzbufjena 😁
Nasdva kak si ti?
Idem spavat dok gladus spava!
Puse svima 😘😘😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pozdrav cure, samo sa se javimo, danas nam je 3tjedna😍 vrijeme brzo leti, maleni je vec dobro porastao i zdebljao se😁 ja pomalo dolazim sebi, mogu rec da sam punooo bolje i danas smo prvi put izasli van😄 obavili papirologiju i bili na kavici, inace mali je u pocetku spavao bas skolski svaka 2-3sata se budio pocicao i natrag spavat, ali sad je vec znatizeljan, voli gledati sve okolo i treba ga malo zabavljat, jos uvijek je veliki cicoljubac, cak vise nece ni dudicu(skuzio da to nije prava cicka pa ne valja mu sad, kad mu pokusas stavit uvrijedi se jos pa se pocne derat😂😅) inace sutra idemo na more, kod druge bake i djeda i uzivat dole par dana😎
Dobre vibre saljem svim lezalicama i lijepim trudnicama da izdrzite, svim curkama koje su usle u termin zelim da imate sto laksi i ljepsi porod i cekamo nove bebice😍🤗😃
Mali je danas dobio neku njihalicu(citaj napredna tehnologija za bebe😂) tako da se nadam da cu sad imat malo slobode za tipkat po klokanici🙈😁
💙 A.L.
Rodila se Marta u 22:15 3720 g 51 cm
Ja bila oko 5 u bolnici rekao dr nisu pravi trudovi ne vide se na ctg, otvorena 1 prst odite doma. Vratila se oko 9 otvorena 9 cm. Trudove sam imala cijelo vrijeme. Porod prošao brzo. Sa zadnjim trudom sam pukla.
Ja bila oko 5 u bolnici rekao dr nisu pravi trudovi ne vide se na ctg, otvorena 1 prst odite doma. Vratila se oko 9 otvorena 9 cm. Trudove sam imala cijelo vrijeme. Porod prošao brzo. Sa zadnjim trudom sam pukla.
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Nas dva čestitke!!!!! Marta dobrodošla!!!! Želim ti sretno djetinjstvo!!!
Bravo majko odlično si to odradila 🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Nadam se da ne boli što si pukla i da će brzo proć.
Moj frkač i ja šaljemo puse i tebi i Marti 😘😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Nasdva - ISKRENE CESTITKE na rodjenju male princeze!!! 🎉🎉🎉 Zelim joj dug i prekrasan zivot, a tebi brz brz oporavak!!! 😍😍😍 Odlicno si to odradila, svaka cast!!!! 👌👌👌😘😘😘
Nasdva čestitkeee!!! 💪💪💪🎉🎉🎉 Stigla nam je bebicaa🙏 Nadam se brzom oporavku😘 i uzivajte sad zajednoo🍼
💙Bartol💙
Nasdva 🎉🎉🎉bravoooo!! 🎉🎉🎉🎉 cestitam na rodjenju princeze 🤩🤩🤩 Marta dobrodosla nam!! 🤩🤩🤩 Nadam.se da nisi puno pukla i zelim ti brzi oporavak😘😘😘😘
Sad sam sve procitala, nesanica noc pred pregled.. 🙄 A ove dane sam non stop u nekom pokretu.. Skupilo se milijun obaveza pa ne stizem bas biti u toku... Osim nasdva 😘 zapamtila sam da bi franova mogla svaki cas, sretno😘😘
Buse su vam 😍😍, nisam vidjela 6xmama sliku za puni tjedan. Jesam to slucajno preskocila ili strajkas? 😉
Mame nam se javljaju i ovdje, velike puse vama i bebacima😘😘😘
Netko je komentirao nokte.. Ja godinama imam gelirane iz lijenosti jer mi ih se ne da uredjivati i odrzavati, to teta napravi jednom mjesecno i ja mirna. A prakticno je jer ne pucaju i izgleda uredno uvijek. Zadnjih mjesec i malo vise ne stavljam vise u boji nego sam prozirni gel bas zbog poroda i ako nedaj boze zavrsim prije u bolnici.. Prozirno je, vide se sve promjene na noktima, nokti cvrsti i dalje nemam brige s njima.. Tako planiram ici i na porod.. 🤷♀️
Veceras pregled, drzite fige za Mr.C, da ga nisam preopteretila ovih dana jer uopce ne mirujem.. I danas imam cijeli dan skakanja.. Od sutra nadam se opet malo mirnije.. Samo da je sve ok na pregledu 🙏
Puse svima😘😘
Aaaaa....čestitam ti draga...želim ti što brži oporavak 😁😁😁😁😍😍😍😘😘
💕💕💜💜👶😍
Nasdva, cestitam na velikoj curici 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎊🎊! Svaka cast, fino si to odradila!
Marta, dobro nam dosla! ❤️🎊👑
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Nasdva cestitkeee , Marta dobrodošla 🎉🎉, super za brzi porod i zao mi je sto si pukla
Sortiraj odgovore
Najstariji