Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mina04
    26. Lipanj 2018. 20:31

I da, zaboravi reci super za dobre vijesti s pregleda..sad iscekujemo koja ce prva 😍😍🤗

All of God’s grace in one tiny face 💟

baarbaraa29
    26. Lipanj 2018. 21:29

mina04 vi ste Moje  moram se brinut i pratit, ali fulam i ja tu i tamo koga.. Zna nas se bas puno nakupit!
    ma pusti doktora nek prica svoje! Vjerujem da ti je grozno tako dugo patit se sa mucninama! Jesi skuzila mozda na sta lose reagiras ili bas nikakvog pravila nema?
    ami25  a spakiro se malac negdje u leda valjda! Kaze dr.danas da imam nekako ravan stomak..zato mi je on od zeludca do mjehura! 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Majda23
    26. Lipanj 2018. 21:35

I mene trbuh uzasno svrbi iako ga mazem, strije za sad nemam (hvala Bogu), ali me toliko svrbi da me ljudi znaju cudno gledati kad se krenem cesati, sta cu kad svrbi 😂 prstenje sam poskidala cim su prsti krenuli naticati, znaci ima vise od mj i pol, isto iz straha da ce ih morati rezati ili ne daj Boze poplave prsti preko noci. Inace volim imati duge i nalakirane nokte ali sam poslije svatova sve skinila i sad su kratki i ne lakirani. Mislim da je bolje poskidati ih jer ih mozes zagubiti u bolnici. Maloprije sam dosla s rodendana i jedva sjedila u autu od muke. Mali je toliko lupao po mjehuru da sam mislila da ce mi oci iskociti, reko ako toliko bole trudovi (a sigurno vise bole) ne bi jos radala 😂😂😂 

04.07. Matija 💜

ivymicek
    26. Lipanj 2018. 22:45

Franova super vijesti s pregleda. Bude to polako ali ne mora ni značiti tako skoro.kad krene samo lagano i sve će to biti super.
    Nas dva kako vas dva?
    Mina a hebemu i te mučnine..  ali nisi jedina i moja kuma ih je imala cijelu trudnoću.
    Što se tiče divljanja u trbuhu moj Vid se nije smirio ni pred porod a bome ni kad su trudovi šorali. Extra aktivan 😂.
    Ostalo sam zaboravila i nadam se da se nitko neće.ljutiti. ubilo nas slaganje krevetića na kat, ravno 4 h u komadu. Sva sreća Vid je spavao pa smo mogli. Klinci oduševljeni mamami tata strgani 😂.
    Eto zatvaram oći i idem spat.
    Sretno ako nekome krene noćas.
    Setno sutra svima na pregledima ako tko ima...
    Noćica 😴😴😴😴😴

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

26. Lipanj 2018. 23:40

Amk ja sam na prvom porodu morala skinut nakit,  sad na drugom mi nitko nije nis rekao i nisam skidala. Sto se tice noktiju,  Franova dobro kaze,  moraju moci pratiti promjene na noktima,  bitno je da su ili na rukama ili na nogama nokti bez laka,  osobno sam skinula lak i na rukama i na nogama.
    Franova ima kaj? Bas sam uzbufjena 😁
    Nasdva kak si ti?
    Idem spavat dok gladus spava!
    Puse svima 😘😘😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Pahuljica
    27. Lipanj 2018. 00:09

Pozdrav cure, samo sa se javimo, danas nam je 3tjedna😍 vrijeme brzo leti, maleni je vec dobro porastao i zdebljao se😁 ja pomalo dolazim sebi, mogu rec da sam punooo bolje i danas smo prvi put izasli van😄 obavili papirologiju i bili na kavici, inace mali je u pocetku spavao bas skolski svaka 2-3sata se budio pocicao i natrag spavat, ali sad je vec znatizeljan, voli gledati sve okolo i treba ga malo zabavljat, jos uvijek je veliki cicoljubac, cak vise nece ni dudicu(skuzio da to nije prava cicka pa ne valja mu sad, kad mu pokusas stavit uvrijedi se jos pa se pocne derat😂😅) inace sutra idemo na more, kod druge bake i djeda i uzivat dole par dana😎
    Dobre vibre saljem svim lezalicama i lijepim trudnicama da izdrzite, svim curkama koje su usle u termin zelim da imate sto laksi i ljepsi porod i cekamo nove bebice😍🤗😃 
    Mali je danas dobio neku njihalicu(citaj napredna tehnologija za bebe😂) tako da se nadam da cu sad imat malo slobode za tipkat po klokanici🙈😁

💙 A.L.

nasdva
    27. Lipanj 2018. 00:58

Rodila se Marta  u 22:15 3720 g 51 cm
    Ja bila oko 5 u bolnici rekao dr nisu pravi trudovi ne vide se na ctg, otvorena 1 prst odite doma. Vratila se oko 9 otvorena 9 cm. Trudove sam imala cijelo vrijeme. Porod prošao brzo. Sa zadnjim trudom sam pukla.

ivymicek
    27. Lipanj 2018. 02:28

nasdva

Rodila se Marta u 22:15 3720 g 51 cm
    Ja bila oko 5 u bolnici rekao dr nisu pravi trudovi ne vide se na ctg, otvorena 1 prst odite doma. Vratila se oko 9 otvorena 9 cm. Trudove sam imala cijelo vrijeme. Porod prošao brzo. Sa zadnjim trudom sam pukla.

🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
    Nas dva čestitke!!!!! Marta dobrodošla!!!! Želim ti sretno djetinjstvo!!!
    Bravo majko odlično si to odradila 🎉🎉🎉🎉🎉🎉
    Nadam se da ne boli što si pukla i da će brzo proć.
    Moj frkač i ja šaljemo puse i tebi i Marti 😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mamica1985
    27. Lipanj 2018. 02:53

Nasdva - ISKRENE CESTITKE na rodjenju male princeze!!! 🎉🎉🎉 Zelim joj dug i prekrasan zivot, a tebi brz brz oporavak!!! 😍😍😍 Odlicno si to odradila, svaka cast!!!! 👌👌👌😘😘😘 

ami25
    27. Lipanj 2018. 04:21

Nasdva čestitkeee!!! 💪💪💪🎉🎉🎉 Stigla nam je bebicaa🙏 Nadam se brzom oporavku😘 i uzivajte sad zajednoo🍼

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI