Samo da prijavim da su nase cure stigle ❤️
Prekjucer, dogovoreni carski na kraju, super su izdrzale nakon svih frka i panika 😊😊
46 cm, 2650 i 2800 g, savrsene male cupavice 😍 Mucimo se sa svim i svacim ali bitno da su one super, ostalo cemo posloziti valjda s vremenom.
Cestitam svim novim mamama ❤️❤️❤️ Zao mi je sto nisam cesce pratila.
Svima koje cekaju dan d sretno 😘😘
17.7. 💝💝
Blackie čestitke na curicama ❤️❤️❤️❤️ super ste vi to izgurali za blizance, i lijepe velike curice
Blackie čestitke i tebi ❤️❤️❤️❤️ Bitno je da ste vi dobro, sve će se ostalo polako posložiti 😘 uživajte zajedno ☺️☺️
Prekjucer, dogovoreni carski na kraju, super su izdrzale nakon svih frka i panika 😊😊
46 cm, 2650 i 2800 g, savrsene male cupavice 😍 Mucimo se sa svim i svacim ali bitno da su one super, ostalo cemo posloziti valjda s vremenom.
ISKRENE CESTITKE na rodjenju malih princeza!!! 🎉🎉🎉 Zelim ti brz oporavak, a curkama dug i sretan zivot!!! 💖💖💖
Dobro jutro cure!
Nasdva cestitam na maloj Marti! Zelim vam sve najbolje!
Blackie cestitam na curicama, super tezina za blizance, svaka cast i sve najbolje!
Cure sretno danas na pregledima!
hvala cure ❤
blackie cestitam na princezama,super ste vi to izgurale uzivajte 😙😙💕💕
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ISKRENE CESTITKE na rodjenju malih princeza!!! 🎉🎉🎉 Zelim ti brz oporavak, a curkama dug i sretan zivot!!! 💖💖💖
Čestitam draga😍😘🤗,super za princezice i mamu😀😍😘🤗,uživajte a tebi želim brz oporavak 😘😘🤗🤗😍😍
Franova, bas lijepo sto se ranije vraca, bit ce velika podrska 😁
Blackie, cestitam na curkama! Da se cim prije snađete, zelim ti brz oporavak! Curama sretno i zdravo djetinjstvo!
26.8. Ivan 💙💙
Blackie, cestitke na curkama 🎉🎉🎉🎉🎉🎉, svaka cast!
Bas sam se neki dan pitala jel si rodila...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji