Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Yvone
    26. Lipanj 2018. 15:13

Ostalima svima velike puse!!!! I p.s. Curke koje imate probleme s bebinih grčićima.Susjeda mi rekla skuhati caj od kamilice i u njega ubaciti nekoliko zrnaca kima. pustiti da se ohladi i procjediti. Veli da je to stari recept i da je njima u potpunosti pomogao.(kim kupiti u ljekarni) Inace ona je medicinske struke i stvarno joj vjerujem. Pa eto da podijelim s vama tko je voljan neka proba. Ja sam radije za to nego za kemiju. 😘😘😘😘

ami25
    26. Lipanj 2018. 15:55

Franova i Barbiii juuuuu cekamo sad report sa znatiželjom ovih dana sta ce biti 😍😍😍🎉🎉🎉 stizu bebe, bio bi red bilo je malo zatisja!! 

💙Bartol💙

• ivanolora
    26. Lipanj 2018. 16:46

Drage moje dal koja od vas muci muku s bh kontrakcijama i tvrdim trbuhom

• Maja82
    26. Lipanj 2018. 16:47

Franova sretno !!!!!

baarbaraa29
    26. Lipanj 2018. 17:12

Klapa br. 2 🎬
    Morala sam odspavat nakon nocasnjeg bdjenja! Nadam se nocas uspavanoj noci!
    Papo redu!
    Mandrina super za more i nek je guza vidila puta bar malo 😉 a ovaj deja vu sa standa i meni navlazio oci!
    A novi se majstor izgleda boji jecmenca! Hahah!
    Pharmamma super za danasnji tlak! Jucer sam ga zabo.komentirat! Meni danas 1.put malo visi bio 140i nest sitno/82. I kao ok je to.
    Mislim da sam i Marijnu29 sliku zabo.🤦🏻‍♀️ ali zbam da ste lijepi 🤗
    Terminuso cula sam da ju dosta hvale. Ja bila kod mandice galovic. Li la😏
    Kakvo je stanje??
    Mina04 jesi ndosla? Jel ti bolje?
    Ivy jel Vid bolje? Jeste se uspjeli nashopingirat? 
    Proud 😚
    Ami25 mrso 😉😍 Kako je bilo kod zubara?
    Mladamama98 😍😍😍😍🤗
    Maja82 bucni se koji put i za nas! I da 😍
    Tinanema00 ajde za nama! Nema stajanja! 🙋🏻‍♀️😉
    Yvone cekamo nalaze s tobom!!
    Nasdva?? Imal sta novo?
    Bejb23 draga..kod vas? Sta kazu danas? 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Marijaa30
    26. Lipanj 2018. 17:19

ivanolora

Meni ti se zna stvrdnuti trbuh dok duze stojim, onda legnem i dobro je. A kontrakcije su me bas jucer gnjavile nakon duzeg vremena.
    A pijem magnezij jedan ujutro od 300mg, po potrebi i navecer.
    Barbara 😘

26.8. Ivan 💙💙

• ivanolora
    26. Lipanj 2018. 17:27

Marijaa29

ivanolora

Meni ti se zna stvrdnuti trbuh dok duze stojim, onda legnem i dobro je. A kontrakcije su me bas jucer gnjavile nakon duzeg vremena.
    A pijem magnezij jedan ujutro od 300mg, po potrebi i navecer.
    Barbara 😘

puno ti hvala.
    zabrinulo me 

pharmamma
    26. Lipanj 2018. 18:04
    😂😂😂😂😂😂
    😂😂😂😂😂😂

ami25
    26. Lipanj 2018. 18:17

Pharmaaa😂😂😂😂😂 vidjeh to jucer, ja inace ne pijem kavu ajmo rec nisam ovisnik al zato mislim prije nego krenem u rodiliste da cu si takvu sengulu slozit i najest se ko kraljica😂😂😂 inace bas zivci popuste od gladi zato me strah kako cu to sve izgurat na prazan zeludac 🤔🍉🍟🍔🥓
    Barbara ne mozes ti bit na redu s onako fit busom,kakooo😂💙 rjesile smo zubice do poroda, ocistila kamenac i nakon nove god se cujemo🎉

💙Bartol💙

ami25
    26. Lipanj 2018. 18:27

Da li znate kako gledaju prstenje na porodu? Ja moj zarucnicki i vjencani nema sansee da skinem, a bas ne bi da rezem ako ne moram al svi mi kazu da za rađaonu se mora skinut sve, sad ne znam dal je to do doktora rodilista itd. Jer kazu da ne smiju se imat i lakirani nokti pa znam masu cura koje su s gelom isle rodit

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.