Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blackíe
    27. Lipanj 2018. 09:49

Samo da prijavim da su nase cure stigle ❤️
    Prekjucer, dogovoreni carski na kraju, super su izdrzale nakon svih frka i panika 😊😊
    46 cm, 2650 i 2800 g, savrsene male cupavice 😍 Mucimo se sa svim i svacim ali bitno da su one super, ostalo cemo posloziti valjda s vremenom. 
    Cestitam svim novim mamama ❤️❤️❤️ Zao mi je sto nisam cesce pratila. 
    Svima koje cekaju dan d sretno 😘😘

17.7. 💝💝

27. Lipanj 2018. 09:58

Blackie čestitke na curicama ❤️❤️❤️❤️ super ste vi to izgurali za blizance, i lijepe velike curice

pharmamma
    27. Lipanj 2018. 09:59

Blackie čestitke i tebi ❤️❤️❤️❤️ Bitno je da ste vi dobro, sve će se ostalo polako posložiti 😘 uživajte zajedno ☺️☺️

mamica1985
    27. Lipanj 2018. 09:59

Blackíe

Prekjucer, dogovoreni carski na kraju, super su izdrzale nakon svih frka i panika 😊😊
    46 cm, 2650 i 2800 g, savrsene male cupavice 😍 Mucimo se sa svim i svacim ali bitno da su one super, ostalo cemo posloziti valjda s vremenom.

ISKRENE CESTITKE na rodjenju malih princeza!!! 🎉🎉🎉 Zelim ti brz oporavak, a curkama dug i sretan zivot!!! 💖💖💖

mamica1985
    27. Lipanj 2018. 10:00

Franova - bas mi je drago jer muzic stize! 🎉
    Ena - 😘

• Maja82
    27. Lipanj 2018. 10:05

Dobro jutro cure!
    Nasdva cestitam na maloj Marti! Zelim vam sve najbolje!
    Blackie cestitam na curicama, super tezina za blizance, svaka cast i sve najbolje!
    Cure sretno danas na pregledima!

franovamamita
    27. Lipanj 2018. 10:11

hvala cure ❤
    blackie cestitam na princezama,super ste vi to izgurale uzivajte 😙😙💕💕

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

27. Lipanj 2018. 10:15

mamica1985

Blackíe

ISKRENE CESTITKE na rodjenju malih princeza!!! 🎉🎉🎉 Zelim ti brz oporavak, a curkama dug i sretan zivot!!! 💖💖💖

Čestitam draga😍😘🤗,super za princezice i mamu😀😍😘🤗,uživajte a tebi želim brz oporavak 😘😘🤗🤗😍😍

Marijaa30
    27. Lipanj 2018. 10:15

Franova, bas lijepo sto se ranije vraca, bit ce velika podrska 😁
    Blackie, cestitam na curkama! Da se cim prije snađete, zelim ti brz oporavak! Curama sretno i zdravo djetinjstvo!

26.8. Ivan 💙💙

6xmama
    27. Lipanj 2018. 10:16

Blackie, cestitke na curkama 🎉🎉🎉🎉🎉🎉, svaka cast! 
    Bas sam se neki dan pitala jel si rodila... 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.