Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    gagi2
    26. Lipanj 2018. 13:08

I još moram onu stvar dolje sreditimislim da to bude skroz zabavnoako im ne paše neka je oni tamo srede kako hoće 

mamica1985
    26. Lipanj 2018. 13:17

Ajme ajme, koliko dogadjanja 😍😍😍 krecu bebice 🎉🎉🎉

• mandrina
    26. Lipanj 2018. 13:20

Evo sunca, evo bebica!!!

Mya
    26. Lipanj 2018. 13:22

Franova to je tu,drzim ti fige🎉🎉🎉🎉

Majda23
    26. Lipanj 2018. 13:24

Franova drzim fige i sretno 😘😘 
    Gagi haha vidim pripremas se za finish 

04.07. Matija 💜

Mladamama98
    26. Lipanj 2018. 13:33

Franova držim fige 😘

• tinanema00
    26. Lipanj 2018. 13:41

Sve mi se čini da nas većina imala jučer neke lude kontrakcije..ja sam preležala cijeli dan, ali zato navečer kad je krenula udarati vidjela sam i ručice i nožice...I koliko god to slatko zvučalo  baš je boljelo uff....
    Barbara, Franova terminuše moje...kud žurite? Baš me plašite hehe...ja mislim neću ja još pa vidim da ste vi već spremne heh...al šalim se ako je sve u redu samo vi rodite prije mene hehe

💕💕💜💜👶😍

franovamamita
    26. Lipanj 2018. 13:50

hvala vam cure 😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Marijaa30
    26. Lipanj 2018. 14:00

Franova, to je to 😁😁 samo nek sto brze i bezbolnije prođe i naravno, da bude sve u redu!
    Tina, kad si pocela vidjeti rucice i nozice? Ja za sad vidim samo kvrge. Makar, meni je i posteljica sorijeda.

26.8. Ivan 💙💙

gagi2
    26. Lipanj 2018. 14:15

Pa ja ću se spremiti pa kad krenebaš sam neka tako kao da imam osjećaj da će prije...vidjet ćemo.
    Moj isto udara ali isto vidim kvrge samo,možda svaki put fulam da vidim nogicu ili rukicu.danas je nemoguć od jutra,tek se sad malo smirio.
    Meni rekli da ću ga zadnjih mjesec dana osjećati manje,a on sve živahniji

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.