nasdva zarast ce brzo cucica ne sekiraj se ☺
jama sretno draga 😙😙😙😙
ja sam vam cure toliko uzbudena da sam plakala od srece...nije trebao jos, ali danas mi se vraca dragi... srce mi ko kuca uh 😢❤❤
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Rodila se Marta u 22:15 3720 g 51 cm
Ja bila oko 5 u bolnici rekao dr nisu pravi trudovi ne vide se na ctg, otvorena 1 prst odite doma. Vratila se oko 9 otvorena 9 cm. Trudove sam imala cijelo vrijeme. Porod prošao brzo. Sa zadnjim trudom sam pukla.
Čestitam draga od srca na rođenju malene princeze 😍😍🤩🤩😘😘🤗🤗,nadam se da ne boli jako i želim ti brz oporavak 😘,uživaj i mazi se s bebicom,pomaže protiv bolova ☺️. Pusa i od mene i mog za sad uspavanog Mihaela😘😘
Btw dobro jutro drage moje,zaboravih ja pozdraviti😁..sretno svima na pregledima i ako koja beba odluči doći također sretno😘😘😍😍, Franovamamita super za mužića da stiže😍😍🤗🤗😘😘. Evo moj beban nakon jučerašnjeg dana cviljenja i nespavanja toliko spavao po noći da smo se već uplašili😂...sad se okupali,napapao i opet spavamo,nek se tak nastavi kroz dan i ja sretna😀. Ljubim vas sve😘😘
Jutro...
Nasdva Cestitke na maloj princezi, a tebi brz oporavak ❤️❤️❤️❤️❤️
Sretno na pregledima 🤗
Jama sledeca?! 😃
Jutro drage moje 😘😘 koliko lijepih vijesti za dobro jutro ❤️
Nasdva čestitke na princezi,odlično si ti to odradila 😘 želim ti brz oporavak i da uživaš u svom smotuljku ❤️❤️ Marta dobrodošla ☺️❤️
Franova 🎉🎉🎉🎉 za mužića
Kleopatra dobrodošla ☺️ Još malo i u sigurnim si tjednima,sve će to biti dobro..i ja ti imam bebu manekenku 😁 tu su negdje po procjeni težine 😁
I posebne 😘😘😘😘😘😘😘😘 svima mamicama i njihovim prekrasnim bebicama koje nas nisu zaboravile nego nam se i dalje jave ❤️❤️❤️❤️❤️
Sretno svima na pregledima,držimo fige za dobre vijesti 😊
Nasdva čestitke na curici i brz oporavak ❤️❤️😘😘🎉🎉 Marta dobrodošla ❤️❤️
Dobro jutro i svima i sretno s pregledima. Mi noćaš prošli bez dizanja za pi pi ali me tako grč uhvatio u stopalu da sam jaukala 😣
Ajmo sad nakon zatišja, mogla bi još koja bebica 😁🍿🍿👶👶
Nasdva cestitke 😘❤
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Jutro svim mamicama
Nasdva - čestitke na kćerkici! Ostale koje su u iščekivanju, želim što brži i bezbolniji porod!
Evo ja i malac se liječimo čajevima, medom i limunom, neka nas gripa ulovila, sva sreća nemamo temp. Samo suhi kašalj (kod njega više, meni tu i tamo), glava puca, nos curi, grlo boli, oči suze A dr baš na prošloj kontroli rekla, opasne su ove promjene vremena, nemoj da se razboliš, i eto ga na
Nasdva cestitam 🎉🎉 Marta dobrodosla i sad uzivajte da cucica manje boli 😘
Pahuljice super za napredak i njihalicu 😘 povedi i mene na more hahha
Kleopatra dobrodosla 😘😘
Cure drzim fige za preglede i za Mr.C 😘😘
04.07. Matija 💜
Franova bas lijepo od njega, suze mi krenile
Ena puse za tebe i Mihaela 😘😘
04.07. Matija 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji