Nasdva cestitke 😘❤
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Jutro svim mamicama
Nasdva - čestitke na kćerkici! Ostale koje su u iščekivanju, želim što brži i bezbolniji porod!
Evo ja i malac se liječimo čajevima, medom i limunom, neka nas gripa ulovila, sva sreća nemamo temp. Samo suhi kašalj (kod njega više, meni tu i tamo), glava puca, nos curi, grlo boli, oči suze A dr baš na prošloj kontroli rekla, opasne su ove promjene vremena, nemoj da se razboliš, i eto ga na

Nasdva cestitam 🎉🎉 Marta dobrodosla i sad uzivajte da cucica manje boli 😘
Pahuljice super za napredak i njihalicu 😘 povedi i mene na more hahha
Kleopatra dobrodosla 😘😘
Cure drzim fige za preglede i za Mr.C 😘😘

04.07. Matija 💜
Franova bas lijepo od njega, suze mi krenile
Ena puse za tebe i Mihaela 😘😘

04.07. Matija 💜
Samo da prijavim da su nase cure stigle ❤️
Prekjucer, dogovoreni carski na kraju, super su izdrzale nakon svih frka i panika 😊😊
46 cm, 2650 i 2800 g, savrsene male cupavice 😍 Mucimo se sa svim i svacim ali bitno da su one super, ostalo cemo posloziti valjda s vremenom.
Cestitam svim novim mamama ❤️❤️❤️ Zao mi je sto nisam cesce pratila.
Svima koje cekaju dan d sretno 😘😘

17.7. 💝💝
Blackie čestitke na curicama ❤️❤️❤️❤️ super ste vi to izgurali za blizance, i lijepe velike curice
Blackie čestitke i tebi ❤️❤️❤️❤️ Bitno je da ste vi dobro, sve će se ostalo polako posložiti 😘 uživajte zajedno ☺️☺️

Samo da prijavim da su nase cure stigle ❤️
Prekjucer, dogovoreni carski na kraju, super su izdrzale nakon svih frka i panika 😊😊
46 cm, 2650 i 2800 g, savrsene male cupavice 😍 Mucimo se sa svim i svacim ali bitno da su one super, ostalo cemo posloziti valjda s vremenom.
Cestitam svim novim mamama ❤️❤️❤️ Zao mi je sto nisam cesce pratila.
Svima koje cekaju dan d sretno 😘😘
ISKRENE CESTITKE na rodjenju malih princeza!!! 🎉🎉🎉 Zelim ti brz oporavak, a curkama dug i sretan zivot!!! 💖💖💖

Dobro jutro cure!
Nasdva cestitam na maloj Marti! Zelim vam sve najbolje!
Blackie cestitam na curicama, super tezina za blizance, svaka cast i sve najbolje!
Cure sretno danas na pregledima!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji