Al kolko vidim, sve koje ste pri kraju pisete da su zivahniji 😁😁😁 nek sam budu... bar znate da su dobro 😁 ja sam sad hodala nekaj po dvoristu, tak me dunul gore kaj me speklo 😋😎
26.8. Ivan 💙💙
Pozdrav! Nije me bilo nekoliko dana jer nisam stigla,imala sam nekih obaveza i goste. Franova sretno,držim ti fige.
Nego jel vas svrbi koža na trbuhu? Mene u zadnje vrijeme jako svrbi gornji dio ispod prsa bez obzira što se mažem i primjetila sam da imam 2 manja prištića. Povremeno me svrbi i donji dio di su mi se pojavile strije. Nadam se da nije ništa opasno. Čitala sam na netu da bi mogli biti problemi s jetrom,ali ja mislim da nije to u pitanju, već samo brzo širenje kože. Neznam
Sutra idem na pregled pa ću reči ginekologici.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Mateya i mene je svrbilo bez obzira na mazanje da sam mislila da je od praška,omekšivača ili čega već,ali trajalo par dana i prestalo,i sad me zna tu i tamo ali nije tako strašno.mislim da je to širenje kože
Mateyai mene je svrbilo bez obzira na mazanje da sam mislila da je od praška,omekšivača ili čega već,ali trajalo par dana i prestalo,i sad me zna tu i tamo ali nije tako strašno.mislim da je to širenje kože
Dobro da nisam jedina Nadam se da će proći uskoro. Hvala ti
💖 Nikol -12.08.2018💖
I mene zna svrbiti, al mislim da bi cijelo tijelo trebalo svrbjeti ak bi bilo problema s jetrom.
26.8. Ivan 💙💙
Mislim da bi trebalo svrbit duze i cak crvenit se da je nesto.mene isto svaki put kad je zasvrbilo izbila je nova strija,bez obzira na mazanje
Nema me koji sat i već moram tipkati uz dva taba da sve polovim 🙈 evo kod mene se upravo studio pljusak,a izgledalo je kao da će biti sunčan dan..ali ne smeta mi,puno mi je lakše otkad je zahladilo
Proud bas mi je drago da si se uspjela javiti i da ste dobro ❤️ sve mamice samo tipkajte na ovoj temi kad ulovite priliku,volimo čuti novosti i iskustva i gledati vaše slatkiše 😍
Ami,mladamama Maja lijepe trudnice sa slatkim busicama 😍
Barbara bravo za pregled 😁 sad samo čekamo
Majda još malo,začas će proći ti zadnji dani 😊
Franova sretno ako krene ubrzo,nek bude brzo i bezbolno ❤️
Mene povremeno zasvrbi,ali ništa strašno..mislim da kad je jetra u pitanju da jako svrbe ruke i stopala,ne samo trbuh..ovo j vjerojatno rastezanje kože..ali uvijek možeš reci gin
hej cure sve ste divne i busice prekrasne😙😙😙
moj izvjestaj otvorena 2do3 prsta ctg biljezi trudove sitne 20,30, i par do 80… mali je nisko…pitala me zelim li odmah ostatii jer po njezinoj procjeni rodit cu danas ili sutra…rekla sam da cu radije doci od doma…rekla je ok ali neka ne cekam na 5min trudove nego da dodem ranije…isla sam i krv izvaditi i obaviti anesteziologa u slucaju da se odlucim za epiduralnu…sad dosla kuci…umorna ko pas…jela…kontrakcije me rokaju…idem se okupsti i leci pa cekati da vidim sta ce se dogadati ☺
Draga sretno 😘😘😘
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Ej Curke moje drage, nisam vas zaboravila nego ja se malo povukla u sebe, zapravo mene brine nalaz krvi koji čekam. Eto Mateya isto kao i ti brinem da nije nešto s jetrom. Mene zasvrbe dlanovi i tabani, ne jako ali dođe i prođe i imala sam osip prošli tj. Tako da sutra strepim od nalaza.Frendica mi imala kolestazu i isti dan kad su došli nalazi isla na inducirani. Eto neplanski se pojadala. Inace sve ste mi predivne 😘😘😘😘😘 stvarno!!! Kinderbetici, bušice ma sve!!!! Nasdva, Jama i. Franova sretno vam cure, vi ste nadomak cilju.
Sortiraj odgovore
Najstariji