Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    26. Lipanj 2018. 18:43

citam vas onako leteci sva sam neka uh...kontrakcije budu po sat vremena pa sat mir i tako...vidjet cemo kako ce biti ☺
    ami trebala bih skinuti probaj namazati sapunom ili uljem...a sto se tice gela na noktima samo neka ide ko hoce ja znam da nebi ne kazu to iz hira nego nedo Bog da nesto krene po zlu nokti pocnu plaviti i vide najprije po tome....ja svoje na rukama vec mj dana odrzavam kratke i bez laka ☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

mamica1985
    26. Lipanj 2018. 18:57

Ja sam dosla s vjencanim prstenom na prvi porod i odmah su mi rekli da skinem i dam muzu na sigurno. Nokte cijelu trudnocu ionak drzim kratke i s bezbojnim lakom samo.

ami25
    26. Lipanj 2018. 19:03

Franova ma slazem se definitivno, ja nemam do sad nokte lakirane a ni ne namjeravam ih sad lakirat al me brinu ti prsteni, nebi da se nađem u situaciji da nikako ih ne mogu maknut a moram

💙Bartol💙

franovamamita
    26. Lipanj 2018. 19:33

ami25

Franova ma slazem se definitivno, ja nemam do sad nokte lakirane a ni ne namjeravam ih sad lakirat al me brinu ti prsteni, nebi da se nađem u situaciji da nikako ih ne mogu maknut a moram

kazem ti probaj ovako na sve nacine pogledaj na čika guglu sta on kaze kako skinuti prsten...ne samo zbog poroda nego opcenito nemos tak ostaviti da te steze

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• tinanema00
    26. Lipanj 2018. 20:09

Ajme koliko por hehe... 
    Marijaa29 i ja sam dosad osjećala i vidjela samo kao šaka.....a jučer imala cijeli dan neke čudne bolove i kontrakcije i preležala sve....i još me užasno boljela glava i zub pa sam popila tabletu pa je i ona mirovala za to vrijeme...navečer mi počelo biti zlo i nisam znala više što da radim al nisu trudovi bili...popila malo Cole i na to reagira kao ništa...haha...e tu kad sam legla sam vidjela sve :D samo što je bolilo koliko je udarala...iako mi je i sam dokt rekao da se smiri na kraju a na kraju ona još bolje udara ;)
    Mateya1993 mene je užasno svrbjela koža od strija jer sam jakoo popucala....čak nisam mogla spavati...isto sam se bojala toga sa jetrom..ali sada nije ništa jer mi to bilo samo dok su bile one jake vrućine. I da mazala sam se od početka i to ne sa bilo čime...al svejedno sam jako popucala  Svakako reci dokt jer možda se i varamo. A ništa te ne košta da pitaš.
    Baarbaara29 nebi ja još za vama hehe...iako sad dok gledam nogomet udara kao i njen tata što navija kraj mene haha

A
    što se tiče prstenja,lakova i toga svega znam da zahtijevaju da nemamo ništa pa tako ni ja u zadnih par mj nemam ništa...otkad sam počela oticati skinula prsten jer mi bilo žao da ga moram kasnije rezati.

Ako sam koga zab ne zamjerite...pozz našim mamicama...nadam se da se uspijete naspavati pored vaših bebica 

💕💕💜💜👶😍

mina04
    26. Lipanj 2018. 20:29

baarbaraa29

Klapa br. 2 🎬
    Morala sam odspavat nakon nocasnjeg bdjenja! Nadam se nocas uspavanoj noci!
    Papo redu!
    Mandrina super za more i nek je guza vidila puta bar malo 😉 a ovaj deja vu sa standa i meni navlazio oci!
    A novi se majstor izgleda boji jecmenca! Hahah!
    Pharmamma super za danasnji tlak! Jucer sam ga zabo.komentirat! Meni danas 1.put malo visi bio 140i nest sitno/82. I kao ok je to.
    Mislim da sam i Marijnu29 sliku zabo.🤦🏻‍♀️ ali zbam da ste lijepi 🤗
    Terminuso cula sam da ju dosta hvale. Ja bila kod mandice galovic. Li la😏
    Kakvo je stanje??
    Mina04 jesi ndosla? Jel ti bolje?
    Ivy jel Vid bolje? Jeste se uspjeli nashopingirat?
    Proud 😚
    Ami25 mrso 😉😍 Kako je bilo kod zubara?
    Mladamama98 😍😍😍😍🤗
    Maja82 bucni se koji put i za nas! I da 😍
    Tinanema00 ajde za nama! Nema stajanja! 🙋🏻‍♀️😉
    Yvone cekamo nalaze s tobom!!
    Nasdva?? Imal sta novo?
    Bejb23 draga..kod vas? Sta kazu danas?

Prvo, svaka ti cast na svemu napisanom i pitanom..
    Ja pocnem i onda se na pola izgubim 🤣🤣
    Bolje sam, al stvarno mi je vec prek glave mucnina. Jedem sve super, i onda za deset minuta tako neka bljutavost u ustima uzas. Jedva cekam da moja princeza dode, pa valjda ce onda se sve vratiti na staro. Kako sam puno izgubila u prvih 5 mj, sad me to sve stize 😫 ubit ce me dr 😆😆

All of God’s grace in one tiny face 💟

mina04
    26. Lipanj 2018. 20:31

I da, zaboravi reci super za dobre vijesti s pregleda..sad iscekujemo koja ce prva 😍😍🤗

All of God’s grace in one tiny face 💟

baarbaraa29
    26. Lipanj 2018. 21:29

mina04 vi ste Moje  moram se brinut i pratit, ali fulam i ja tu i tamo koga.. Zna nas se bas puno nakupit!
    ma pusti doktora nek prica svoje! Vjerujem da ti je grozno tako dugo patit se sa mucninama! Jesi skuzila mozda na sta lose reagiras ili bas nikakvog pravila nema?
    ami25  a spakiro se malac negdje u leda valjda! Kaze dr.danas da imam nekako ravan stomak..zato mi je on od zeludca do mjehura! 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Majda23
    26. Lipanj 2018. 21:35

I mene trbuh uzasno svrbi iako ga mazem, strije za sad nemam (hvala Bogu), ali me toliko svrbi da me ljudi znaju cudno gledati kad se krenem cesati, sta cu kad svrbi 😂 prstenje sam poskidala cim su prsti krenuli naticati, znaci ima vise od mj i pol, isto iz straha da ce ih morati rezati ili ne daj Boze poplave prsti preko noci. Inace volim imati duge i nalakirane nokte ali sam poslije svatova sve skinila i sad su kratki i ne lakirani. Mislim da je bolje poskidati ih jer ih mozes zagubiti u bolnici. Maloprije sam dosla s rodendana i jedva sjedila u autu od muke. Mali je toliko lupao po mjehuru da sam mislila da ce mi oci iskociti, reko ako toliko bole trudovi (a sigurno vise bole) ne bi jos radala 😂😂😂 

04.07. Matija 💜

ivymicek
    26. Lipanj 2018. 22:45

Franova super vijesti s pregleda. Bude to polako ali ne mora ni značiti tako skoro.kad krene samo lagano i sve će to biti super.
    Nas dva kako vas dva?
    Mina a hebemu i te mučnine..  ali nisi jedina i moja kuma ih je imala cijelu trudnoću.
    Što se tiče divljanja u trbuhu moj Vid se nije smirio ni pred porod a bome ni kad su trudovi šorali. Extra aktivan 😂.
    Ostalo sam zaboravila i nadam se da se nitko neće.ljutiti. ubilo nas slaganje krevetića na kat, ravno 4 h u komadu. Sva sreća Vid je spavao pa smo mogli. Klinci oduševljeni mamami tata strgani 😂.
    Eto zatvaram oći i idem spat.
    Sretno ako nekome krene noćas.
    Setno sutra svima na pregledima ako tko ima...
    Noćica 😴😴😴😴😴

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.