hvala cure ❤
blackie cestitam na princezama,super ste vi to izgurale uzivajte 😙😙💕💕

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Samo da prijavim da su nase cure stigle ❤️
Prekjucer, dogovoreni carski na kraju, super su izdrzale nakon svih frka i panika 😊😊
46 cm, 2650 i 2800 g, savrsene male cupavice 😍 Mucimo se sa svim i svacim ali bitno da su one super, ostalo cemo posloziti valjda s vremenom.
Cestitam svim novim mamama ❤️❤️❤️ Zao mi je sto nisam cesce pratila.
Svima koje cekaju dan d sretno 😘😘
ISKRENE CESTITKE na rodjenju malih princeza!!! 🎉🎉🎉 Zelim ti brz oporavak, a curkama dug i sretan zivot!!! 💖💖💖
Čestitam draga😍😘🤗,super za princezice i mamu😀😍😘🤗,uživajte a tebi želim brz oporavak 😘😘🤗🤗😍😍
Franova, bas lijepo sto se ranije vraca, bit ce velika podrska 😁
Blackie, cestitam na curkama! Da se cim prije snađete, zelim ti brz oporavak! Curama sretno i zdravo djetinjstvo!

26.8. Ivan 💙💙
Blackie, cestitke na curkama 🎉🎉🎉🎉🎉🎉, svaka cast!
Bas sam se neki dan pitala jel si rodila...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Hvaala cure 😘😘
Nadam se da smo u sub/ned doma, mislim da ce bit puno lakse nego tu. A i imamo sos sluzbu u niskom startu ako bude trebalo 😄
Seka je malo zuta pa se sunca, mlijeko jos cekamo da krene ali kazu da je to normalno nakon carskog..
Moram naci temu na bebama da se tamo jadam 😁
Btw cure se zovu Linda i Elena 💕
6xmama gurate i vas dvije lijepo, zacas ste u sigurnim tjednima 😘

Evo meee! Prvo da se ispričam , nisam bila prisutna par dana, nisam imala net na moru.
Blackie i Nasdva cestitkeeee, želim vam brz oporavak a vašim ljubavima predivno i sretno djetinjstvo !!
Mi u Biogradu, buraaaa puse, nemaaa kupanjaaaa!!
Ja svejedno uživam i bas me brigama. Dr tjedan najavljuju bolje vrijeme , pa će biti kupanja i sunčanja !
Velika slana, vjetrovita pusa od mene 💞💞

21.08.💞🎀
Pahuljice pa kad vec tri tjedna? Super da sve ide na bolje i lakse!! A i malisa vec zna sta hoce, a sta ne! Joj i ti mama!!
Nasdva ceeeeestitke!!! Marta dobro nam dosla!! Jos jedna princeza!
natar sretno! Kad je pregled?
gagi isto sretno veceras i javi sta dr.kaze!
Franova bas sinoc mislim moram te pitat kad mileni stize kad on vec pred vratima!! E sad se mozes na miru porodit! Koliko ostaje?
kleopatra1606 dobro nam dosla! Kad vam je termin? Da vas odmah stavim na listu dok sam jos cijela
PhotoArtGirl za brzi oporavak!
Blackie cestitke na curkama!!
Miranda?? Blackie jesi to ti ili sam ja totalno skrenila? Post mi se poklapa s tobom, ali sve ostalo ne..

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Jutro svima!
Nasdva cestitke! Brz oporavak ti zelim! Marta dobro dosla! 😘
Blackie/ Miranda sad si i mene zbunila! Kako god iskrene cestitke na dva snotuljka
Franova super za dragog.
Puse svima 😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Blackie čestitam na curka a, brz oporavak ti želim i punooo pusa curkama
Franova super kaj se mužić vraća ranije

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji