Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    27. Lipanj 2018. 07:43

jutro
    ja se cak lijepo naspavala,imala par kontrakcija nocas i to je sve...
    nasdva ajme prekrasno,super si to odradila...Marta dobro nam dosla,mazite se i uzivajte 😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    27. Lipanj 2018. 07:50

Pahuljica

Pozdrav cure, samo sa se javimo, danas nam je 3tjedna😍 vrijeme brzo leti, maleni je vec dobro porastao i zdebljao se😁 ja pomalo dolazim sebi, mogu rec da sam punooo bolje i danas smo prvi put izasli van😄 obavili papirologiju i bili na kavici, inace mali je u pocetku spavao bas skolski svaka 2-3sata se budio pocicao i natrag spavat, ali sad je vec znatizeljan, voli gledati sve okolo i treba ga malo zabavljat, jos uvijek je veliki cicoljubac, cak vise nece ni dudicu(skuzio da to nije prava cicka pa ne valja mu sad, kad mu pokusas stavit uvrijedi se jos pa se pocne derat😂😅) inace sutra idemo na more, kod druge bake i djeda i uzivat dole par dana😎
    Dobre vibre saljem svim lezalicama i lijepim trudnicama da izdrzite, svim curkama koje su usle u termin zelim da imate sto laksi i ljepsi porod i cekamo nove bebice😍🤗😃
    Mali je danas dobio neku njihalicu(citaj napredna tehnologija za bebe😂) tako da se nadam da cu sad imat malo slobode za tipkat po klokanici🙈😁

Joj te dude su spas (nekad) jer bi inače mogli biti cijeli dan na cici. Moj ima dudu sada jer ga muči to kakanje pa se malo brže smiri i ne mora baš biti od 0-24 u rukama 🤔.
    Uživajte na moru i u novoj ljulji.
    Natar držim fige za mr. C 😘.
    Btw dobro jutro 😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Marijaa30
    27. Lipanj 2018. 07:53

Jutro 😁 
    Nas dva, cestitam na curici! Brz oporavak zelim, a bebi sretno i zdravo djetinjstvo! 🤗🤩
    Sretno na pregledima danas ko ima 😁

26.8. Ivan 💙💙

mamica1985
    27. Lipanj 2018. 08:00

Sretno na pregledima svima tko ima!!

nasdva
    27. Lipanj 2018. 08:04

Hvala cure.
    Sretno na pregledima.
    Ma nisam poslušala babicu kad je rekla da prestsnem gurati i pukla ko kokica

Mya
    27. Lipanj 2018. 08:33

Nasdva cestitke na velikoj curici🎉🎉🎉❤☺ srerno na pregledima danas,ja se spremam u ambulantu pa kako bude😁

Marijaa30
    27. Lipanj 2018. 08:43

J@m@

Nasdva cestitke na velikoj curici🎉🎉🎉❤☺ srerno na pregledima danas,ja se spremam u ambulantu pa kako bude😁

Sretno ako ostanes 😉😁

26.8. Ivan 💙💙

gagi2
    27. Lipanj 2018. 08:46

nasdva čestitam na curici,brzo se oporavi i uživajte.
    Mi jučer bili malo u šetnji išli vidjeti novi outlet,blizu nam je pa smo išli pogledati,ali s obzirom da sam išla sa šogoricom i dva muška klinca bilo je zabavno.
    Sad smo kod frizerke i čekamo 18 :00 da vidimo šta će dr reći.
    Udara moj malac ko lud i danas

kleopatra1606
    27. Lipanj 2018. 08:50

Pozdrav cure! Citam vas zadnjih par dana ali nikako da nesto napisem. 
    Cestitam prvo na rodjenju male princeze 😍💪🎉🎊🍾.
    Ukratko mi smo 36+2 jos sitno brojimo. Bas smo jucer bili na pregledu, beba je sitna 2300 gr i izgleda da ce nam ranije doci, kontrakcije imam vec duze vrijeme.

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

Yvone
    27. Lipanj 2018. 08:52

Jutro!!!! Stigla beba!!! 🎉🎉🎉❤️❤️❤️❤️❤️Nasdva čestitke!!!!❤️❤️❤️❤️❤️🎉🎉🎉
    Super da je sve brzo proslo!!!! Odlično ste to obavile!!! Neka ste vi žive i zdrave! S pucanjem znam Kak je, al nek sve loše bude u tome!!! Wow bas sam odmah bolje raspoložena 😀 
    Sretno svima koje imate preglede i vama cure u finishu da kad krene bude sto lakše i bezbolnije! 😘😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.