Suosjećam s vama koje imate muke po sređivanju čučice,ja sam svoju sredila u petak,na pola,kolko sam mogla ,u subotu sam išla na pregled i ostala u bolnici,rodila u utorak..nisu me niš sređivali tamo pa je valjda bila ok,sad ju još ne uređujemo,budem prije nego idem na prvi pregled ali sad bude to već extra lako😁😁..samo hrabro drage moje,bit će sve ok, Pharmama super za pregled.,nek je sve ok😘,tlak možda skočio od uzbuđenja,vremena,kave,ko zna,prati samo😘,nove curke dobrodošle..evo ja se raspisala jer moje zlato spava ko beba😂,napapan,preskinut i miran ko bubica danas hvala Bogu ,platit ću ja to noćas vjerojatno😂😂...držim fige svima kojima treba da mr.C miruje ili se uzgaja,ja sam svog proklela jer sam ga tolko čuvala i ležala da bi na kraju došla u rađaonu s cerviksom u nestajanju i trpila puno trudova pod dripom samo da nestane to malo kaj je ostalo 😫...sretno svima s pregledima ovih dana a curke u terminu samo naprijed ,dugo nije bilo bebana već 😘😘😁. Proudy nadam se da si ok,javi se malo,ako jesi,sory,ne stignem čitati sve baš,na temi ljetne mame bebe 2018samo nas 3,di su ostale ? Ljubim vas sve☺️😍😘😘😘😘,sory na dugom postu al koristim priliku😂😂😂😂
Ena ma presladak je 😍😍😍 miško medeni 💙
Tlak kod njih bio dvaput 130/90,dođem kod svojih i izmjerim-110/70..sad popodne isto takav..tako da mislim da je ovaj povišeni bio samo iznimka,inače stvarno imam stalno nizak tlak..možda skočio od straha jer je kontrola bila u rodilištu 😂 a dr.Malinac odmah napravi paniku i izrecitira sve najgore scenarije, ona u glavi već indukciju radi zbog tlaka 🙈
Ena ma presladak je 😍😍😍 miško medeni 💙
Tlak kod njih bio dvaput 130/90,dođem kod svojih i izmjerim-110/70..sad popodne isto takav..tako da mislim da je ovaj povišeni bio samo iznimka,inače stvarno imam stalno nizak tlak..možda skočio od straha jer je kontrola bila u rodilištu 😂 a dr.Malinac odmah napravi paniku i izrecitira sve najgore scenarije, ona u glavi već indukciju radi zbog tlaka 🙈
Ah ta doktorica...uf uf ...nije mi legla baš..nakon nezz kolko sati trudova pod dripom žena me pita da kaj sam tak blijeda😫😫,WTF...i drugi dan na viziti veli da sam opet blijeda ,nek make up nabacim,ja reko budem kad mi se prestanu ruke tresti😐🤔😂😂...a doktoru našem skidam kapu do poda,nek ti on bude na porodu i sve bude super😉🤗. Hvala curke😘😘
Pharma - meni su uvijek spustili za 10 i gornji i donji tlak kad sam bila u TA na pregledu zbog tog iscekivanja, tak da se ja ne bih uzrujavala.. a doktori k'o doktori - neki su full panicari pa bi te hospitalizirali kad kazes da si se pocohala danas 2x, a neki flegma dok se grcis od bolova. Bitno da je sve ok s tobom i bebom 👌
Ena, Mihael je prekrasan! pravi dečko :) a možda te i nagradi po noći s spavanjem
26.8. Ivan 💙💙
ena divaaaaan je miha 😍😍😍
pharma moguce zbog rodilista tlak ds je malo skocio 😁😁
mene rokaju kontrakcije i to svakih 5 min al kontam laznjaci jer nemoze odmah poceti tako na 5 jel? recite da nemoze 😂😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji